2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا دقیقا روز بعد از انتقال رفتین سرکار؟؟؟  حالا فک کنین من غذاهامو لز قبل از انتقال میخوام ...

بله گلم همون شب هم شام پختم

تو رو خدا نکنی اون کارو ها، عزیزم من ذره ایی شک نداشتم که استراحت مطلق نیاز نیست و ضرر هم داره 

شما هم مثل خواهرم عزیزم، بهترین توصیه اینه زندگی عادی خودتو ادامه بدی

نه گلم کجا آزمایش دادین؟ مرکز ناباروری  اتفاقا زیادی خوبه

نه جای معمولی بود 

sperm count هم ۴۰ بود که کمه مشکلات  اینان 

میترسم جنینا ضعیف بشه 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
ممنون لیانا جون....ایندفعه خیلی برام تحملش سخته...دوبار قبل زودتر تونستم باش کنار بیام ولی ایندفعه ه ...

😢😢😭😭

درکت میکنم ولی خدا باهاته امید داشته باش 

واسه من اون اتفاق افتاد از نظر روحی داغون شدم دلم خیلی شکست خیلی

ولی نمیدونستم که خدا میخواد سوپرایزم کنه خدا خیلی مهربونه ایشالا ایشالا خدا واست معجزه کنه و طبیعی مامان بشی عزیز دلم 

خیلی به یادتم 🌷

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من سه بار طبیعی باردارشدم یکی پسرم ...که ناخواسته بود اصلا نفهمیدم کی شد ...دوسال بعد پسرم اونم ناخو ...

پس اوضاع همچین بدم نیست خوبه 😘😘طبیعی راحت باردار میشی 

بله دکتر ال دی داده

ببین سارا جون ذخیره تخمدان پایین اصلا ربطی به باروری خانوم نداره ...ممکنه کسی که ذخیره تخمدان پایین داره سریع حامله شه ....ذخیره تخمدان فقط به سنه یائسگی بستگی داره که بیشتر حالته ارثی داره

عزیزم این ویتامین ها رو کی تجویز کرده؟؟ خصوصا ویتامین ای؟ برای چی این همه گلم؟ ویتامین های گروه ب هم ...

دکترم تو شمال داد بخورم به شوهرمم گفت بخوره ویتامین ای و دی 

@زینبی-بابا WBC 6600 RBC 4.40 Hemeglobin 12 .4 Hematocrit 37.0 M.C.V 84.1 M.C.H 28 ...

آنتی تی پی او بالاست و تیروئید کم کار حتما باید بری دکتر غدد تا قبل از انتقال اوکی بشی 

ویتامین دی هم واسه انتقال یه کم پایینه 

ذخیرت هم که پایینه سریع تر برو تو سیکل پانکچر 

شروع کردی درمانتو ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
نه گلم خاطرت جمع فقط تقویت میکنه و دارو محسوب نمیشه

زینب جون قبل از انتقال هم خوبه ژل رویال بخوریم ؟؟

و یه سوال دیگه اگه شما الان باید انتقال میدادین با وضعیت کرونا انتقال میدادین یا صبر میکردین ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود