2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
عزیزم مگه چی شده که اینجوری میگی؟

شادن جان متأسفانه یه سری علائم دارم که دکتر گفته مشکوک به کرونا هستم، فردا تست میدم ولی متأسفانه 4،5 روز جوابش طول می کشه تا بیاد 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
نه برای من 0.1 بود فکر کنم، بهت ال دی نداد همزمان باهاش مصرف کنی؟ ال دی باشه پریود میشی

نه نداد چون من نباید پریود بشم اگه بشم آندومتریوزم برمیگرده با هر بار پری عمل کردم خیر سرم😭

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دارم برا شما چن سانته؟

من عمل کردم خیلی شدید بود کیستهای متعدد ۵ سانتی زده بود تو شرح عمل واسه من لگن و روده و آپانتیس و رحم و جفت تخمدان ها با جفت لوله هام درگیر بود فقط ۶ ساعت اتاق عمل بودم ۵ تا عمل همزمان شدم

من عمل کردم خیلی شدید بود کیستهای متعدد ۵ سانتی زده بود تو شرح عمل واسه من لگن و روده و آپانتیس و رح ...

عزیزه دلم...یعنی الان جنین فریز نداری؟

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻

منم منتظرم دکترم بیاد برم برا ای وی اف خ استرس دارم با این امپولایی ک میزنم بدتر نشه...خ افسرده شدم چیزی ک حق هر انسانیه خدا داره بخاطرش اینقد عذابمون میده

دوتا دارم الان با کلی آمپول و بدبختی قبل عمل ۱۹ تا تخمک داشتم ۸ تاش جنین شد که دوتا سه تایی انتقال دادم همشونم کیفیت خوب و بلاست 😔

الان نه دیگه هزینه دارم بکنم نه احتمالا تخمک 😭

دکترم قبل عمل گفته بود احتمالا ذخایرت از بین میره چون جفت تخمدانام شدید درگیر بودن

دوتا دارم الان با کلی آمپول و بدبختی قبل عمل ۱۹ تا تخمک داشتم ۸ تاش جنین شد که دوتا سه تایی انتقال د ...

توکلت بخداباشه ایشالا ک این دوتا میگیره...اگه گرمی بخوری قبلش خوب نیست؟

سلام خانوما خسته نباشی.من ماه پیش پانکچر داشتم و هایپر شدم.بعد پانکچر بعد ۱۴ روز پری شدم.الان ۱۹ سیکلمه سیکل هام ۲۷ روزست تازه الان یه لکه قهوه ای دیدم.نمی دونم یعنی پریود شدم؟؟

@زینبی_بابا    

@مامان_ماهک10    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
توکلت بخداباشه ایشالا ک این دوتا میگیره...اگه گرمی بخوری قبلش خوب نیست؟

من خیلی تغذیه رعایت کردم مثبتم شدم ولی چه فایده نموند😔 ممنونم عزیزم ان شاءالله

سلام خانوما خسته نباشی.من ماه پیش پانکچر داشتم و هایپر شدم.بعد پانکچر بعد ۱۴ روز پری شدم.الان ۱۹ سیک ...

پریود دوم بعد پانکچر با تاخیره من خودم ده روز عقب انداختم

پریود دوم بعد پانکچر با تاخیره من خودم ده روز عقب انداختم

پس لکه چیه من سابقه لکه بینی هم نداشتم🤔🤔🤔

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
قربونت، انشاالله😙 من دولتی میرم هزینش خیلی پایینه 180 بار اول گرفتن، بار دوم هزینه ی ذوب رو نگرفتن ...

واای خیلی خوبه خدایش 🤔🤔 من خصوصی میرم یکبار که انتقال دادم ۲۸۰۰ شد 😶😶😶 خیلی خیلی فرقش زیاده 😑😑

حالا برم دکترم ازش میپرسم 

خدا کنه با این همه هزینه و زحمت بشه و خدا صدامونو بشنو😍😍😍

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
اره خیلی گرفتاراصافه وزن شدم تموم سعیمومیکنم اروم باشم عزیزم ممنون گلم از راهنماییت انشالله بزودی خو ...

خواهش عزیزم ،ممنون از دعای خیرت

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...