2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
فدات شم اصلا نگران نباشثمن الان مثبتم هفته بعد زایمانمه خداروشکر خانواده هستن نی نی رو نگه میدارن ا ...

عزیییزم...خدا نگهبان و پشتیبانت باشه.امیدوارم به بهترین شکل زایمانت رو انجام بدی و این بیماری هم به خیر از سر خودت و خانواده بگذره.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان مجازی عزیزم  امیدوارم حال همتون خوب باشه و غم تو دلتون نباشه  بچه ها هرکس می ...

مرضی جون خواهرزاده من هم کرونا گرفته و الان خواهرم داره ازش توی خونه پرستاری میکنه و خدارو شکر مبتلا نشده و بیماری زمینه ایی هم داره.مهمترین موضوع قطرات تنفسی شماست که به بچه نرسه .به نظر من خودت از بچه بارعایت کامل شرایط ، مراقبت کن .پیج اینستا who رو اگر داری توی یه پستش گفته که مادر با رعایت پروتکل ها میتونه به بچش شیر بده یا ازش پرستاری کنه.فقط میمونه کارهای خودت که نیاز به کمک داری و اگر همسرت بتونه کارهاتو انجام بده خوبه چون ایشون الان از شما قوی تره ولی شما زایمان هم داشتی و باید استراحت کنی.و چه بهتر اگر بتونی یه نیروی کمکی سالم بیاری.

عزیزم من همش فکر میکردم ممکنه هیچ وقت مامان نشم  کل اون دو هفته هم با بیم و امید گذشت، دلم نمی ...

زینبی جان همسرم انتظار داشت که بعد کلی دارو درمان ایندفعه اسپرما یه حرکتی داشته باشن که نداشتن.الانم خودم به اصرار میوه و سبزی و مکملهاشو میزارم جلوش بخوره.کلا نا امیده و‌منم خسته میشم از این قضیه.استرسم دارم.

زینب جان همسرم یه مدته دندونش عفونت کرده.هرروز آموکسی سیلین میخوره.این دارو ممکنه رو اسپرماش تاثیر منفی بزاره؟.منم در حال تزریق گونال هستم.

خدایا شکرت  
واسه شما هم دردناکه؟من که دستم یه چند دقیقه کلا سر میشه😢3تاشو زدم 11تا دیگش مونده 

بله کلا موادش میسوزونه به نی نی فکر کن آسون میشه عزیز دلم ❤️❤️❤️❤️💙💙💙💙

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
منم هیچ علایمی ندارم فقط گاهی زیردلم تیر میکشه کلا از دیروز ی حال بد و ناامیدی دارم 😔من کلا هیچ کار ...

امیدوار باش دختر انشاالله که خوش خبری 

الان چند انتقالی عزیزم ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم.خوبی؟نی نی خوبه؟ من تست دادم.اصلا درد نداشت .

سلام عزیز دلم خوبیم خداروشکر 

شما چکارا میکنی دختر نازت و پسر گلت خوبن ؟ دیگه بهتر شدی جای بخیه خوب شد ؟ 

خدا روشکر درد نداشته یعنی واسه زایمان هم تست خون میگیرن هم از بینی؟  

راست میگی عزیزم؟برای میکرو زدی؟

بله گلم تو سیکل تخمک کشی زدم بعد چند روزش رفتم دکتر سونو کرد چند تا  آمپول دیگه بهم داد و بعد هم داروی آزاد سازی رو زدم و رفتم واسه پانکچر نه درد داشتم نه حال بد 

۱۵ تا تخمک گرفتن ۱۲ تا جنین با کیفیت شد 

ذخیرمم ۴/۸ بود  

سلام لیانا جون نمیدونم فقط روز هشت بی بی چک مثبت شد از شبش ترشح پنیری قهوه ای شروع شد که آخرشم آزما ...

سلام عزیز دلم 

ببین چون بی بی مثبت شده پس بتا رفته بوده بالا بعد افت کرده نتونسته لانه گزینی بکنه من میگم قبل شروع سیکل انتقال بعدی یه ویزیت پیش زرنانی برو بعد انتقال بده 

انشاالله خدا بهت طبیعی نی نی بده عزیزم زود زود 💓

من از طریق بینی انجام دادم هیچ دردی نداشت

فدات 🌷

ان شاء الله حتماً همینطور میشه لیانا جان، این بحران هم میگذره با یاری خدا، بازم الهی شکر که دخترم سا ...

مرضی جون سلام عزیز دلم چکار میکنی 

جواب آزمایشت اومد ؟

عزیزم ما مشکل عجیب اسپرم داشتیم در ابتدا یعنی متوجه شدیم بدن همسرم علیه اسپرم های بدن خودش آنتی باد ...

خداروشکر که طعم شیرین مادر شدن رو چشیدی.به نظر من اگر آدم بدونه مشکلش چیه حداقل درصدد رفع اون برمیاد ولی احساس میکنم کیس هایی مثل من که ناباروری بی علت دارن و حتی از میکرو اینجکشن هم جواب نمیگیرن خیلی سخت تره و واقعا آدم نمیدونه چیکار کنه....باور کن من الان کلی ناامیدم و خیلی احساس بلاتکلیفی میکنم که ادامه راه رو چطور برم و چیکار کنم؟؟؟ اصلا میشه ؟؟؟نمیشه؟؟؟ توکل و امید جای خودش ولی آدم یه جاهایی نیاز به یه خورده دلیل و منطق هم داره که متاسفانه تا حالا کسی دلیلی برای مادر نشدنم بهم نگفته.....

عزیزم دکتر نصر برای تشخیص ذخیره تخمدان ، روز خاصی از سیکل باید سونو کنه یا فرقی نداره؟

لی لی جون من رفتم پیشش روز ۱۸ سیکلم بود، وقت نگرفته بودم همینجوری رفتم ببینم از کجا باید شروع کنم. سونو کرد و ذخیره تخمدانم رو نوشت. برای همین فکر نمیکنم روز خاصی داشته باشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من خواب پسرم خوب بود الان دارم دیوونه میشم از کن خوابی، همش شبا غلت میزنه، یهو میره رو شکمش و هر مها ...

وااااییی الهی قربونش....لپشو ببوس....هزار ماشالا به پسرت.....اینا هم شیرینه.