2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید گونال یا پیورگان استفاده میکردی بهتر بود آمپول پی دی هومونگ رو دکترم اصلا قبول نداشت.آمپول آزاد ...

مال منم بیست تا گونال ۷۵نوشته که فعلا پیداش نمیکنم ۴تام اولگالترون نوشته که نمیدونم مال ازاد سازیه چیه ؟؟؟ولی فعلا هیچکدومو نگرفتم فقط اینکه خانمای تعیین جنسیتی یه سوال می خواستم ببینم داروهاتونو ازاد گرفتین یا بیمه داشتین و بیمه قبول کرد؟؟؟

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
برای تشخیص بیماری های ژنتیکی مثل سندروم داون، تالاسمی و... و برای تعیین جنسیت از pgd(تشخیص پیش از لا ...

عزیز م جنینای منم پی جی دی شدن من فکر میکردم فقط تعیین جنسیته یعنی کلا روشون این ازمایشارو انجام دادن ؟

مال منم بیست تا گونال ۷۵نوشته که فعلا پیداش نمیکنم ۴تام اولگالترون نوشته که نمیدونم مال ازاد سازیه چ ...

لیلا 11 تا داشت که لازم نداشت چند بار داخل گروه گفت بپرس ازش بگیر

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

دوستای عزیزم سلام

فولیک اسید بهتره یا یدوفولیک؟ یا اینوفولیک؟

@زینبی_بابا    

ببخشید شما رو اد کردم 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام. ببخشید میپرسم تعداد اسپرم چند بود؟ چون جنین بلاست داری میپرسم. من چون وضعیت همسرم خیلی بد هست ...

تعدادش ۸۰میلیون بود .از ۲۱تخمک این تعداد جنین شدن😣

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
تعدادش ۸۰میلیون بود .از ۲۱تخمک این تعداد جنین شدن😣

خداروشکر 

خیلی خوبه ک ده تا بلاست هستن

من از 25تا تخمک هیچ کدومش بلاست نشد😭😭

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خداروشکر  خیلی خوبه ک ده تا بلاست هستن من از 25تا تخمک هیچ کدومش بلاست نشد😭😭

دکتر علتش رو نگفت؟ تخمک ضعیفه یا اسپرم 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺