2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045845 بازدید | 684485 پست
اها یعنی زود انجام میدن برام؟کیت  چیه؟؟حدودی بنظرت چقدر با اینا زمان ببره؟؟راستی گفتنpgd هفت تا ...

کیت برای پی جی دی و پی جی اس هست. چون تحریمیم یه کم وارداتش سخته.نه فکر کنم برای ۴ یا پنج تا جنین هست. البته بستگی به مرکزت داره. بپرس چندتا جنین این رقم؟ و هر یه دونه که اضافه بشه یه رقمی بهش اضافه میشه. من عرفان نیایش پارسال پرسیده بودم گفته بود ۸ تا جنین ۱۹ میلیون! اما امسال بچه ها تو مراکز مختلف هزینه کرده بودن، نزدیک به همین رقمی بود که شما گفتین

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نه این ماه حسش نبود امادگی نداشتم شوهرمم اصرار کرد گفتم ول کن بزار ماه بعد بریم.دکتر رفتم یبار گفت ه ...

من مشکل ناباروری ندارم هایپر میشم🤯🙄؟

من #تاپیک_نمیزنم تا #قانون مسخره حذف #بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کیت برای پی جی دی و پی جی اس هست. چون تحریمیم یه کم وارداتش سخته.نه فکر کنم برای ۴ یا پنج تا جنین هس ...

ببخشید من انقدر پرحرفی میکنم .بچه ها پرسیدن یدونش این رقم یا ۴ ۵ تاش؟

من #تاپیک_نمیزنم تا #قانون مسخره حذف #بشه
اخه میگن بعضیا باسونو میگن منم دکترم برام ننوشته

با سونو دقیق نمیتونن بگن ذخیره چند درصد هست 

فقط میتونن بگن تنبلی دارید یا نه ! یا اینکه بگن تنبلی شدید یا متوسط و یا خوب 

الان تو سیکل پانکچر هستید ؟ یعنی با دارو ۵ تا تخمک داری؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
با سونو دقیق نمیتونن بگن ذخیره چند درصد هست  فقط میتونن بگن تنبلی دارید یا نه ! یا اینکه بگن ت ...

نه بدون دارو وسط سیکلم بود روز بیستم من ۴۰ روزه هستم ولی این ماه ۴روز هم جلو افتادگ هنوز داروهامو شروع نکردم

یا رب العالمین
عزیزم دکتر نصر درست میگه، رژیم و مکمل روی اسپرم اثر داره نه تخمک، چون اسپرم هر سه ماه حدودا ساخته می ...

سلام عزیزم

دکتر نصر اشتباه میکنه

مقالات و کتابهای بسیاری چاپ شده با ریسرچهای عالی که تخمک به شدت کیفیتش تغییر میکنه و مثل اسپرم ۹۰تا ۱۲۰ روز دورش طول میکشه

ولی در مورد تعداد تخمکها درسته از جنینی با ما هست و تغییری نمیکنه 

خیلی خوشحالم که دوستی مثل شما دارم که میتونم باهاش حرف بزنم و اصلا هم از حرفات ناراحت نمیشم که هیچ ب ...

فدااات دوست خوبم. بهت حق میدم که کم بیاری. قیافه منو باید میدیدی که پانکچر دومم دست خالی اومدم بیرون و زل زدم تو چشم شوهرم گفتم تخمکی در کار نیست! نمیدونی چقد اون لحظه دل شکسته بودم. اصلا دلم نمیخواست از اتاق ریکاوری بیام بیرون و با همسرم چشم تو چشم بشم. حالا جالب اینجاست که من رو همه به چشم یه آدم جون سخت میبینن. اما چاره چیه؟ با نامیدی چیزی حل نمیشه،جز اینکه آدم شادابیش رو از دست میده و راه حل های جدید رو نمیبینه از بس که فکرش درگیر اون مشکله. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم