2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046011 بازدید | 684497 پست
سلام خانوما فردا زیارت عاشوارا دارم اسماتونو بگین اگر لایق باشم براتون دعا کنم😗😗

سلام‌سلماجون

التماس‌دعای‌فراوان

منم‌دعاکن‌اسمم‌ناهید‌هس

انشالله‌خدابخادمیخام‌‌‌براباردوم‌برم‌برای‌انتقال

انشالله‌خدادل‌همه‌منتظرها‌روشادکنه‌..دل‌ماهم‌شادبشه‌بعداین

همه‌سختی...ممنون

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم هر آدمی فرق میکنه ، از روز ۱۳ تا ۱۷ پریودی ممکنه پانکچر بشی ، تاریخ مشخص نداره ، بستگی نه ت ...

اوکی ممنون عزیزدلم مرسی که جواب میدین مهربون

🌹🌹🌹🌹

خدایابه امیدخودت🌺
سلام خانوما فردا زیارت عاشوارا دارم اسماتونو بگین اگر لایق باشم براتون دعا کنم😗😗

ان شالله حاجت روا بشی. دعا کن کارها برام راحت بشه رفتم تو سیکل انتقال 🌸🌸🌸

خدایا شکرت
وای سارا جون من چقد بی خبر بودم از همتوووون نی نی دار شدی به سلامتی؟😍😍😍وای خدای من.دیگه کی مامان ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ چند روز پیش داشتم بهت فکر میکردم، اینکه با کلی درد سر رفتی شیراز برای زایمان و... 

دخترگلی خوبه؟ حسابی بزرگ شده دیگه

بيا ببين 😂😂😂انقدر داغونم كه حد نداره وحشت ميكني😂😂😂 همش از استرس از بس بهش فكر ميكني و استرس د ...

گلم میگم دکترقوامی ازچسب استفاده نمیکنه براانتقال 

شنیدم بعضی ها چسب میزنن که جنین بمونه

خدایابه امیدخودت🌺
سلام عزیزم خوبی‌؟ چند روز پیش داشتم بهت فکر میکردم، اینکه با کلی درد سر رفتی شیراز برای زایمان و...& ...

سلام زینبی جونم خوبی؟حال گل پسرت چطوره؟

چقد دلم تتگ شده بود برای تک تکتون.برای صبح تا شب چرخیدن اینجا.برای خوندن همه ی پیاما بدون اینکه یکیشو جا بندازم😃

اره زینبی یادش بخیر چقد استرس داشتم برای زایمانم.اخرشم اورژانسی سزارین شدم 

دخترمم خوبه خداروشکر.اره بد نیس ولی ریزه میزه س😍🤣

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
زینب جون ببخشید من دیروز سونو شدم ۲۹ هفته و دو روزم بود.دکتر گفت درد توی رحمت میبینم ۱۶ تا آمپول نوش ...

عزیزم اول از همه آرامشت رو حفظ کن چون استرس با ترشح پروستا لانولین، باعث انقباض میشه

اگر برای تعداد آمپول شک داری بپرس گلی 

واسه تکون هم والا من بتا زدم تکون های پسرم بیشتر هم شد

واسه تکون ممکنه کم بشه، ممکنه نشه ولی اصلا تکون نخوره نداریم گلم، تکون های ریز داره

سلام فداتشم خوبی؟گل پسرت خوبه؟منم دلم براتون یه ذره شده بود بخدا.درگیرممممم دیگه خودت بهتر میدونی

قربونت عزیزم.ماهم.خوبیم خداروشکر ..تا باشه از این درگیریهای شیرین😊

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنون گلم همسرم واریکوسل دوطرف داشت ، عمل کردن ولی خوب نشدن بعد دوباره رفتیم ی دکتر دیگه و ایشونم د ...

نداجون‌خیلی‌برات‌خوشحالم‌..انشالله‌دوران‌بارداری‌خوبی‌

داشته‌باشی..

یادته‌میگفتم‌ایشالله‌شمامثبت‌‌‌بشی‌من‌پر‌‌‌‌انرژی‌تربرم‌براانتقال

واقعا‌شما‌وچندتاازدوستان‌دیگه‌که‌مثبت‌شدید..من‌خیلی‌انرژی

پیداکردم‌وامیدتازه‌ای‌گرفتم..‌میخام‌‌خودموآماده‌کنم‌برم‌..

دعاکن‌منم‌‌دومین‌بارجواب‌بگیرم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
دخترمم خوبه خداروشکر.خیلی بازیگوش شده غذا و شیر درست نمیخوره دو سه ماهه وزنگیریش خیلی کم شده...البته ...

ای جانم.ماشاءالله بهش ..اره الان دبگه.وروجک بازی میکنن حسابی 

پسر منم.خیلی شیطونه اصلا هم.غذاخور نیست

.الان 8ماه و13روزشه چندماهه برا دندون.اذیته امروز تازه ی کوچولو.تیزی مشخص شده ک داره درمیاد

شیرخودتومیدی یاشیرخشک؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنون گلم همسرم واریکوسل دوطرف داشت ، عمل کردن ولی خوب نشدن بعد دوباره رفتیم ی دکتر دیگه و ایشونم د ...

ای جون

شایدم الان دوقلو باردارباشی😍😍

خب فاکتور تعداد اسپرم، مورفولوژی، تحرک منظورم بود

و دی اف ای و شکست دی ان ای

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنون عزیزدلم🌹🌹🌹🌹دوره های من ۲۶روزه بود حالا نمیدونم مثل بقیه پانکچرم میشه روز۱۳سیکل یافرق میکنه ...

دکتر برا همین سونو میکنه که روز پانکچر رو مشخص کنه طبق سایز فولی ها برات مشخص میکنه 

برا من یه بار روز چهار رفتم سونو که داروهامو داد برای یه هفته یه بارم روز نه 

بعد دیگه گفت روز ۱۵ بیا تخمک کشی 

نگران نباش با سونو روز پانکچرتو مشخص میکنه و امپولاتو هم طبق اون میده هر نگرانی و سوالی هم داری وقتی میری داروهاتو بگیری باهاش درمیون بذار که با آرامش سیکلتو سپری کنی ایشالا تخمکای خوبی داشته باشی 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..