2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045866 بازدید | 684487 پست
نه عزیزم غریبه بود اما عموش ۳تا از بچه هاش عقب  مانده ذهنی هستن و داییش هم ۲ تا از بچه هاش عقب ...

عزیزم وقتی رفته بودی برا پی جی دی مشاوره ژنتیک شدید؟ازتون پرسید چیزی؟؟؟به نظرم حتما مشاوره برو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچی گفتن خودش میره اصلا نه ویتامین داد نه هیچی فقط دارو ای وی اف 

ممنون از جوابت

بسلامتی😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
قربانت 😙😙 من خودم دودل بودم که برم یا نه ، زنگ زدم گفتن می تونی این ماه شروع کنی و مشکلی نیست . م ...

مبارکت باشه. انقد برات خوشحالم که نگو. یعنی جواب بتات رو دیدم خدا میدونه پر درآوردم. انشالله به موقع و به سلامتی قدم به دنیا و بغلت بذارن عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خواهش میکنم الهی آمین. انشالله هممون زود نتیجه بگیریم بله یه بار پانکچر شدم اما جنینایی ک تشکیل ش ...

ایشالله ماه دیگه همه چیز خوب پیش میره و تا پاییز مامان شدی عزیزم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
سلام خانوما فردا زیارت عاشوارا دارم اسماتونو بگین اگر لایق باشم براتون دعا کنم😗😗

قبول باشه. امیدوارم خودت نفر اولی باشی که حاجت روا میشی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
انشاالله اینبار مامانی اونم دو قلو عزیزم..مراقب خودت باش  و زود خبر خوووش بهمون بده..😘😘😍😍 ...

قربونت عزیزممم😙😙😙 انشاالله❤

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ایشالله ماه دیگه همه چیز خوب پیش میره و تا پاییز مامان شدی عزیزم

ای جونم، خدا از زبونت بشنوه، همچنین گلم😍👶👶❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
قربانت 😙😙 من خودم دودل بودم که برم یا نه ، زنگ زدم گفتن می تونی این ماه شروع کنی و مشکلی نیست . م ...

عزیزم مبارکت باشه😍😍😍

خوش ب سعادتت

انشالله دوران بارداری خوبی داشته باشی

اگه مایل بودی درمورد آزمایش اسپرموگرام همسرت و دوره درمانش با جزییات بیشتر برام بگو

چی بگم والا ،دکتر میگه تو سیتوپلاسم تخمک ها واکوئل های زیادی دیده میشه ک نشانه مرگ سلول تخمک هست،یعن ...

الهی عزیزم

ازلطف خداناامیدنباش 

نذرکن انشاله باتخمک خودت بچه داربشی🌹🌹🌹🌹

خدایابه امیدخودت🌺
عزیزم یه روز قبل برو که سونو کنه و داروهاتو بگیری 

ممنون عزیزدلم🌹🌹🌹🌹دوره های من ۲۶روزه بود حالا نمیدونم مثل بقیه پانکچرم میشه روز۱۳سیکل یافرق میکنه؟

خدایابه امیدخودت🌺
ممنون عزیزدلم🌹🌹🌹🌹دوره های من ۲۶روزه بود حالا نمیدونم مثل بقیه پانکچرم میشه روز۱۳سیکل یافرق میکنه ...

نه عزیزم هر آدمی فرق میکنه ، از روز ۱۳ تا ۱۷ پریودی ممکنه پانکچر بشی ، تاریخ مشخص نداره ، بستگی نه تخمک هات داره

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

دوستان عزیز 

من لاپارسکوپی شدم و خیلی اذیت شدم الان روز سوم و تازه مرخص شدم 

الان زیر قفسه سینه ام ، سمتی که لوله چپ برداشتم ، زیر پوستم احساس حباب میکنم ، یعنی دست میزنم انگار زیر پوستم هوا افتاده ، به نظرتون طبیعیه ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم