2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
نصر هیچ کار اضافه ای نمی کنه خراش نمیده  پی آر پی نمی کنه  سرم ivig نمیده خیلی به ایمن ...

شما ذخیرتون چند بود عزیزم ؟؟؟ چند تا جنین شد؟؟ فریز انتقال میده؟؟؟ همسرتون مشکل خاصی داشتن؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
خواهش میکنم عزیزم. الهی که برای شما هم باقیمانده مدت بارداری بخیر بگذره و بعدش طبیعی دومی و سومی و.. ...

خیلی ممنونم عزیزم ، ان شالله خدا بچه شما و بچه های آیندتونو براتون حفظ کنه و زیر سایه شما و همسرتون به سلامتی و شادی بزرگ بشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام 

ببخشید من لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی انجام دادم 

و آندومتریوز پیشرفته بودم

و بخاطر همین باید زودتر انتقال جنینهام (قبلا یکبار انتقال منفی داشتم )رو انجام بدم. 

آیا کسی مثل من بوده؟

من از سال ۹۶ فهمیدم که طبیعی احتمالش کمه بچه دار بشم.

عکس رنگی دادم سالم بودم!

اما نمیدونم این آندومتریوز دیگه چی بود!

خیلی نگرانم 

میشه تجربه ای اگر داستید بگید؟

حدود ۳تیر برام خراش رحم دادن با هیستروسکوپی و گفتند روز دوم دومین پریودت بیا!برای انتقال جنین

تقریبا میشه اواخر مرداد

آخی خیلی ناراحت شدم عزیزم خیلی تو این لحظه تاحالا نبودم ولی میدونم چقدر غم انگیزه خدایا این لحظه ...

ممنونم.امیدوارم که هرگز این تجربه تلخ رو نداشته باشی و خدا همیشه دلت رو شاد کنه.

عزیز دلم خیلی ناراحت شدم فقط میتونم دعا کنم خدا آرامش بهت بده و زود سوپرایزت کنه و طبیعی بهت نی نی ب ...

ممنون لیانا جون....ایندفعه خیلی برام تحملش سخته...دوبار قبل زودتر تونستم باش کنار بیام ولی ایندفعه هنوز نه....

نه گلم هیچ ضرری نداره اگر مشکل دیسک کمر نداری  من بعد از زایمان کمر دردهای بدی دارم دیگه نمیتو ...

ممنونم عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
می گن بعد پری تخمدانا به حالت عادی برمیگرده ولی باز زینبی جون بهتر می دونن بزار بیاد خدایی نکرده اشت ...

ممنونم عزیزم

پسری چطوره؟

حالت بهتر شده؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
چرا یه بچه دارم دومی رو‌میخوام من باردار میشم ولی سقط میشه ۴ بار سقط کردم تا حالا بله شاغلم

خدابرات نگهش داره 

انشاله به زودی باردارمیشی وبرات میمونه🌹🌹🌹

خدایابه امیدخودت🌺
خوب ۱۴-۱۵ ساعت تو محیط بسته هواپیما و چند ساعت هم تو فرودگاه که مرکز ویروس و کثیفیه خیلی خطرناکه در ...

دقیقا همون هواپیما بیشترین احتمال الودگی روداره 

منم بابت همین سفرمونو کنسل کردم

خدایابه امیدخودت🌺