2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046066 بازدید | 684498 پست
اوکی ممنون عزیزم ازمایش بتادادی تگم کن انشاله که مثبتی🌹🌹🌹🌹🌹

حتما عزیزم

فقط اینو بگم اگه تا اینجا همه چی خوب بود لطف خدا بوده و بس و اینکه اصلا استرس نداشتم ان شاءالله که انتقالم هم جوابش خوب باشه.من قرار بود دکتر عابدی تو یه سیکل به فاصله یه هفته دوبار پانکچر کنه بخاطر ذخیره کم ولی یه قول خودش معجزه شد با اولین پانکچر و دوز پایین آمپولها ۹ تا تخمک شد .

شما هم توکلتون به خدا باشه و اصلا استرس نداشته باشید

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرم مورفو۳ تحرک۴۰ بود آزمایشش خوب نبود  ولی بدم نبود البته دکتر نصر بهم گفت با این ذخیره آی ...

شما پیش نصر میرید؟ عکس رنگی از شما خواست؟ کسایی که مثبت شدن باهاش تو پیج اینستا کامنت زیاد میزارن بر عکس این جا 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
شما پیش نصر میرید؟ عکس رنگی از شما خواست؟ کسایی که مثبت شدن باهاش تو پیج اینستا کامنت زیاد میزا ...

من قبل پانکچرم تو بیمارستان بهمن رفتم پیش ایشون که نظرشون این بود با این ذخیره نمیشه آی وی اف عکس رنگی داشتم حتی همین دکتر عابدی هم قبل پانکچر عکس رنگی رو چک کردن گفتن اگه نداشته باشی باید انجام بدی

خدایا شکرت
من قبل پانکچرم تو بیمارستان بهمن رفتم پیش ایشون که نظرشون این بود با این ذخیره نمیشه آی وی اف عکس رن ...

مگه تو بیمارستان بهمن هم هستن؟ 

شما پیش نصر میرید؟ عکس رنگی از شما خواست؟ کسایی که مثبت شدن باهاش تو پیج اینستا کامنت زیاد میزا ...

ان شاءالله که لی لا جون تا یکی دوماه آینده میرن و مثبت میشن میان بهمون میگن من اگه منفی بشم احتمال زیاد اگه بخوام دوباره سیکل آی وی اف شروع کنم حتما میرم پیش ایشون البته اگه قبول کنه با تخمک های خودم شروع کنم .تا برام یقین بشه 

خدایا شکرت
ان شاءالله که لی لا جون تا یکی دوماه آینده میرن و مثبت میشن میان بهمون میگن من اگه منفی بشم احتمال ز ...

انشالله همه مثبت بشن این جا شاد شیم 🌷🌷🌸

نه، چون قبول نکردن گفتن بعد شش ماه بیا رفتم بیمارستان بهمن پیش دکتر عابدی چون نمیخواستم بخاطر سن و ذ ...

شما اوابوست تهیه کردید؟ هزینه داروهاتون قدر شد؟ 

شما اوابوست تهیه کردید؟ هزینه داروهاتون قدر شد؟  

من اوابوست و فرتیل اید و کیوتن فولیک اسید خوردم نزدیک دوماه اینا تقریبا ۱۳۵۰ شد.اینم بگم دی و بهمن ماه اوضاع دارو خیلی بد بود گونال اصلا پیدا نمیشد من فقط برا سه روز تونستم پیدا کنم بقیشو ایرانی خریدم آمپول کارما که نزدیک سه تومن هم هزینه اینا شد.

خدایا شکرت
نه مابقی به مرحله 5 روزه نرسیده فقط اونجایی که 5 روزه بشن pgd می کنند،چون میخان pgd برای تشخیص تالاس ...

برنجک میشه یکم راجع به pgd توضیح بدی؟چه کسایی pgd میکنن؟ واینکه شما زمینه بیماری های ژنتیک داشتین که میخواین پی جی دی کنین؟ اخه من اصلا نمیدونم چی هست دکتر هم تا حالا هیچ حرفی از پی چی دی نزده فقط گفت همه جنین هام کیفیت عالی دارند. این پی چی دی با تست سلامت ژنتیک جنین فرق داره؟

من اوابوست و فرتیل اید و کیوتن فولیک اسید خوردم نزدیک دوماه اینا تقریبا ۱۳۵۰ شد.اینم بگم دی و بهمن م ...

ادرسی که تهران اوابوست خریدید بهم میدین؟ 

😢😢😭😭 درکت میکنم ولی خدا باهاته امید داشته باش  واسه من اون اتفاق افتاد از نظر روحی داغون ...

قربونت لیانا جون.درست میگی ...واقعا اون اتفاق خیلی سنگین تر از جواب منفی بود و خدارو هزار مرتبه شکر که جبران شد.ایشالا برای منم بشه...من فقط نگران سنم هستم.دیرشده😔😔😔😔