2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
چه کیستی دارید؟ همین کیست شکلاتی؟ چرا یکماه دارو داد.نه بزرگ شد و نه کوچیک! دکترم تو‌معاینه کرد و ...

مدلش رو نگفت

کیستم ۳.۴ سانته گفت خودش میره 

اما هیچ دارویی داد ناراحتم که نکنه نره بزرگم بشه 

دارو شما چی بود؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
مدلش رو نگفت کیستم ۳.۴ سانته گفت خودش میره  اما هیچ دارویی داد ناراحتم که نکنه نره بزرگم بشه& ...

اچ دی بود و یه قرص دیگه

شما کیستتون ساده هست و‌خوب میشه

کیست شکلاتی حتما باید بررسی بیشتری بشه

چون شاید خدای نکرده آندومتریوز باعث از دست دادن تخمدان،رحم،قسمتی از روده و ...بشه!

نگران نباشید

اما اگر شک دارید میتونید بیشتر بررسی کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باسه مرسی .شما یه بچه دارید نه

ببین‌عزیزم‌‌‌هرروز‌خودت‌وشوهرت‌پیاززرد‌بخورید‌باغذا

هسته‌های‌‌خرمارودربیار‌بایه‌قاشق‌روغن‌زیتون‌یه‌تفت‌کوچولو

بده‌بعدش‌سیاهدانه‌‌بریز‌یه‌دوربچرخون‌قشنگ‌قا‌طی‌بشن

هرروزبه‌اندازه‌یه‌گردو‌بده‌بخوره..نخودهم‌که‌گفتم

داروهم‌‌‌ قرص‌ولمن‌با‌ویتامین‌ای‌ ‌وهفته‌ای‌یدونه‌ ‌ویتامین‌دی

اسیدفولیک‌و‌زینگ‌روی‌‌ مولتی‌ویتامین‌‌

به‌همراه‌‌اینایی‌که‌گفتم‌بده‌بخوره..

خودتم‌صبح‌هاناشتا‌‌سیاهدانه‌باعسل‌ودارچین‌قاطی‌کن

بخور..پیاده‌روی‌کن..‌قرص‌متفورمین‌بخور‌روزی‌دوتا

(البته‌اگه‌تنبلی‌داری)‌خودتم‌قرص‌زینگ‌روی‌بااسیدفولیک‌و

ویتامین‌‌دی‌‌‌هفته‌ای‌یدونه‌ و ویتامین‌ای‌.مولتی‌ویتامین‌بخور

من‌این‌کارهایی‌که‌تاحالا‌کردم..براشوهرمو‌واقعا‌نتیجه‌دیدم

خودمم‌‌تنبلیم‌خیلی‌کم‌شده‌..

آره‌عزیزم‌من‌یه‌پسر۱۲‌ساله‌دارم..۴ساله‌برادومی‌تلاش‌میکنم

فعلا‌که‌خدانخاسته

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

سلام بچه ها.من بالاخره با خواست و توکل به خدا انتقال دادم.کلا ۳تا جنین برام تشکیل شده بود ک هر۳تارو گذاشتند.تو روخدا منو از دعاتون بی نصیب نذارید.دعام کنید ک بگیرن.چون دیگه جنین ندارم😔

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
ببین‌عزیزم‌‌‌هرروز‌خودت‌وشوهرت‌پیاززرد‌بخورید‌باغذا هسته‌های‌‌خرمارودربیار‌بایه‌قاشق‌روغن‌زیتون‌یه‌ ...

چقدرخوبید شما خدا حفظش کنه گل پسرتو .ان شالله یه هم بازی بیاد براش

😭یاقمربنی هاشم نذر کردم اگه نی نی دار بشم پسر باشه اسمشو میزارم ابوالفضل اگه یه دختر شیرین دوست داشتنی هم باشه نازنین زینب .سقای بی دست دستم را بگیر.😔😔😔خدا جونم نذار حسرت نی نی تو دلم بمونه .خودمم ۱۳۶۷سابقم .تعلیق شدم.الان شدم توت سفید
شادن جان متأسفانه یه سری علائم دارم که دکتر گفته مشکوک به کرونا هستم، فردا تست میدم ولی متأسفانه 4،5 ...

ای وای عزیزم😕 انشاالله که جوابش منفی هست با خیال راحت گل دخترت رو بغل میگیری، توکل به خدا ...❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم منم دقیقا همینطور بودم هیچ وقت پری هام با لک قهوه ای شروع نمیشد  بعد پانکچر زود پری ...

جلو هم انداختین؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه نداد چون من نباید پریود بشم اگه بشم آندومتریوزم برمیگرده با هر بار پری عمل کردم خیر سرم😭

چقدر این اندومتریوز چیز مزخرفیه😕😕😕 راستی در اثر چی بوجود میاد؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین طبیعیه نگران مباش فک نکنم پری شده باشی  مگر اینکه تدامه داشنه باشه  ایشالا نی نیههه ...

از دیشب تا حالا که دو سه تا لک قهوه ای دیدم ادامه دار نشد فقط کمر درد خیلی دارم.فکر کن اگه بچه باشه از ذوق میمیرم😍😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اچ دی بود و یه قرص دیگه شما کیستتون ساده هست و‌خوب میشه کیست شکلاتی حتما باید بررسی بیشتری بشه چو ...

ممنونم عزیزم امیدروارم زودتر خوب شی❤️

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
ببین طبیعیه نگران مباش فک نکنم پری شده باشی  مگر اینکه تدامه داشنه باشه  ایشالا نی نیههه ...

ماهک جون انتقالت روز چندم پریودت بود.من یکم‌نگرانم😔

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 

[QUOTE=148567832]واای خیلی خوبه خدایش 🤔🤔 من خصوصی میرم یکبار که انتقال دادم ۲۸۰۰ شد 😶😶😶 خیلی خیلی فرقش زیاده 😑 ...[/QUOT]

انشاالله که نتیجه بگیریم عزیزم

شما تهران میری؟ الان جنین داری یا میخوای پانکچر بشی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام بچه ها.من بالاخره با خواست و توکل به خدا انتقال دادم.کلا ۳تا جنین برام تشکیل شده بود ک هر۳تارو ...

عزیززززم، الهی که هر چهارتا موفق باشید

بجنبید نی نیااا❤❤❤ لج و لجبازی کنید باهم مسابقه بدید کی محکمتر مامانو بگیره

ای خدااااا🥰🤗🤗🤗

برات آیت الکرسی میخونم و صلوات

یه دعای حفظ حمل هم هست خودت باید بخونی