2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست
شما نمیدونی چقدر از هزینه را بیمه میده؟ من از بیمه پرسیدم قیمت نگفت فقط شرایط را گفت که بچه مشترک ند ...

من والا نمیدونم . من برای بچه دومم میخام اقدام کنم . بچه مشترکم داریم

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا حالا برا درمان از بیمه هزینه نگرفتین؟

والا سزارین بیمارستان اقبال انجام دادم . سال ۹۴ ،  ۳۲۰۰ شد ک صندوق بیمه تکمیلی رو حساب کرد کلا ۱۱۰۰ از ما گرفت . بیمه نرفتیم همونجا کم شد از هزینه ها

خدای من خدای معجزه هاست . 
خوبه . شما نمیدونی چقدره هزینه تعیین جنسیت ؟

فکر کنم آزاد تو بهمن حدود ۲۵ در بیاد یا تخمک کشی و انتقال و  سونو و دارو و تعیین جنسیت 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
😅😅😅😅 شادن جون دوقلو خیلی دوست دارم اما چون ریسکش بالاست و من هم امکان استراحت ندارم برام خطرناک ...

آخی عزیزممم😊😊😊 توکل به خدا هرچی خیره پیش بیاد😍😍😍 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
والا سزارین بیمارستان اقبال انجام دادم . سال ۹۴ ،  ۳۲۰۰ شد ک صندوق بیمه تکمیلی رو حساب کرد کلا ...

ببین دوستم صفراشو بیمارستان خصوصی عمل کرد فکر کنم ۶ یا ۷شد بالای ۵تومن رابیمه بهش برگردونده ولی من تلفنی پرسیدم خیلی موارد رامیگن نمیدیم باید برید مراکز طرف قرارداد

یا رب العالمین
عزیزان این سوالامم جواب بدین. تاپیک میزنم یا کسی نمیاد یا تحربه ای نداره. ۱.منتظر پریودم که بعدش سو ...

۲. من روز ۳ سونو شدم از شدت خونریزی افتاده بود. خونریزی هم داشتی اهمیت نده. یه لباس زیر اضافه و یه پد بردار اگه نیاز شد.

۳. دور نافی ها رو جوری طراحی کردن طرف خودش بتونه بزنه. ولی عضلانی رو نمیدونم باید خیلی متبحر باشی. من دفه اول میرفتم بیرون میزدن تا دیدم سخته همسرم به روش زدن تزریقاتی نگاه کرد و ویدیو یوتیوب هم دید دیگه خودش زد. 

میتونی بگی تزریقاتی خونه هم بیاد.

تکمیلی رو کداشتیم مطمعنم . ولی کوثرشو نمیدونم

اون تکمیلی را ماهم داریم ولی کوثر میگن بهتره منم برا میکرو میخواستم کسی راپیدانکردم‌بگه چقدرشو پس داده.بیمه هم میگه ما مبلغ نمیگیم فاکتور ومدارک بیارید هرچی شو خودشون بخوان پس میدن.نمیدونم اگه میکرو جواب نداد هم چیری میدن یانه

یا رب العالمین