2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
خداروشکر  خیلی خوبه ک ده تا بلاست هستن من از 25تا تخمک هیچ کدومش بلاست نشد😭😭

ای بابا من برا تعیین جنسیتم برا همین میگم ۱۰ تا کمه😣

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
سلام خاننا اکر کسی جواب منو نیدونه توروقران جواب بده کسی هست بهش تا اخر بارداری فولیک ۵ بدن خودتون ...

عزیزم معمولا به اونها که تالاسمی مینور هستن میدن 

حالا اگر کسی سابقه نقص لوله عصبی در بچه های قبل یا اقوام درجه یک داره هم همین طور

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای عزیزم سلام فولیک اسید بهتره یا یدوفولیک؟ یا اینوفولیک؟   @زینبی_بابا     ...

سلام عزیزم اسید فولیک که برای جلوگیری از نقص لوله عصبی در جنین مصرفش از سه ماه قبل از بارداری واجبه

یدوفولیک هم برای کسانی هست که هم کمبود ید دارن و هم باید فولیک اسید مصرف کنن

اینوفولیک هم ترکیب اینوزیتول و فولیک اسید هست و برای افراد با مشکل سندروم متابولیک و pco گاهی تجویز میشه به جای متفورمین یا در کنار متفورمین

هر کدوم رو برای افراد خاص تجویز می کنن

سلام عزیزم اسید فولیک که برای جلوگیری از نقص لوله عصبی در جنین مصرفش از سه ماه قبل از بارداری واجبه ...

سلام زینبی جون

من امروز هشتم انتقالم بود صبح بی یی زدم حاله انداخت الان هر کار میکنم نمیشه فرستاد ولی ساعت ۱۱ شب لک قهوه ای دیدم به نظرت علت چیه سه تا جنین انتقال دادم

خدایا شکرت
ببخشید عزیزم واقعاً روزهای اول آدم وقت کم میاره، اصلاً نمیدونم زمان چطوری میگذره، عزیزم من اسپاینال ...

مبارکت باشه مرضی جون قدمش پر برکت زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه 😍😍😍😍😍😍😍 انشاااله همیشه کنار هم شاد باشین 🌺🌺🌺🌺🌺🌺 

خیلی خوشحالم برات 🌷🌷🌷🌷🌷 

اره روزای اول خیلی سخته 

چرا نگفتی بعد بی حسی واست سوند بزنن ؟ اونجوری دردش رو نمیفهمیدی 

رو بخیت هم فشار نیار که دردت بگیره 

خداروشکر که همه چی خوبه خداروشکر 💓💓

ممنوون از تجربیاتت 

خداروشکر که شیر خودت رو میخوره 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام زینبی جون من امروز هشتم انتقالم بود صبح بی یی زدم حاله انداخت الان هر کار میکنم نمیشه فرستاد و ...

مبارکه عزیزم مامان شدی ❤️❤️❤️ 

لک رو بیشتریا دارن فردا حتما بزن مرکز بگو داروهاتو تغییر میدن حتما 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
قربونت لیانا جون.درست میگی ...واقعا اون اتفاق خیلی سنگین تر از جواب منفی بود و خدارو هزار مرتبه شکر ...

فدات بشم 

حتما خدا کمکت میکنه عزیز دلم میدونم استرس سن رو همه ما داشتیم ولی بهش فکر نکن انرژی مثبت بده ایشالا که طبیعی مامان میشی 💓💙

مبارکه عزیزم مامان شدی ❤️❤️❤️  لک رو بیشتریا دارن فردا حتما بزن مرکز بگو داروهاتو تغییر میدن ح ...

واقعا لیانا جون لک که دیدم یهو دلم ریخت چون به کسی نگفتم بی بی زدم گفتم الکی امیدوار نشن.

آخه بی بی مثبت باشه میشه لک دید البته از فردای انتقال درد پری که دارم این چند روزم عجیب امروز فردا وقت پریودم هم بودا

خدایا شکرت
گلم پیش یه اورولوژیست دیگه هم برید حتما، فکر کنم همسرتون باید تقویتی دریافت کنن و بیشتر بررسی بشن ب ...

مکمل همیشه مصرف میکنه هر روز سلنیوم پلاس فولیک اسید بله میکروسرجری بود نمیدونم والا برگشت داشته یا نه دوباره میخواد بره ازمایش بده یکشنبه، 

ولی من جواب کاریوتایپ بردم پیش دکتر زرنانی تشخیصش این بود ک هیچ مشکل ایمنی یا انعقادی و کروموزومی ندارم فقط مشکل از رحم ک التهاب رحمی دارم برا همین جنین تشکیل میشه ولی نمیمونه گفتن ۵ هفته باید دارو مصرف کنم بعد اقدام کنم نامه نوشتن برا دکتر زنانم و گفتن تا باردار شدم برم پیششون

واقعا لیانا جون لک که دیدم یهو دلم ریخت چون به کسی نگفتم بی بی زدم گفتم الکی امیدوار نشن. آخه بی بی ...

درد پریود رو من الانم دارم 😂 

طبیعیه عزیزم 

خیلی تو همین تایپیک تو انتقالشون خونریزی هم کردن ولی الان خداروشکر نی نی شون بغلشونه فعلا به کسی نگو آزمایش بده با خیالت راحت بگو ولی من جات باشم تا ۱۲ هفتگی نمیگم به کسی 

یعنی منظورم خانواده هاست 

فردا بزن مرکز که داروهاتو تغییر بده کار سنگین هم نکن 💓💓

خب‌خداروشکر مواظب‌باش‌داروی‌تقلبی‌بهت‌ندن من‌‌تهران‌نیستم‌‌عزیزم نمیدونم

مگه خدای نکرده تقلبیم میدن😲😣

وای بخاطر کرونا اینقدر استرس دارم دودلم که برم اقدام کنم نکنم دارو بخرم نخرم 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
[QUOTE=147459709]مبارکه عزیزم مامان شدی ❤️❤️❤️  لک رو بیشتریا دارن فردا حتما بزن مرکز بگو داروه ...

نه عزیز دلم اصلا استرس نداشته باش قطع میشه اون لک خیالت راحت فردا صبح حتما بزن مرکز 

قربونتممنوون از دعای قشنگت 

انشاالله این دوران رو به سلامت بگذرونی و نی نی تو یا نی نی هاتو 😍😍😍😍 سالم بغل کنی 😘😘😘 

به چیزای خوب فکر کن استرس رو هم از خودت دور کن مامان خوشگل 👼🏻👼🏻👼🏻

درد پریود رو من الانم دارم 😂  طبیعیه عزیزم  خیلی تو همین تایپیک تو انتقالشون خونریزی هم ...

قربونت که آرومم کردی عزیزم

من چون همسرم زیاد موافق نبود الانم کمک حالم نیست استراحت نسبی دارم امروز هم حموم رفتم هم اینکه زیادی سرپا بودم همسرم خونه باشه نمیتونم استراحت کنم.

اگه به من باشه که بعد زایمان به همه میگم مثل خواهر شوهرم که رفت بیمارستان تازه مادر و خواهراش فهمیدن ولی همسرم مطمئنم به همه میگه

خدایا شکرت