2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046030 بازدید | 684497 پست
مینودرم....اره رفتم جهاد دانشگاهی همه آزمایشای خودم همسرم رو اونجا انجام دادیم‌...شوهرم آمپول هفته ا ...

فوق‌تخصص

سه‌شنبه‌ها‌باپنجشنبه‌هامیادجهاد

تازگیا‌‌مطب‌هم‌زده..فکرکنم‌‌فردوسیه‌جنوبیه

حالا‌اگه‌خاستی‌بری‌آدرس‌دقیقشو‌برات‌میفرستم

همسر‌ت‌پیش‌کدوم‌دکتررفته؟

بعدداروهاآزمایش‌دادید‌ببینید‌‌بهترشده‌یانه؟؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
فوق‌تخصص سه‌شنبه‌ها‌باپنجشنبه‌هامیادجهاد تازگیا‌‌مطب‌هم‌زده..فکرکنم‌‌فردوسیه‌جنوبیه حالا‌اگه‌خاست ...

دکتر حکیم جوادی .مورفولوژی که درمان نداره میگن

😭یاقمربنی هاشم نذر کردم اگه نی نی دار بشم پسر باشه اسمشو میزارم ابوالفضل اگه یه دختر شیرین دوست داشتنی هم باشه نازنین زینب .سقای بی دست دستم را بگیر.😔😔😔خدا جونم نذار حسرت نی نی تو دلم بمونه .خودمم ۱۳۶۷سابقم .تعلیق شدم.الان شدم توت سفید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم به خودت استرس نده ایشالا که جواب منفیه  کی فارغ میشین؟

عزيزم 12 روزه زایمان کردم، ممنونم از دعای خیرت 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزیزم خیلیییی سخته میدونم ....ولی اصلا نگران نباش ....ازیترومایسین و دیفن هیدرامین و تقویتی تنها دار ...

خیلی خیلی ممنونم عزیزم از حس همدردیت، ان شاء الله همه بسلامتی ازین بحران نجات پیدا کنن، منم بتونم با دل خوش برای دخترم مادری کنم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
ویتامین زینک خیلیی خوبه ...سعی کن به خودت برسی ...خوب بخور تا بتونی ردش کنی ....

تمام تلاشمو میکنم که ازین بحران جون سالم به در ببرم، ولی پناه جان، ناخودآگاه، اشکام سرازیر میشه، آخه دلم میخواد دخترم رو بغل کنم، خودشو جمع کنه تو دستام، زیر گردنش رو بو کنم، نمیدونی بوی بهشت میده آخه من حتی موقع شیر دادن نباید باهاش حرف بزنم، فقط با چشمای درشت و رنگیش نگام میکنه، دلم خووون میشه

سلام شادن جان بله خانم دکتر پیله وری. خداروشکر اهدا کننده پیدا کردم و تو سیکل هستند.  شما بسلا ...

خداروشکر عزیزم، پس انتقالت نزدیکه؟ 

منم امروز سومین روز انتقالم هستم دیگه برای دوازدهمین روزش میرم آزمایش 

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
تمام تلاشمو میکنم که ازین بحران جون سالم به در ببرم، ولی پناه جان، ناخودآگاه، اشکام سرازیر میشه، آخه ...

عزیزم مگه چی شده که اینجوری میگی؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم، خوبی؟  لیانا جان متأسفانه من انگار نباید روی خوش مادر شدن رو ببینم، دو روزه مشکوک ...

نترس دختر، بخودت مسلط باش

هنوز که چیزی معلوم نیس

بزرگان میگن خودتون به استقبال مشکل نیومده نرید.

این بیماری واسه همه خطرناک نیس، چرا اینقدر بخودت استرس میدی و شیون بلای نیومده رو به سرت می کشی.

ان شا الله که شکتون هم منفی از آب درمیاد و سالم سالمی. اما یادت باشه، همه این لحظه های تلخ رو به خودت باختی.

از لحظاتت شاد استفاده کن.

سلام عزیزم، خوبی؟  لیانا جان متأسفانه من انگار نباید روی خوش مادر شدن رو ببینم، دو روزه مشکوک ...

ای بابا مرضی جون خیلی ناراحت شدم حالا کی جوابت میاد ایشالا به حق ۵تن منفیه فکر بد نکن الان هورموناتم بهم ریخته ضعیف شدی گریه می کنی سعی کن مایعات زیاد بخور چزای مقوی بخور مطمین باش زودی خوب میشی عزیزم از کجا فهمیدی مشکوک به کرونایی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود