2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
من یک ساعت خوابیدم همش دوساعت نشد 🤔 بعدش رفتم دستشویی و بعدشم ۱ ساعت دیگه روی یه تخت دیگه خوابیدم& ...

فک کنم همون یکساعت کافی باشه

من دستشویی نداشتم و نرفتم ولی فک نکنم مشکلی داشته باشه دیگه وقتی بلند میشی مشکلی نیست

منم اشتباه کردم امیدوارم بقبه نتیجه بگیرن 

حالا که انجام دادی، کاش نتیجه میداد... 🙁🙁🙁

من به دوستمون میگفتم خودشو تو دردسر نندازه تو رو نمیگفتم عزیزم

شوهرت چی گفت دیشب؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش می کنم عزیزم خیلی متاسفم که جنین ها اوت شدن ولی از خدا میخوام خیلی زود برات به شیرین ترین نحوه ...

ممنون از محبتت🤗😍 بزرگواری عزیزم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
فک کنم همون یکساعت کافی باشه من دستشویی نداشتم و نرفتم ولی فک نکنم مشکلی داشته باشه دیگه وقتی بلند ...

مگه قبلش نگفتن اب زیاد بخورید مثانتون پرباشه 

منم استرس اون دستشویی رفتنو دارم

سونومیرم اب میخورم ده بارباید بعدش برم خالی کنم😑

خدایابه امیدخودت🌺
منم مثل شما ارزو به دل بودم اولین بی بی چک که مثبت شد هی میرفتم نگاش میکردم یه وقت خط دومش نرف ...

منم فکر کنم همینجوری بشم

فقط خدا کنه ماهم مثبت بشیم و این روزارو ببینیم 😔😔

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام خیلی ممنونم  علائمم درد سینه و گاهی تیر کشیدن زیر دلم بود نه لک اصلا ندیدم جنینهام پنج ...

ممنونم ان شالله ٩ ماه زيبا رو بگذروني براي همه منتظرا دعا كن 🙏🌺

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
امیدوارم اینطور باشه  کلا دفعه قبل انقدر استرس نداشتم که الان دارم 🙃

استرس خودش تاثیر خوبی روی تخمکا نداره، نتیجه رو به خدا بسپار گلم، انشاءالله هرچی خیره مقدر شه عزیزم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
مگه قبلش نگفتن اب زیاد بخورید مثانتون پرباشه  منم استرس اون دستشویی رفتنو دارم سونومیرم اب می ...

نه به من كه گفتن اگر دستشويي داري برو منم رفتم بعد منو بردن قسمت انتقال . همه مثانه خالي بودن. 

نه به من كه گفتن اگر دستشويي داري برو منم رفتم بعد منو بردن قسمت انتقال . همه مثانه خالي بودن. 

بعدانتقال رفتی دستشویی درسته؟مثانه پرهم نباشه انتقال میدن؟

من نمیدونم دقیق چجوریه اینارم اینجادست وپاشکسته متوجه شدم 

خدایابه امیدخودت🌺
واقعا امیدی هست ؟ داروهامو قطع نمیکنم ویکشنبه آزمایش میدم ولی دیگه پامیشم کارامو بکنم 

تاحالا تجربه بارداری نداشتم عزیزم. طبق چیزی که پارسال برای خودت پیش اومده، بله عزیزم امید به خدا.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بعدانتقال رفتی دستشویی درسته؟مثانه پرهم نباشه انتقال میدن؟ من نمیدونم دقیق چجوریه اینارم اینجادست و ...

نه عزيزم بعد انتقال نزفتم. 

قبل انتقال رفتم دستشويي مثانه رو بايد خالي كني بعد بري تو اتاق انتقال. من بعد انتقال تا ٥ -٦ ساعت بعد كه اومدم خونه دستشويي رفتم. اگرم دستشويي داشته باشي نميزان بلند شي برات لگن ميارن 

من امروز6انتقالم دعام کنیدلطفا.دومین باره میکرومیکنم .چون ذخیره تخمدانم کمه تعدادکمی تخمک توهرسری دا ...

سلام عزیزم انشالله که مثبت باشی فردا میری آز مایش؟؟

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥