2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام ارزوی بارداری سلامت و شیرینی رو براتون دارم. میتونم یبار دیگه بپرسم کدوم آزمایش ها رو گفتین ب ...

ممنونم عزیزم ، من رفتم متخصص خون که تو همین مرکز رویان بود ، گفتم آزمایش انعقادی و ایمنی خون برام بنویسه البته آزمایشات ایمنی که متخصص ایمونولوژی باید بنویسه را نمیگما اونا رو انجام ندادم ، مثل اینکه اول تاپیک استاتر اسامیشو نوشته ولی منم رفتم خونه اسم آزمایشاتمو براتون می زارم که کدوما رو انجام دادم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم ، من رفتم متخصص خون که تو همین مرکز رویان بود ، گفتم آزمایش انعقادی و ایمنی خون برام بن ...

ممنونم از لطفت که خودتو بزحمت میندازی

برای شادی پایدارت، دعا می کنم

و برای مامانای چشم براه مجموعه🌺🌺

عزیززززم، الهی که هر چهارتا موفق باشید بجنبید نی نیااا❤❤❤ لج و لجبازی کنید باهم مسابقه بدید کی محکم ...

ممنونم عزیز دلم.😍😘خدا الهی ک هرچی ک میخوای بهترینشو بهت بده.الهی ک بی واسطه و بی نوبت حاجت دلتو بده

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
سلام عزیزم، خوبی؟  لیانا جان متأسفانه من انگار نباید روی خوش مادر شدن رو ببینم، دو روزه مشکوک ...

سلام مرضی جون خواهر عزیزم 

پیامت رو دیدم نفسم وایستاد گلم این حرفا چیه انشاالله ۱۲۰ سال بالاسر دختر نازت و بچه های بعدیت باشی 

شما فعلا مشکوک هستی رفع میشه نگران نباش گلم 

توروخدا به خودت استرس نده میفهمم از نی نی دوری 

تو خیلی قوی هستی دختر خدا هواتو داره مثل باردار  شدنت عزیزم یاده چطور معجزه کرد و سوپرایزت کرد به حرمت اسم حضرت فاطمه انشاالله زود زود به سلامتی کامل برسی و کنار نی نی لذتش رو ببری مرضی جون 

آرامشتو حفظ کن دخترمون یه مامان قوی میخواد تو از پسش بر میای 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

سلام دوستان 

براامپول دورنافی ناشتابودن یاغذاخوردن فرقی نداره؟؟؟؟؟

من اولیشو رفتم درمانگاه زدم امپول وبه شکل اریب زد توشکمم بعدهی توشکمم چپ وراستش میکرد😥😥😥😥کارش درست بوده؟؟

خدایابه امیدخودت🌺
آخه بايد علت اينكه جنين لانه گزيني ميكنه ولي نميمونه رو بايد بدونه و بهت بگه. آخه آدم اين همه زحمت م ...

سلوووووووم سمانه جوننننن

خوبی

امروزمیری مطب؟براسونو😍

خدایابه امیدخودت🌺
دوستان جواب بدید دیه😭😭😭😭

سلام عزیزم به چیزی بخوری بری خوبه که ضعف نکنی 

ولی چپ و راست نمیکنن مستقیم تزریق میشه نمیدونم چطور واست زده

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ان شا الله كه به حق اين شب عزيز اين ويروس لعنتي ريشه كن بشه ، خدايا خودت به دادمون برس كه تنها خودت ...

الهی آمین 🤲🏼

نه عزیزم فقط دکتر و سونو اما اگه هزاری من ماسک و شیلد بزنم ی نفر ناقل ماسک خوب نزنه یا ماسک نزنه ه ...

کاش همه میزدن 

البته من مطب رفتم منشی کسی رو بدون ماسک نمیزاشت داخل بشه اگه همه بزنن درصد انتقال خیلی میاد پایین من وقتی میرم دوتا ماسک میزنم سخته ولی چکار کنیم 

عروس کوچولو نگران نباش ایشالا تا زایمانت رفع میشه میری همین نیکان و نی نی رو دنیا میاری به سلامتی 

مرضیه جان خیلی متاسف شدم از شرایطی که برات پیش اومده اما خدا رو شکر که موقتیه و انشالله بزودی همه چی ...

عزيزم واقعاً ممنونم که وقت میزارید و بهم انرژی مثبت میدید، چقدر خوبه که یه همچین جایی هست که آدم بیاد حرفاشو بزنه و بقیه آرومت کنن، از خدا میخوام بهترین ها رو نصیبت کنه عزیزم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
ای وای عزیزم😕 انشاالله که جوابش منفی هست با خیال راحت گل دخترت رو بغل میگیری، توکل به خدا ...❤

ممنونم دوست عزیزم، به دعاتون محتاجم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏