2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
عزیزم من سر سیکل ای وی اف آندومترم به هم ریخت ...ضخامتش سریع بالا میره قبل از ای وی اف مشکلی نداشتم ...

آندومتریوز یه بیماری و علتش مشخص نیست!یه تعریفش برگشت خون قاعدگی هست.

بافت رحم جاهای دیگه از رحم،تخمدان،لگن و شاید جاهای دیگه بدن رشد کنه!

و باعث‌میشه مشکلاتی مثل ناباروری،چسبندگی ها و ... رو ایجاد میکنه.

من سال ۹۶ عکس رنگی گرفتم و کاملا سالم بودم.

اما امسال بخاطر بهم ریختن پریودم که پیگیر شدم در کمال تعجب فهمیدم آندومتریوز دارم.

بخاطر همین باید باردار بشم

اما آندومتر ربطی به آندومتریوز نداره!بازم من دقیق نمیدونم

ولی انشالله هیچکس گرفتار دکترو درمان نشه و سریع بچه دار بشه

اینا یخچالی هستن درسته؟چندروز امپول زدی تا پانکچر؟

آره یخچالی هستن من سوم پریودی تا9دوره زدم.یعنی 7روز

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره یخچالی هستن من سوم پریودی تا9دوره زدم.یعنی 7روز

خوبه روزاش کم بوده اخه من از دکتر پرسیدم چقدر طول میکشه گفت دوهفته.نمیدونم حداکثرش را گفته یا دوز داروهاش فرق داره.من مطب رضوانی میرم.خودمم دکتر گفت مشکل ندارم .شوهرم ازواسپرم هست

یا رب العالمین
ببخشید دوتارو تو یه روز میزدی 

بله hmg دوتاپودروبای آب مخلوط میکردوتوعضلانی میزد.ولی گونال روتوبازوخودم میزدم چون خیلی سوزنش نازک وکوچیکه وقلمیه وخیلی آسونه زدنش

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
خوبه روزاش کم بوده اخه من از دکتر پرسیدم چقدر طول میکشه گفت دوهفته.نمیدونم حداکثرش را گفته یا دوز دا ...

آره برامن رشدفولی هام ازهمه هم دوره ای هام زودتربود

بله hmg دوتاپودروبای آب مخلوط میکردوتوعضلانی میزد.ولی گونال روتوبازوخودم میزدم چون خیلی سوزنش نازک و ...

ببخشید زیاد سوال میپرسم چند تا تخمک داشتید زخیرتون چند بود چند تا جنین شد براتون

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
ببخشید اینقدر سوال میپرسم. ازاول برا۷روز داروداد یا وقتی مصرف کردی وسونوگرفت گفت کافیه؟

خاهش میکنم گلم.اول برا6روزدادولی وقتی رفتم ویونوکردبرای روزدیگ هم دادم.من 11دورم پانکچرداشتم.

ببخشید زیاد سوال میپرسم چند تا تخمک داشتید زخیرتون چند بود چند تا جنین شد براتون

خاهش میکنم عزیزم.من 4تاتخمک داشتم ذخیره م پارسال هفت دهم بودک بعدش میکروکردم ولی نگرفت.از4تاتخمک 3تاجنین تشکیل شدک 2تاش گریدشaبودیکیش b.ی دونه aبای دونه bروانتقال دادن .ی دونهaروهم فریزکردن

ممنون

انشالله زودی صاحب نی نی تپلی بشی.

تو انتقال منفی تون علتش رو‌متوجه شدید؟ و آیا کاری کردید که مثبت شدید؟ مشکلتون چی بود عزیزم؟

ما مشکل خاصی نداشتیم درواقع هیچ علتی خاصی نتونستن پیدا کنن البته عکس رنگی که انداختم نوشته بود یکی از لوله ها بسته ست ولی دکتر که دید گفت نه بسته نیست و این توجیه چندسال ناباروری ما نیست !!! بهرحال جواب مشخصی بهمون نگفتم ،، من یه بار ای یو ای انجام دادم که منفی شد و یه بار هم پانکچر کردم که از ده تا تخمک دوتا جنین فقط تشکیل شدش که انتقال دادم و منفی شدش ،، خیلی از دکترا و کارشناسای مرکز درمورد منفی شدن پرسیدم ولی تنها جوابی که شنیدم این بود که در بهترین شرایط هم احتمال مثبت شدن 40 درصده و منفی شدن چیز طبیعی است !!! 

من کار خاصی برای انتقال دومم انجام ندادم ولی فرقشون یکی این بود که تو پانکچر اول سینال اف داشتم ولی تو پانکچر دوم گونال زدم البته 6 تا آمپول آخرو گونال پیدا نکردم بازم سینال اف تزریق کردم ، و اینکه تو انتقال اولم فردای روز انتقال رفتم سرکار ولی انتقال دوم سه روز بعدش مرخصی گرفتم بعدش رفتم سرکار و دیگه اینکه تو انتقال دومم بیخیال تغذیه شدم یعنی همون نهار و شام همیشگی خودمونو خوردم که این مسئله باعث شد از استرس اینکه چی بخورم و چی نخورم خیلی کم کرد . کلاً کار خاصی انجام ندادم درضمن تو هر دو تا انتقالم هم تو اون دو هفته تا آزمایش هیچ علائمی نداشتم فقط تو اولی سرموعدم پریود شدید شدم یعنی دو روز قبل از ازمایش بارداریم ولی تو دومی هیچ خبری از خونریزی نبود.