2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
شادن جان متأسفانه یه سری علائم دارم که دکتر گفته مشکوک به کرونا هستم، فردا تست میدم ولی متأسفانه 4،5 ...

گلم اگر ته انی‌دوتا تلفن بدم معنبرن میان خونه تست میگیرن و جوابش ۴۸ ساعته میاد

ایشالله که هیچی نیست

منم مثبت هستم و زایمان دارم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
سلام گلم ممنونم عزیزم، زنده باشی، زینبی جان متأسفانه قسمت نیست دلخوشی دخترمو کنم، شرایط فوق‌العاده ب ...

فدات شم اصلا نگران نباشثمن الان مثبتم هفته بعد زایمانمه

خداروشکر خانواده هستن نی نی رو نگه میدارن اگر یک درصد مثبت شید تا ۱۴ روز تموم بشه

من خودم شوهرم مامانم مثبت

هیچکسو ندارم بچه رو بذارم پیشش

تورو خدا واسه منم دعا کنید

واقعا روزای قبل زایمان فقط اشک و بغض دارم😰

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدرخوبید شما خدا حفظش کنه گل پسرتو .ان شالله یه هم بازی بیاد براش

خوبی‌ازخودتونه

ممنونم‌‌ازدعای‌خوبتون

انشالله‌شماهم‌به‌زودی‌زود‌نی‌نی‌داربشید

دلم‌روشنه‌به‌زودی‌باردارمیشی..

کاربری‌هست‌به‌اسم‌ندا‌

هفته‌پیش‌آزمایشش‌مثبت‌شد

تقریبا‌شرایطش‌مثل‌شمابود

دویا۳‌ماه‌خودتو‌وشوهرتو‌تقویت‌کن‌

بروپی‌دواودرمون

اگه‌هزینه‌برات‌مهم‌نیس‌برومیکرو‌کن...

مطمعن‌باش‌جواب‌میگیری..

ازالان‌براخودت‌انرژی‌مثبت‌بفرست‌وباخودت‌بگو‌من‌به‌زودی

مامان‌میشم‌..پرانرژی‌بروجلو...

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
نه عزیزم سخت نیست.البته بگم بستگی داره آستانه تحمل دردت چقدر هست .دکتر وقتی انجام داد اصلا صدام در ن ...

مرسی‌پروانه‌جون

فکرکنم‌دکترمن‌میخادبیهوش‌کنه

بعدش‌خونریزی‌داری؟

دکترمن‌گفته‌سوم‌یاچهارم‌پری‌انجام‌میده‌‌ ده‌‌یادوازده‌روزبعدش

انتقال‌میده

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
مرسی‌پروانه‌جون فکرکنم‌دکترمن‌میخادبیهوش‌کنه بعدش‌خونریزی‌داری؟ دکترمن‌گفته‌سوم‌یاچهارم‌پری‌انجام ...

به نظر من اصلا نیاز به بیهوشی نداره .دردش قابل تحمل هست.تا ۴روز لکه بینی داشتم .من ۱۷پریودی انجام دادم قراره ماه بعد انتقال بدم.

خوبی لیانا جون نمیدونم چراسوزن وتوشکمم چپ وراست میکرد😭 بعدمگه نباید اروم بزنه تاکم کم تخلیه بشه&n ...

به من وقتی میزد یاد داد گونال بود؟ دو تا پودر بود مقدار اب مقطر رو می کشیدم داخل پودر اول خالی می کردم دورانی خیلی آرم می چرخوندم بعد میکشیدم داخل پودر بعدی به همین صورت بعد کشیدن هر دو سر سرنگ انسولین وصل می کردم قائمه دور ناف میزدم بهم گفت بالای ناف دردش بیشتره اونجا نزن آروم ترزیق بشن زیر پوستی ها درد ندارن

خدایا شکرت
اره دیگه امروز ۱۰صبح زدم فردام باید ۱۰‌بزنم دکترگفته بودبهتره ۸ بزنم ولی یکم دیرشد حالا هرروز۱۰صبح م ...

اشکال نداره بکنش ساعت ۸ از این به بعد ۸ بزن بالاتر روش تزریق توضیح دادم با سر سرنگ انسولین خیلی راحته من خودن فوق العاده از امپول میترسیدم ولی بخاطر کرونا یاد گرفتم

خدایا شکرت
به من وقتی میزد یاد داد گونال بود؟ دو تا پودر بود مقدار اب مقطر رو می کشیدم داخل پودر اول خالی می کر ...

نحوه اماده سازیشو یادگرفتم دیدم زدنشم باید پوستمو میگرفت واردمیکرد بعدرهاش میکردتاتزریق بشه اما این سرنگو توشکمم چپوراست میکرد خودم تعجب کردم ازفرداخودم میزنم خیرسرم گفتم روزاوله برم درمانگاه ترسم بریزه بیست تومنم پول گرفت

گونال نداشت داروخونه بهم کارماداده

خدایابه امیدخودت🌺
نحوه اماده سازیشو یادگرفتم دیدم زدنشم باید پوستمو میگرفت واردمیکرد بعدرهاش میکردتاتزریق بشه اما این ...

ببین جمع کردن خیلیها انجام نمیدن ولی می تونی جمع کنی چپ و راست کردنش  بیخود بود من همینطوری توضیح دادم همه رو زدم جواب میده استرس نگیر 

خدایا شکرت

خانوما سلام من امروز رفتم ک سیکل رو شروع کنم ازمایشاتمو دید گفت ۶ ماه گذشته و اونارو تکرار کرد من این ماه اووبوست خوردم تاثیری تو جواب ازمایش داره؟؟ازمایشا فک کنم پرولاکتین و ذخیره و d3و ی چیزای دیگم هس من نمیتونم بخونم

من درمورد مشول شما چیزی میدونم ولی خیلیا بودن که دکترا گفتن بچه دار نمیشن وطبیعی بچه دار شدن. من باد ...

مرسی عزیزم که توضیح دادی 🙏🙏❤❤❤❤ الان خیلی بهتره خیلی کم شده

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
[QUOTE=148576963]عزیزم من مشکلی نداشتم ای یو ای کردم کیست شکلاتی اوردم متاسفانه دیگه از ترس نرفتم ای ...

ای وی اف کردی باز برگشت یا بزرگتر شد؟

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
خانوما سلام من امروز رفتم ک سیکل رو شروع کنم ازمایشاتمو دید گفت ۶ ماه گذشته و اونارو تکرار کرد من ای ...

ازمایشات ک یکسال وقت دارن چرا گفته ۶ماهه؟

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻