2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من الان تاپیک قبلیتو خوندم . انشالله ک جوابش مثبت باشه و. اصلا استرس نداشته باش . دوست منم بعد ...

ممنونم عزیزم.توکل به خدا ولی خب هرکاری بکنی نگرانیو داری.الهی که پایان انتظارم شیرین باشه فقط

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
قربونت بشم عزیزم ایشالا چند روز دیگه واست جشن خوشحالی بگیریم 💙💓

خدانکنه عزیز دام.انشالله پاینده باشی در کنار گل دخترت.ممنونم عزیزم بابت دعای قشنگت.الهی امین

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
فدااات دوست خوبم. بهت حق میدم که کم بیاری. قیافه منو باید میدیدی که پانکچر دومم دست خالی اومدم بیرون ...

عزیززززم،....

عین من...

امیدوارم هردوی شما جزء اولین هایی باشین که اخبار مامان شدنتون شادمون میکنه

و همینطور قوت قلب ماهایی باشین که بالای ۴۰ هستیم🌺🌿

خیلی فکرم درگیره قربون خدا برم اصلا دلم نمی خواست جاریم بفهمه  

عزیزم جاری که علم غیب نداره. تا کسی چیزی نگه از کجا باید بفهمه. اینقدر دیگرانو واسه خودمون بزرگشون نکنیم.

دور از جونتون یه بهونه مریضی چیزی بیارین و اصلا پایین نرید، (مثلا مشکوکم ناقل نباشم رفتم دیدن دوستی که تستش مثبت بوده، چند روزی احتیاط میکنم خدای نکرده به کسی منتقل نشه)

یا برید و عادی باشید اتفاق خاصی نمیفته اینطور که متخصصین گفتن لزومی به استراحت کاملا مطلق نیس.

بعد هم آی یو آی خیلی مطمئن نیس. طبیعی ام که گفتین دیگه.  من اگه بودم مستقیم میرفتم تو پروسه میکرو وقتمم از دست نمیدادم. همینش هم بگیر نگیر داره

خدا از دهنت بشنوه عزیزم واسم خیلی رویایی و غیر قابل تصوره اگه اینطور بشه دیگه چی از خدا میخوام ای ...

باهمه وجود براتون دعا و آرزو میکنم🌺🌸🌺🌸🌺

هر روز برای دوستان منتظرم از صبح زودی که بیدار میشم دعا میکنم

برای دستهای پرشون صلوات⚘ و آیت الکرسی ⚘مدام روزانه زمزمه میکنم

و همراه با همه بهترین ها رو با دل شاد و شادی و خیر برای همه از خدا تقاضا میکنم.

اینو گفتم که بدونین خیلی دعاهای ما همراه سفرها، زحمت ها، غم ها و تنهائی های همگی تونه🌿🌿🤲🌿🌿

ان شا الله که همگی رویاهای قشنگتونو به آغوش بگیرین💗💗💗

نه بدون دارو وسط سیکلم بود روز بیستم من ۴۰ روزه هستم ولی این ماه ۴روز هم جلو افتادگ هنوز داروهامو شر ...

انشالله که خیره و به زودی مامان میشی گلم ، نگران نباش 😊😊😊

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
با مصرف داروهای پانکچر کیفیت تخمک بهتر میشه یا تعداش هم زیادمیشه؟

با دارو های پانکچر هم تعداد و هم کیفیت تخمک بهتر میشه ! خیالت راحت همین که تخمک داری و میتونی پانکچر بشی عالیه ! انشالله که زودتر جنین های با کیفیت تشکیل میشه برات 🥰🥰

سلام خانومااا😊😊😊

کسی میدونه چند روز بعد لاپاراسکوپی میشه نزدیکی داشت ؟ 

اینم بگم من یه لوله از دست دادم و ۳ روز بیمارستان بستری بودم الان یک هفته شده بخیه کشیدم ولی یادم رفت از دکترم بپرسم 🤔