2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم من امروز رفتم مرکز ژنتیک تشکیل پرونده دادم چقد شد هزینت قبل عید برا پی جی دی ؟؟الان از من ...

سلام‌عزیزم والا من نمی دونم‌باید از شوهرم‌بپرسم ولی ماله منم اینقدر گرون شد

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
استرسم که زیاده  کل زندگی شده استرس مخصوصا ازنظرشغلی  شما ذخیرتون چنده؟

من آخرین آزمایشی که دادم 1/7 بود ،البته ۳ ماه قبلش تخمک کشی داشتم وگرنه قبل از پانکچرم شهر خودمون ۱/1 بود ،حالا نمیدونم اووابوست و آمپولهای هورمونی باعث زیاد شدنش شد یا کلا کیت ها با هم فرق دارن ،در هر صورت بدن من به دارو خوب جواب نمیده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من آخرین آزمایشی که دادم 1/7 بود ،البته ۳ ماه قبلش تخمک کشی داشتم وگرنه قبل از پانکچرم شهر خودمون ۱/ ...

چند جنین شد با این ذخیرت؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
من آخرین آزمایشی که دادم 1/7 بود ،البته ۳ ماه قبلش تخمک کشی داشتم وگرنه قبل از پانکچرم شهر خودمون ۱/ ...

اوکی 

چندبارپانکچرشدی ؟

چندتاتخمک وچندتاجنین شد برات؟

خدایابه امیدخودت🌺
ببین عزیزم اصلا به خودت استرس نده اگه پروسه منو بدونی کلی امیدوار میشی همسرمو میخواستن بفرستن واسه د ...

چقدر عااالی 

خداروشکر🙏🏽🙏🏽🙏🏽 

ولی ایشون میخوان بیان پیش دکتر نصر

که فرش انتقال نمیدن و جنین ها فریز میشه و دو ماه بعد انتقال میدن

ببخشید عزیزم واقعاً روزهای اول آدم وقت کم میاره، اصلاً نمیدونم زمان چطوری میگذره، عزیزم من اسپاینال ...

عزیزم.خداروشکر بسلامتی زایمان کردی قدم دختر گلت مبارک😍💖.

انشاءالله خودتم ب زودی رو ب راه میشی

یکهفته ای بگذره دردات خییلی کم.میشه. و رو ب بهبودی میری.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنون عزیزم ،من دنبال dhea هستم ،گفتم شاید اینایی که اووابوست دارن ،dhea هم داشته باشن

اره احتمالش زیاده داشته باشن،  زنگ بزنید داروخانه بپرسید چون اگه داشته باشن برای داخل تهران سرویس ارسال رایگان داشتن براتون میفرستن

ای جانم 😍😍😍 بله خیلی واضحه سکسکه، مامانها از مداوم بودنش میفهمن که سکسه هست فکر کنم شما دوقلو ب ...

نه عزیزم یه نی نی دارم ،فکر میکردم نبضه 😍😍

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام گلم، ممنونم از احوالپرسیت، بله عزیزم روز یکشنبه ساعت 9 و 16 دقیقه صبح دخترم بدنیا اومد 

خیلی مبارکتون باشه عزیزم، ان شاالله زیر سایه پدر و مادرش با شادی و سلامتی بزرگ بشه 😘😘😘😘😍😍😍

قربونت، نرمال بین 1.5 تا 4 هست، بالای 4 بالا هست، بین 1 تا 1.5 تقریبا پایینه

ذخیره ۵ هم ممکنه هایپر بشه؟ حدودا چند تا جنین میشه این ذخیره 

سلام عزیزم جنین هاتو تعیین جنسیت کردی  به سلامتی کی انتقال داری؟

سلام عزیزم ن هنوز برا هفته بعد وقت گرفتم پیش دکترم ..ازونموقع بخاطر کرونا تعطیل بود...شما چ کردین؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
سلام خاننا اکر کسی جواب منو نیدونه توروقران جواب بده کسی هست بهش تا اخر بارداری فولیک ۵ بدن خودتون ...

به من ۳ ماه اول فقط دادن 

سلام عزیزم ن هنوز برا هفته بعد وقت گرفتم پیش دکترم ..ازونموقع بخاطر کرونا تعطیل بود...شما چ کردین؟

شما ذخیرتون چند بود عزیزم چند تا جنین شد؟ منم تعیین جنسیت میخوام 

همسرتون سالم بودن؟ 

منم برایه ۱۴ روز بهم ال دی داده حالا نمیدونم بعد از اون کی انتقال میده گفت یه روز جلو ترم تعیین جنسیت میکنیم اگرم پسر نداشتی پری شدی بیا دوباره برایه تخمک کشی

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی