2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سفرکه ریسک داره ماخودمون بلیط مشهد گرفته بودیم ازخیلی وقت پیش  هتل رزرو کردیم و..‌ولی وضعیت مش ...

خوب ۱۴-۱۵ ساعت تو محیط بسته هواپیما و چند ساعت هم تو فرودگاه که مرکز ویروس و کثیفیه خیلی خطرناکه

درست میگن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
فدات عزیزم.ببخشید الان دیدم پیامتو. من هیچ علائمی نداشتم تا روز دهم.از روز دهم به بعد یکم حالت تهوع ...

ممنونم عزيزم ان شالله 🙏❤️🌺

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
چرا دکترا خودشون معمولا نمیگن بگیرین ؟؟؟ 

منم واقعاٌ برام جای سواله که چرا دکترا راهنمایی نمیکنن ، دکتر مردان حتی به همسر من دارویی نداد من خودم براش ویتامین سی و ای خریدم و تو انتقال اولم و ای یو ای منقیم که انجام دادم هم هیچ دارویی برای تقویت تخمک برام تجویز نکردن و منم چیزی نخوردم ولی بنظرم خوردنشون خوبه حداقل اگه فایده نداشته باشه که داره ضرر هم نداره

سلام خانوما خوبین من دهم ماه پیش پانکچر داشتم و هایپر شدم.۲۱ هم پری شدم.الان اگه ورزش کنم و حلقه بزنم برام ضرر داره؟؟یا میتونم

@زینبی_بابا    

@مامان_ماهک10    

@zizi93    

بقیه هم اگه میدونن ممنون میشم جواب بدن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ای وای چقد سختی کشیدی بعد از اینهمه سختی هنوزم بچه نداری؟ ببخشید زود قضاوت کردم فکر کردم نفست از جای ...

گفتم‌پررو‌بودم‌ خخخخ

یه دختر دو ساله دارم از انتقال سوم 

الانم دوباره پانکچر و‌انتقال برا بچه دوم 

امروز نه انتقالم و امیدوارم مثبت بشم

@زینبی_بابا         من ۵ بار انتقال منفی داشتم  حتی یه بارم م ...

نه گلم اصلا درست نیست همین چیزی 

خیلی ناراحت و متاسف شدم که تا حالا یکبار هم مثبت نشدی با این همه سختی😢😢😢😢😔😔😔

عزیزم آزواسپرمی گاهی خیلی خیلی سخت جواب میده به درمان و مشکل دقیقا همونه، رحم سرد دیگه چیه!!!! 

خداروشکر.فقط زینب جان من متاسفانه دو ماهی نامرتب قرص اوابوست خوردم.قبلش مرتب میخوردم.ماه رمضون یه مش ...

نه اصلا اصلا شما نباید عقب بندازی، هر چی سریع تر شروع کن و همون اوابووست و تقویتی ها رو ادامه بدین 

سلام خانوما خوبین من دهم ماه پیش پانکچر داشتم و هایپر شدم.۲۱ هم پری شدم.الان اگه ورزش کنم و حلقه بزن ...

نه گلم هیچ ضرری نداره اگر مشکل دیسک کمر نداری 

من بعد از زایمان کمر دردهای بدی دارم دیگه نمیتونم بزنم

سلام زینبی جون  کنجکاو شدم بدونم از کجا فهمید جنینی که گرفته ab بوده

سلام عزیزم 

از اونجایی که موقع انتقال جنین ها رو زیر میکروسکوپ میبرن که به مانیتور اتاق انتقال وصل هست و من دو تا جنین رد دیدم، یکیش خیلی خوش فرم و قشنگ بود و سلول ها قرینه و یک سایز بودن، دومی این جور نبود و بعدا که پرونده رو وسط بارداری تونستم بخونم فهمیدم اون بسته دو تا جنین با گرید ab و C داشتم که قطعا اون ab گرفته

و با مورفولوژی مناسب جنین آشنایی داشتم 

سلام خانوما خوبین من دهم ماه پیش پانکچر داشتم و هایپر شدم.۲۱ هم پری شدم.الان اگه ورزش کنم و حلقه بزن ...

می گن بعد پری تخمدانا به حالت عادی برمیگرده ولی باز زینبی جون بهتر می دونن بزار بیاد خدایی نکرده اشتباه بهت نگم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود