2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045889 بازدید | 684488 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و مسیله ی مهمی هست حتما دوباره پیش ارولوژ ویزیت بشه و اطلاع بده

عزیزم این هفته امپول اخرشه ،،،،این ماهم اصلا مرخصی نداره بریم تهرون پیش دکترش نمیدونم بگیرم امپول یا نه دیگه 

ولی احتمالا ادامش میدیم 

ممنونم گلم، خداروشکر خیلی خوبم، فقط گاهی تک سرفه میکنم وگرنه دیگه از علائمم چیزی نمونده  حتماً ...

خدا  رو شکر مرضیه جان. چند روزه همش تو نظرم هستی و برات دعا میکنم سریعتر خوب بشی و با خیال راحت دختر کوچولوت رو در آغوش بگیری ❤️👩‍👧

ممنونم، همچنین برای شما و همگی بهترین ها رو از خدای بزرگ میخوام کاملا حق با شماست فعلا وقتش نیست که ...

چقد شیرین حرف میزنید واقعا پست های شما رو که میخونم کیف میکنم یه حس ارامش میده .ایمان قوی ای داری .مطمئنم خدا جواب دل پاکتو میده وبزودی دلتو شاد میکنه .چون واقعا لایق این شادی هستی

ان شا الله که همینطور بشه و واقعا بار بزرگی از روی دوشمون پایین بیاد، ما که خودمونو به خدا و خواست ا ...

دقیقا باید هر مرحله فقط به همون مرحله ای که جلومونه فکر کنیم

به امید خدا همه چیز عالی پیش میره براتون

میفهمم چی میگی، متاسفانه تو ایران با اسپرم اهدایی انجام نمیدن

من ایران نیستم اینجا خیلی انجام میدن، اسپرم اهدایی خیلی ارزونتر از تخمک اهدایی میشه

ما مشکلمون dfi اسپرم هست، جنینهامون به ۵ روزگی نمیرسه 

حالا دکترم رو عوض کردم میگه شاید کیفیت تخمک هم کم هست که اینجوری میشه...

من ذخیره ام ۱/۲ هست

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
دوستان سوماتروپین (هورمون رشد) رو کی تزریق کرده؟ ایا من‌میتونم خودم خونه تزریق کنم و اینکه برای چی ت ...

دكتر به من داده ٤ عدد هفته اي يكي.اين هورمون كمك ميكنه تعداد بيشتري فوليكول در تخمك ايجاد بشه و اينكه تخمك ها بالغ بشن.تزريقش خيلي راحته داروش اصلا درد نداره.البته من ترسو هستم و ميرم بيرون تزريق ميكنم اصلا اين كارا رو نمي تونم خودم انجام بدم ولي واقعا راحته و بدونه درد

دكتر به من داده ٤ عدد هفته اي يكي.اين هورمون كمك ميكنه تعداد بيشتري فوليكول در تخمك ايجاد بشه و اينك ...

ممنونم..برای من ۱۰ تا نوشت دارم اماده میشم برا انتقال جنین،

دیگه به فولیکول احتیاج ندارم.

هپارین رو خودم میزدم ولی اینو خواستم بدونم چه نکاتی رو باید رعایت کنم.

بعد تزریق اثر از خودش میگذاره؟ درد داره؟ 

سلام.من تازه ازمایشم مثبت شده.بعد 11 سال و 4 تا انتقال زنگ زدم دکتر گفت دو هفته دیگه بیا سونو اول ...

سلام مبارکه عزیزم مادرشدنت 👼🏻🌹👼🏻😍 به سلامتی بغل بگیریشون

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام دوست عزیزم رویان بمن گفته هم تست خون هم تست حلق و بینی برا شروع سیکل میکرو باید بگیریم  د ...

اصلا اصلا درد نداشت.خیالت راحت

من بینیمم عمل کردم ولی اصلا دردی متوجه نشدم.تست حلق هم همینطور

درد سوزن خونگیری رو من فقط فهمیدم 🤪

خداروشکر  عزیزم که همه چی روبه راه  نه دیگه نمیترسم ایشالا تا پاییز واکسنش بیاد راحت بشیم ...

فدات گلم

خداکنه که زودی واکسنش بیاد و یه نفس راحت بکشیم.انقدر موندیم خونه دلمون پوسید 😣