عزیزم ما مشکل عجیب اسپرم داشتیم در ابتدا
یعنی متوجه شدیم بدن همسرم علیه اسپرم های بدن خودش آنتی بادی میساخت و همه رو میکشت
بعدش وسطهای راه همسرم تب کرد قبل از iui دوم و دیدی agglutination از 70 در صد حدودا شده 90 درصد
بیضه درد گرفت و جراحی اورژانسی شد، طی اون جراحی فهمیدیم تنگی مجاری داره و باید عمل دوم انجام میشد، سیستوسکوپی کردن و بعدش دو هفته سوند بهشون وصل بود، بعد از دو هفته تا یک ماه سوند بلید روزانه دو دفعه میذاشتن ولی هیچ کدوم از اون عمل ها شرایط ما رو بهتر نکرد و دیگه تحرک a نداشتن
بعد از عمل دوم من متوجه شدم خودم آندومتریوز گرید سه دارم و از نظر بعضی متخصصین زنان باید لاپراسکوپی میشدم،
خلاصه بگم روز پانکچر 100 درصد اسپرم ها بهم چسبیده بودن و بعد از سه ساعت واش تونستن چند تا جدا کنن و تخمک هام فریز نشن و جنین تشکیل شد خدا رو شکر
فقط میتونم بگم معجزه شد
اینم بگم دکتر خودم تو رویان اعتقاد داشت اول عمل نکنم و دو بار انتقال بدم اگر نشد لاپرا کنم
خلاصه ما با توجه به اینکه حداقل ممکنه دوبار منفی بشم تو انتقال جنین و ممکنه جراحی بخوام و بعدش ممکنه ذخیره ام کم بشه و هزار تا ریسک دیگه اولین انتقال رو انجام دادیم و باز هم خدا معجزه کرد و در اوج نا امیدی مامان شدم
اینا رو گفتم بدونیم همه چی دست خودشه، و اگر کیس پیچیده ایی بودید نترسین وبا امید ادامه بدین حتی اگر وسط راه حس کنین مشکلات دیگه داره خیلی زیاد میشه