2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046066 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم به چیزی بخوری بری خوبه که ضعف نکنی  ولی چپ و راست نمیکنن مستقیم تزریق میشه نمیدونم ...

خوبی لیانا جون

نمیدونم چراسوزن وتوشکمم چپ وراست میکرد😭

بعدمگه نباید اروم بزنه تاکم کم تخلیه بشه 

زرتی فشارش داد انقدردردم گرفت😭😭😭

میگم به من گفت صبح بزن فاصلش باامپول بعدیت ۱۰ساعت بشه عصری اونو بزن 

من تابرم درمانگاه پیداکنم شد ۱۰ صبح اشکال نداره؟

خدایابه امیدخودت🌺
سلام مرضی جون خواهر عزیزم  پیامت رو دیدم نفسم وایستاد گلم این حرفا چیه انشاالله ۱۲۰ سال بالاسر ...

فدای تو گلم، توکلم به خداست، تمام سعیمو میکنم که آروم باشم و مثبت فکر کنم، خدا یار و یاور هممون هست، من به رحیم بودن خدا اعتماد دارم، مطمئنم منو تنها نمیزاره 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم واقعاً ممنونم که وقت میزارید و بهم انرژی مثبت میدید، چقدر خوبه که یه همچین جایی هست که آدم بیا ...

مرضی جون سلام عزیز دلم نبینم ناراحت باشی این روزا میگذره گلم خداروشکر کن نینیت سالمه و به موقع اومد تو بغلت این ویروس هم که خیلیا مبتلا شدن و خوب شدن بگو خدایا شکرت خانوادم‌و بچم سالمن ایشالا جواب خودت منفی ولی اگه یه درصد هم مثبت بود نگران نباش خوب خوب میشی زود درسته دوری سخته ولی به چند روز دیگه فکر کن که راحت دختر چشم رنگیتو بغل میکنی و بو میکنی و میبوسیش اون روزم میاد بعدش میای واسه ما تعریف میکنی و ما هم لذت میبیربم 

قربونش بشه خاله با اون چشای رنگیش 🧿😍🧿

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خوبی لیانا جون نمیدونم چراسوزن وتوشکمم چپ وراست میکرد😭 بعدمگه نباید اروم بزنه تاکم کم تخلیه بشه&n ...

فدات خداروشکر🌷 

درمانگاتو  عوض کن دیگه نزار اون بزنه 

ببین این آمپولا تا بکی دوساعت اشکال نداره ولی از فردا دقیق بزن همون ساعت ۱۰ ولی اون آمپول آخری که دکتر تجویز میکنه واسه آزادسازی اون ساعتش مهمه دقیق همون ساعتی که دکتر میگه بزن

حالا نگران نباش  

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرضی جون سلام عزیز دلم نبینم ناراحت باشی این روزا میگذره گلم خداروشکر کن نینیت سالمه و به موقع اومد ...

ان شاء الله حتماً همینطور میشه لیانا جان، این بحران هم میگذره با یاری خدا، بازم الهی شکر که دخترم سالمه، من بارداری پردردسری داشتم، حتماً حکمتی هست که بعد از زایمان هم این اتفاقات برام بیفته، راضیم به رضای خدا 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
مرضی جون سلام عزیز دلم نبینم ناراحت باشی این روزا میگذره گلم خداروشکر کن نینیت سالمه و به موقع اومد ...

سلام لیانا جون شما میدونی آمپول سروتاید باید چه ساعتی از روز تزریق بشه؟

فدات خداروشکر🌷  درمانگاتو  عوض کن دیگه نزار اون بزنه  ببین این آمپولا تا بکی ...

اره دیگه امروز ۱۰صبح زدم فردام باید ۱۰‌بزنم دکترگفته بودبهتره ۸ بزنم ولی یکم دیرشد حالا هرروز۱۰صبح میزنم

اینترنتوببینم اگه طریقه امپول زدن باشه نگاه کنم ازفرداخودم بزنم خیلی جاش دردمیکنه😕

خدایابه امیدخودت🌺
وای‌سخته؟ منم‌بایدانجام‌بدم‌امادکتر‌گفته‌بایدبری‌بیمارستان‌..

نه عزیزم سخت نیست.البته بگم بستگی داره آستانه تحمل دردت چقدر هست .دکتر وقتی انجام داد اصلا صدام در نیومدچشمام رو بستم ماسک هم زده بودم من رو نمیدید گفت خوبی چرا هیچی نمیگی فکر کردم بیهوش شدی که صدایی ازت نمی یاد.در کل راحت بود نگران نباش.من از معاینه بدم میاد خیلی خجالت میکشم فقط این یه موردش من روخیلی اذیت کرد.