2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046030 بازدید | 684497 پست
نه عزيزم بعد انتقال نزفتم.  قبل انتقال رفتم دستشويي مثانه رو بايد خالي كني بعد بري تو اتاق انت ...

اوکی چه خوب 

پس من اشتباه متوجه شده بودم فکرمیکردم یک ساعت بعدانتقال باید بری دستشویی چون مثانه پرهست پس خالی میکنی بعدمیری چه خوب

خدایابه امیدخودت🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیز دلم فدای مهربونیت ...خودم  خیلی ناراحت شدم واقعا دلم شکست خدا هیچکسی رو نا امید نکنه ...

نازنین جان تا لحظه آخر امید داشته باش بتا ۲ بوده ان شاءالله که تا شنبه رفته بالا بعدم روز ۱۲ زود نبوده رفتی من دیروز انتقال دادم آزمایش اولمو ۱۱ مرداد نوشته یعنی ۱۶ روز بعد انتقال منم بلاست بود نگران نباش هر اتفاقی بیفته مطمئن باش خواست خدا بوده ان شاءالله که بهترین ها برات پیش بیاد.

خدایا شکرت

بچه ها برای مورفو آقایان

کپسول پروفرتیل

کپسول فرتیل سان ام

ساشه آندروفرتی

کدوم بهتره؟؟

تا الان همسرم پروفرتیل دو بسته خورده الان میخوام بدونم از این سه برند کدوم بهتره برای کیفیت اسپرم

مگه قبلش نگفتن اب زیاد بخورید مثانتون پرباشه  منم استرس اون دستشویی رفتنو دارم سونومیرم اب می ...

استرس نداشته باش مثانه هم پر باشه چون با سونوانتقال میدن سونوی شکمی که مثانه پر هست .

من دیروز انتقال دادم بعدش داشتم میترکیدم برام لگن آوردن بهترم شد که بعدش نرفتم دستشویی.

خدایا شکرت
عزیزم اینو بخون

گفته برای افزایش شانس بارداری زمان انتقال، مثانه پر باشد 

البته این به این معنی نیست که کسی که مثانه خالی انتقال میده حتما منفی میشه. اما این روال انتقال دکتر نصر هست که برات گذاشتم. مرکز مام

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم  ان شاءالله کی شروع میکنید درمانتونو؟

سلام به روی ماهت. اول تبریک میگم بابت انتقال.انشالله ۹ ماه بعد نی نی به بغل باشی

منم خدا بخواد بی حرف پیش، شهریور ماه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خانم سربازی چکاره هست؟بگم داروهای دی اف ای رو بگه؟ممنون عزیزم 🌹🌹🌹

ماما هستن

خب شرایط خودتونو بهش بگو 

بگو اگه دارو لازم باشه کدوما بهترن؟

من وقتی خودم یه آزمایشی رو بخوام بنویسن و دکترم ننویسه میدم خانم سربازی بنویسه اگه داروهامون تموم شه تو دفترچه برامون مینویسه باحوصله راهنماییت میکنه

حالا اگه خواستی یه زنگ بزن ایشالله که مفید باشه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام به روی ماهت. اول تبریک میگم بابت انتقال.انشالله ۹ ماه بعد نی نی به بغل باشی منم خدا بخواد بی ح ...

سلامت باشی عزیزم

ان شاءالله بحق خانم زهرا هر وقت شروع کردید بهترین ها براتون اتفاق بیفته 

خدایا شکرت