2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان من خیلی کمرم میگیره و گاهی مثل درد پریود دارم تخمدانمم تیر میکشه درد به پاهام کشیده میشه ...

آمپول پروژسترون دارین؟ من دفعه اول انتقالم این دردها رو زیاد داشتم بنظرم بخاطر امپول بود ،دفعه بعد شیاف گذاشتم بهتر بود ،احتمال داره اثر داروها باشه ،ان شاالله که نی نی داره جاشو سفت میکنه

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جانم.ماشاءالله بهش ..اره الان دبگه.وروجک بازی میکنن حسابی  پسر منم.خیلی شیطونه اصلا هم.غذاخ ...

ای جون دلم.همشون مث هم بازیگوشن.الهی به حق‌همین روزای عزیز،این حس خوب قسمت تک تک منتظرا شه

نه شیرخودمو میخوره نفسی.ولی زیاد نه..اره دندون خیلی اذیتشون میکنه.دختر من نه ماه و نیمشه شش تا دندون داره وروجک😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ای جان 😍😍😍 آره یادش بخیر  منم الان جز اعلانات نمیرسم پیام بخونم مگر رندوم و تصادفی  ع ...

درست میگی زینبی.خودم فقط سلامتیش برام مهمه.ولی حرف زیاد میزنن اطرافیان😂نه گلم‌سرخود هیچی نمیدم

فقط قطره اهن و مولتی میدم.گل پسرت چطوره دوستم؟بزرگ شده؟😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام خاكستري جون ، خوبي خانمي ؟ دختر گلت خوبه ؟ چرا زود باشه عزيزم از من ياد بگير كه تيكر سومي رو گذ ...

سلام عزیزدلم

وای چقد خوشحالم بخدا.نی نی دخملی تو دلته؟😍 ای جونم....مامان سبحان جون این بارم طبیعی ؟

وای من میگم زوده میترسم🤣🙈ایشالا قسمت تک تک منتظرا

امیدوارم به سلامتی بارتو زمین بذاری.گل پسرت چند وقتش بود که باردار شدی ؟😍ای خدا معجزه هاتو شکر

نه عزیزم ولی انتقالم لانگ بود 

عزیزم داروهای شما چی بود؟؟؟ طرز استفاده از hmg رو به شما چی گفتن؟؟؟ قبل دوره ال دی خوردین؟ قرق اوابوست چطور؟؟؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
سلام بچه ها  کسی اینجا هست بافت سینه فیبروکیستیک داشته باشه ومیکرو کرده باشه ؟ من بافت سینم ف ...

عزیزم فقط کافیه به دکترت بگی گلم اون حواسش هست برای دور داروها و خیلیا با وضعیت مشابه شما میکرو کردم و مامان شدن، بعدش هم شیر دهی برات عالیه 

نگران نباش عزیزم 

درست میگی زینبی.خودم فقط سلامتیش برام مهمه.ولی حرف زیاد میزنن اطرافیان😂نه گلم‌سرخود هیچی نمیدم فقط ...

عزیزم دهن اونایی که بدون تخصص حرف میزنن تو ذهنت گل بگبر🤣🤣🤣🤣🤣

آره دیگه باید براش آستین بالا بزنم😍😍😍😍😍

راستی خوابشون کی تنظیم میشه؟؟ من خوابم میاد🤪🤪🤪

من حتی مولتی هم به پسرم نمیدم جز یکی دو دوره، چون پروتكل های جدید فقط به بچه ها با وضعیت های خاص میدن و اگر مرتب مولتی بدم در آینده(از سن 5_6 سالگی به بعد) چاق میشه و اصلا اینو نمیخوام، الانم اصلا تپل نیست ولی مهم اینه رو نمودار خودش داره میره جلو