2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046122 بازدید | 684499 پست
ممنون گلم همچنین دخمل گل برای شما🌹🌹🌹

سلام عزیز دلم خوبی وای دیدم پس فردا میری انتقال بهترین کار انجام دادی انشالله با اولین انتقال یه پسر خوشکل بدنیا میاری پروسه ش طولانی بود نگاری جونم کدوم بیمارستان و دکتر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید میپرسم اگه دوست داشتی جواب بده. چندتا تخمک داشتی؟چون فقط اسیدفولیک میخورم نگران شدم بهتره برم ...

خواهش میکنم عزیزم ۵تا تخمک داشتم ذخیره ام ۹ بود 

ن از جنین شناس پرسیدم ک علتش چی بود گفت تخمک بی کیفیت بود.حالا الان نزدیک ۳ ماهه دارم مکمل میخورم و اووبوستم از ماه پیش شروع کردم حالا ببینم تاثیری داشته تو این دوره

رها جون سلام خوبی؟ نی نی چطوره؟ شرایط چطوره؟ مشکلی که نداری؟

سلام عزیزدلم خوبم خداروشکر ، نی نی هم خوبه خداروشکر ، نه خداروشکر فعلا همه چی خوبه ، برام دعا کن ان شاالله صحیح و سالم بدنیا بیاد ،یه استرسی همش ته دلمه 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام عزیزدلم خوبم خداروشکر ، نی نی هم خوبه خداروشکر ، نه خداروشکر فعلا همه چی خوبه ، برام دعا کن ان ...

استرس برای چی از بارداریت لذت ببر..توکت ب همون خدایی ک نی نی بهت بخشیده وحس قشنگ مادرشدنو قرار تجربه کنی😍

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
نه بابا خوبه..مشکلت چیه مگه گلم؟

عزیز دلم همسرم ازو اسپرمه نمونه برداری بیضه کرد چندماه پیش یدونه از بيضه ها هیییچی یدونه حدود 4 ملیون اسپرم تحرک صفر ابنرمال دکتر گفت 

فرستاد سیکل میکرو زود شروع کنم برا خودمم هیستروسونوگرافی همه ازمایشام گفت خوبن مشکلی نیست ولی هردوتا تخمدانم کیست داشتم فعلا کاری گفت ب کیستا نداریم بیا سیکل شروع کن جنین تشکیل شه خیالمون راحت شه بعد میایم سروقت تو 

الان منتطرم پریود شم برم رویان

استرس برای چی از بارداریت لذت ببر..توکت ب همون خدایی ک نی نی بهت بخشیده وحس قشنگ مادرشدنو قرار تجربه ...

همه امیدم و توکلم بخداست ، انگار هنوزم باورم نشده ،حس میکنم تا وقتی زایمان نکنم تو شوکم ، باورت میشه هر روز صبح میرم جلوی آیینه خودمو میبینم اشکم درمیاد ، الهی بحق امیرالمومنین هر کی چشم انتظار همین امسال عیدیشو از آقا بگیره ، هر کی هم باردار بچشو صحیح و سالم بغل بگیره ،تو رو خدا خیلی برام دعا کن

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزیز دلم همسرم ازو اسپرمه نمونه برداری بیضه کرد چندماه پیش یدونه از بيضه ها هیییچی یدونه حدود 4 ملیو ...

عزیزم ایشالاااا ک موفق باشی و بزودی مامان بشی...کیستات چجوری بودن؟

عزیزم  بنظرمن  حرف رزاقی روگوش کن،منم اهدایی میگیرم ولی سرم گفتن برام دکتررزاقی تجویزبشه ...

قبل انتقال سرم زدی ؟ 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
همه امیدم و توکلم بخداست ، انگار هنوزم باورم نشده ،حس میکنم تا وقتی زایمان نکنم تو شوکم ، باورت میشه ...

عزیزه دلم درکت میکنم منم ۵ساله منتظرم همش توتنهاییم ی بچه میبینم توتلوزیون یا اینستا هرجایی کلا اینقد ذوقش میکنم گریه میکنم میگم میشه منم ازاینا داشته باشم..میشه منم مامان بشم...خ خ سخته با تمام وجودم درکت میکنم وازخدا میخام بهترین دوران بارداری رو داشته باشی وبسلامتی بغلش کنی😍😍