2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست

@زینبی_بابا  
سلام زینب جون مهربونم

مرسی که وقت میزاری و به سوال هامون جواب میدی

انشاالله عاقبتت بخیر بشه و همیشه سلامت باشی

من روزی ۴ تا استرادیول باید بخورم با شروع پریودم

اینکه میگید تقسیم بندی کنید رو متوجه نمیشم

یعنی باید چه جوری بخورم ؟ 

دقیق سر ساعت؟؟

عزیزم مبارکت باشه 😍 😍 😍 😍  خیلی ممنون از اشتراک تجربه ات❤️❤️❤️❤️

ممنونم عزيزم ني ني من ب دنيا امده ...همسن ني ني شماس😍😍😍😍٢٢بهمن به دنيا امد

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیشتر از این چیزایی که گفتم نمیتونم بخورم 😆😆 آرزو به دل موندم تو مهمونی درست حسابی غذا بخورم که ب ...

منم همینجوریم. باورم نمیشه یکی عین عین خودم باشه. منم وقتی ناراحتم یا عصبانی یا استرس دارم، انگار راه گلوم بسته میشه

۷۰ درصد آدما تو این حالات روحی به اشتها میان و پرخور میشن، ۳۰ درصدم اشتهاشون زو از دست میدن. متاسفانه ما جزء اون سی درصدیم

از آشناییت خیلی خوشحال شدم. امیدوارم دنیا همیشه به کامت باشه عزیزم

امیدوارم این حرفی که خاله ات بهت زد رو من و خواهر کوچیکم هم به زودی بشنویم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بسلامتی مبارکتون باشه دوزش برای همه یکسانه؟ یک نوبت میزنند؟ و چه زمانی؟

فكر مكنم دوزش فرق مكنه...ب من كه از روز قبل انتقال ترزيق كردن بعد انتقال هم هر هفته دوبار يكبار ميزدم تا هفته بيست بارداري

سلام دوستم ، میشه بپرسم این سرم برای چی استفاده میشه ؟ برای چی دکتر بهتون داد . منم جنینم فریز شده، ...

عزيزم من جنينم فريز بود...يادم رفته عزيزم ولي فكر مكنم پروتيينه ك ب بدن ترزيق مكنن

آز داروخانه دکتر حاجی نژاد هم که آدرسش تو سایت هست نگاه کنید ببینید هنوز هم اوابوست دارن، من دی ماه ...

ممنون عزیزم ،من دنبال dhea هستم ،گفتم شاید اینایی که اووابوست دارن ،dhea هم داشته باشن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مرضی جون به سلامتی زایمان کردی عزیزم ؟ 💓💓💓

سلام عزیزم، ممنونم از احوالپرسیت، بله عزیزم روز یکشنبه ساعت 9 و 16 دقیقه صبح دخترم بدنیا اومد، ان شاء الله به حق امام حسین قسمت همه ی خانم های تاپیک 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
مرضی جون گلم بیا از خودت خبر بده 😘😘

ببخشید عزیزم واقعاً روزهای اول آدم وقت کم میاره، اصلاً نمیدونم زمان چطوری میگذره، عزیزم من اسپاینال شدم و خداروشکر ترسی که داشتم از بین رفت، اما اولین چیزی که خییییییلی اذیتم کرد و اصلاً فکرشو نمیکردم، سوند بود که قبل از عمل بهم زدن، فاجعه بود، با گریه رفتم اتاق عمل. 12 ساعت npo بودم، سخت بود به کمر خوابیدن ولی تحمل کردم، متأسفانه محل عملم خییییییلی دردناک، البته اگه روزهای اول هر دو ساعت یا نهایتا هر 4 ساعت شیاف بزاری خیلی کم میکنه درد رو، ولی متأسفانه من اینقدر درگیر بچه میشم که یادم میره شیاف بزارم و بطرز وحشتناکی دردم شروع میشه بعد یادم میفته 10 ساعت پیش شیاف گذاشتم، 2 روز اول اصلاً شیر نداشتم، ولی دخترم خییییییلی خوب سینه مو میگرفت، بخاطر همین روز سوم کلی شیر اومد تو سینه هام، نمیدونم بگم خوشبختانه یا متأسفانه شیرخشک اصلاً دوس نداره، بهش دادم دو مارک مختلف، استفراغ میکرد، بخاطر همین روز دوم زرد شد که 48 ساعت فوتو گذاشتم (پروسه زیر دستگاه گذاشتن خودش یه داستان جداست که احتمالاً از حوصله جمع خارج)، خداروشکر کنترل شد و از امشب قرص فنوباربیتال و داروی ترنجبین بهش میدم، طبق دستور پزشکش، برای شیرم، کپسول شیرافزا میخورم و رازیانه هم جدا میخورم، دیگه جونم برات بگه که ان شاء الله همه ی خانمهای منتظر این لحظاتِ سخت و شیرین رو تجربه کنن، اگه سؤالی داری بپرس عزیزم، من در خدمتم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
@شیسا1     @مرضی96     سلام عزیزان، زایمان کردین به سلامتی؟

سلام گلم، ممنونم از احوالپرسیت، بله عزیزم روز یکشنبه ساعت 9 و 16 دقیقه صبح دخترم بدنیا اومد 

سلام گلم، ممنونم از احوالپرسیت، بله عزیزم روز یکشنبه ساعت 9 و 16 دقیقه صبح دخترم بدنیا اومد 

انشاالله ۱۲۰سال زیر سایه ی پدر ومادرش زندگی کنه گلم مبارک باشه قدم نو رسیده

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
خب اب چی میشه بدش مشکل به وجود میاره برا طرف؟خطرناکه؟

نه عزیزم اگه زیاد نباشه با دارو برطرف میشه اگرم خدایی نکرده زیاد باشه کار به بستری و ابکشیدن از شکم می رسه که دوستم اذر ماه عمل کرد ۳۶ تا تخمک داشت شکمش خیلی اب اورد سه روز بستری شد این معمولا برایه کسایی که زخیره ی خیلی بالا داشته باشن مثلا یکی تو همین تاپیک زخیرش ۱۲ بود چند روز بستری شد اسم کاربریش یادم نیست فکر کنم برنجک بود

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی