2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی در چ حالی روز چندمی شما؟

سلام عزیزم، قربانت

من یکشنبه یه دونه سه روزه انتقال دادم سه شنبه دوتا بلاست، اولاشم فعلا😅 شما روز چندمی؟ چندتا جنین انتقال دادی؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
دوستان من روز ٩ انتقالم امروز خيلي زير دلم تير ميكشه دراز ميكشم خوبه پا ميشم دوباره تير ميكشه كسي اي ...

سلام منم زیر دلم و تخمدانام تیر میکشه گاهی اوقات حتی دردش به پام هم میزنه شما امپولدمیزنید ؟دوستان میگن به خاطر عوارض امپولا هستش .چند تا انتقال دادین شما ؟چ کارایی انجام میدید؟

من روز ۷ هستم ۴تا جنین ۳روزه انتقال دادن برام ... استراحت مطلقین یانه؟

به سلامتی انشاالله که شما مثبت بشی بعدش من😍

والا روز اولو دوم خودم شام درست کردم😆 ولی بعد از انتقال دومم یعنی سه شنبه زیاد کار نکردم ولی طاقتمم نمیگیره همش دراز بکشم کارای سبک رو انجام میدم اینم بگما من کسی نیست بخواد ازم مراقبت کنه شوهرمم کار داره در طول روز نیستش

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
تمام تلاشمو میکنم که ازین بحران جون سالم به در ببرم، ولی پناه جان، ناخودآگاه، اشکام سرازیر میشه، آخه ...

ای جاااانم عزیزم خیلییی سخته مخصوصا این که بعد از زایمان هورمونها هم به هم میریزه ادم روانش بهم میریزه ..ولی مطمان باش این روزا میگذره و به سلامتی دختر خوشگلت میگیری بغلت عزیز دلم ❤توکل کن به خدا همین که به سلامتی زایمان کردی خیلیی خوبه عزیزم به چیزای خوب فک کن سعی کن سر خودت گرم کنی تا زمان بگذره

سلام عزیزم، قربانت من یکشنبه یه دونه سه روزه انتقال دادم سه شنبه دوتا بلاست، اولاشم فعلا😅 شما روز ...

مبارک باشه عزیزم انشالله دامنت سبز میشه و میاید خبر خوب میدید بهمون ! 😍😍 فقط یه سوال  ۲بار هزینه انتقال گرفتن از شما ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مبارک باشه عزیز دلم 

انشالله دامنت سبز میشه و میای به همه روحیه میدی برای ادامه دادن 

من که تازه پانکچر شدم حداقل ۲ الی ۳ ماه دیگه باید انتقال بدم ! که اگه دارویی برای کرونا نیاد که فکر کنم میشه اوج کرونا و میزارم یه وقت دیگه 

البته یه بار پارسال پانکچر شدم انتقال دادم منفی شدم 

سلام منم زیر دلم و تخمدانام تیر میکشه گاهی اوقات حتی دردش به پام هم میزنه شما امپولدمیزنید ؟دوستان م ...

ببین هیچ علامتی نشون دهنده بارداری نیست و اگه هم علامت نداشته باشی نشونه این نیست که باردار نیستی ! من خودم همه علامت هارو داشتم که یه زن باردار داشت ولی منفی شد ، دوستانی هم بودن هیچ علامتی نداشتن ولی مثبت شدن و برعکسشم هست.

اگه خیلی خیلی هم استراحت مطلق کنی گردش خون تو رحم کم میشه و این خوب نیست 

به امید خدا مثبت میشی🤰🤰

سلام، بسلامتی 

انشالله باردار بشید

بهتون نگفتن ک چرا این تعداد انتقال دادن؟ جنینا هچینگ شدن؟ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزيزم رفتي سنو؟ چند تا ني ني داري

اره عزیزم ۶ هفته و ۴ روزم بود رفتم یدونه بود فردام باز سونو دارم برام دعا کنین خوب باشه همه چی 

ویارم بدتر شده 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اره عزیزم ۶ هفته و ۴ روزم بود رفتم یدونه بود فردام باز سونو دارم برام دعا کنین خوب باشه همه چی  ...

عزيز دلم مبارکت باشه انشالله با خوشحالي نگران نباش سنو قلب ميري فردا؟ ويارت برا حاملگيت ني ني داره خودش سفت ميکنه عزيزم

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...