2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046116 بازدید | 684499 پست
تومشکلت چی بوده؟چن سال اقدام بودی؟ کی ای وی اف کردی؟ ی کم اگه حوصلشو داری توضیح بده..چن تاجنین داشتی

من خودم تنبلی تخمدان داشتم البته خیلی کم ،مشکل از همسرم بود ، ۶ سال اقدام بودم یعنی از اول ازدواج😥 دیگه دو سه سال پیش رفتم رویان ، دفعه اول ۲۲ تا تخمک داشتم و ۵ تا جنین تشکیل شد و هایپر هم شدم وبعد دوبار انتقال دادم هر دو بار منفی شد ،دفعه بعد ۱۲ تا تخمک و دوباره هایپر شدم اینبار ۸ تا جنین تشکیل شد که کیفیتهاش همه پایین بود ،ولی دکترم گفت بلاست میکنیم ،هر ۸ تا رو ذوب کردن فقط دوتا بلاست شد ، هر دو رو انتقال دادم که خداروشکر معجزه شد و باردار شدم ، یکیشون تو ۶ هفته رشدش متوقف شد 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان کسی نیس جواب بده من 3الی4روزبعداززدن آمپول هابرای سونورفتم گفتند1فولیکول هست دارو روزیادترکر ...

من قبلا تحت نظر ی دکتر بودم ک خییییلی تاکید داشت رو پیاده روی و ورزش هایی ک چربی شکمی رو آب کنه میگفت از روز اول پریودی تحرکت رو خیلی ببر بالا پیاده روی کن ورزش هوازی هرکی تو خونه هرچی میخواد تو پاشو واسش بیارو خلاصه فقط راه برو😁

میگفت باعث میشه فولی های ریز بی مصرف آب بشن بی تحرکی باعث میشه اونا مثل حباب دور تخمدان رو بگیرن و اجازه ندن فولی های زیادی آزاد بشن حالا قبل و بعد امپول رو نمیدونم ولی در کل پیاده روی رو همیشه توصیه کردن بعید میدونم ضرری داشته باشه

باورکن من اصن نمیتونم شاد باشم خ تلاش کردم ب شدت افسرده شدم وگوشه گیر خ وزن کم کردم موهام سفید شده ۲ ...

عزیزم بااین روحیه ضعیف برای ای وی اف واقعا خودتوخسته میکنی سعی کن روتین زندگیتوعوض کنی کارهای جدیدانجام بده سرخودتوشلوغ کن درکنارش ای وی اف کن 

من خودم تنبلی تخمدان داشتم البته خیلی کم ،مشکل از همسرم بود ، ۶ سال اقدام بودم یعنی از اول ازدواج😥 ...

راه سختی رو گذروندی شک نکن خدا جواب صبر وتحملتو داده..استرس اصن نداشته باش مث همیشه ک خودت گفتی شادباش...من این ماه میخاستم برم میگم یکماهی خودموتقویت کنم مهربرم..برا ای یو ای ک رفتم ی سری۶تا تخمک داشتم سری دوم ۴تا فک کنم...داروهای ای یو ای مث ای وی افه یا قوی تره ای وی اف داروهاش؟

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
باورکن من اصن نمیتونم شاد باشم خ تلاش کردم ب شدت افسرده شدم وگوشه گیر خ وزن کم کردم موهام سفید شده ۲ ...

عزیزدلم هنوز سنی نداری ک ،من ۳۴ سالمه ، کسی نمیتونه بهت کمک کنه مگر اینکه خودت بخوای ، خواهش میکنم با خودت قرار بذار که تلاش کنی ، از کارای کوچیک شروع کن ، مثلا روز عید غدیر چندتا غذا بپز با همسرت ببرین بدین به کارگرای تو خیابون یا بچه های کار ، یه روز کیک درست کن یه روز برو یه شاخه گل واسه همسرت بخر ،یه روز بشینین با هم اسم فامیل بازی کنین ،باورت نمیشه که همین کارای کوچیک چقدر کم کم شادت میکنه ،من احساس میکنم خدا از ناراحتی و احساس نارضایتی ما خوشش نمیاد ،حس میکنم اگه شاد باشم و شکرگذار خیلی هوامو داره

آدرس مطبش کجاست؟یاشماره تلفنش رومیدی؟

نظر شرقی. جنب تالار اندیشه.مجتمع تجاری جلفا. طبقه پنجم. واحد ۱۳

۳۶۲۵۰۶۵۷

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم بااین روحیه ضعیف برای ای وی اف واقعا خودتوخسته میکنی سعی کن روتین زندگیتوعوض کنی کارهای جدیدان ...

نمیدونم چیکار کنم خ تنهام...هرکار میکنم سرگرم نمیشم...حوصله بیرون رفتنم ندارم اصن

راه سختی رو گذروندی شک نکن خدا جواب صبر وتحملتو داده..استرس اصن نداشته باش مث همیشه ک خودت گفتی شادب ...

اره خداروشکر ،الانم بخدا شادم ولی انگار این استرس دست بردار نیست ،بازم خیلی تلاش میکنم ،نمیدونم فداتشم من مستقیم رفتم میکرو از داروهای ای یو آی خبر ندارم اصلا 

عزیزدلم هنوز سنی نداری ک ،من ۳۴ سالمه ، کسی نمیتونه بهت کمک کنه مگر اینکه خودت بخوای ، خواهش میکنم ب ...

چشم عزیزم تلاش خودمو میکنم...برام دعاکن😘ببخشید امشب خ ازت سوال پرسیدم اذیتت کردم..واقعا تنها جایی ک حالمو بهتر میکنه اینجاست پیش شماها😘

چشم عزیزم تلاش خودمو میکنم...برام دعاکن😘ببخشید امشب خ ازت سوال پرسیدم اذیتت کردم..واقعا تنها جایی ک ...

چشم عزیزم هر لحظه دارم دوستای منتظرمو دعا میکنم الهی که همه حاجت روا بشیم ، نه گلم خوب کردی ، چون همه همدردیم خیلی خوب میتونیم حال همو بفهمیم ، الهی که همیشه شاد باشی خدا هم جواب شادیتو بده 

نمیدونم چیکار کنم خ تنهام...هرکار میکنم سرگرم نمیشم...حوصله بیرون رفتنم ندارم اصن

گلدون های جدیدایجادکن خیلی انرژی دارندجوانه هایی که میزنند.وقتی میرم دکتربعضیارومیبینم تو40سالگینددردخودم یادم میره میگم خدایا من هیچ ولی صدای این بنده توبشنوغذا های جدیددرست کن. کارهای هنری بکن خیلی تاثیرداره وحتما حتما پیجی روپیدا کن که آموزش شکرگزاری بهت بده واقعاتاثیرداره منم همسن شمام وازشمابدتربودم خودم خودموپیداکردم نمیگم الان خوبم ولی برای حال خوب بایدددددد تلاااااش کرد 

راه سختی رو گذروندی شک نکن خدا جواب صبر وتحملتو داده..استرس اصن نداشته باش مث همیشه ک خودت گفتی شادب ...

ای وی اف یکم قوی تره بستگی به سن.مشکل pco.و....داره مثلاداروهای من ای وی اف بودم بایه خانم ای یوای مثل هم بود