2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان ، میشه در مورد موضوعی کمکم کنین برادر شوهر من 24 سالشه و مجرده و از هفته پیش 5 شنبه به ...

به نظرم بذار 4روز از انتقالت بگذره بعد برو آروم آروم.زیادم نمون زود برگرد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
کاملا منفی ۲

😔😔

ایشالا که خدا زود زود طبیعی یه نی نی بده 🤲🏼🤲🏼

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم ١٠ تیر انتقال دادم تازه مثبت شدم دکتر هاله رحمانپور بیمارستان خاتم اره ما ط دومم همون روز ...

بیمارستان خاتم دولتیه یا خصوصی؟نوبت دهیش به چه صورتیه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ممنون ک اینقد واضح توضیح دادی نه گلم ب من نگفتم جنینا خوب بوده، اتفاقا گفتن جنینا ضعیف بوده ک تا بل ...

خواهش می کنم عزیزم خیلی متاسفم که جنین ها اوت شدن ولی از خدا میخوام خیلی زود برات به شیرین ترین نحوه جبران کنه

باز هم هر وقت هر سوالی داشتی در خدمتم، به محض آنلاین شدن جواب میدم

سلام عزیزم خوبی‌ مامان دو قلوها بودی اگر اشتباه نکنم😍😍😍😍

سلام عزیزم خوبی؟دردونت چطوره؟بچه داری خوش میگذره؟

من شیراز میرم دکتر...فک نکنم تلفنی بگن اما بده بد نیست 

خب شما زنگ بزن بگو میخوام با خانوم سربازی حرف بزنم حتما بگو ازش سوال دارم اگه منشی گفت سوالتو از من بپرس بگو فقط از خانوم سربازی میپرسم خیلی خانوم خوبیه هر سوالیم داشته باشی راهنماییت میکنه 

۰۴۱۳۳۲۵۰۶۸۸

مطب خانم دکتر موسی پور، روزهای زوج از ساعت ۱۲ تا ۵ عصر هستن

خبرشو حتما بهم بده

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام دوستان شکر خدا انتقال منم مثبت شد وتا الان همه چی خوبه اومدم بگم امیدتون از دست ندین توکل به خد ...

به سلامتی 

خداروشکر

خبردوم مثبتی که امروزشنیدیم 

خوشحال شدیم انشاله نینیتوسالم بغل بگیری

نازنین جونو بقیه هم هرچه زودتر بی بیشون مثبت بشه انشاله

انتقالتون بارچندمه؟

خدایابه امیدخودت🌺
سلام عزیزم خوبی؟دردونت چطوره؟بچه داری خوش میگذره؟

سلام خواهر گلم خدا رو شکر خوبیم

بجه داری که جات خالی حسابی بی خوابی دارم، هنوز خواب پسرم تو شب تنظیم نشده، یعنی یه مدت خوب بود بعد دوباره خراب شد خود بخود🥴🥴🥴🥴🤪🤪🤪🤪

خیلی خوردنی شده الان حسابی ارتباط برقرار میکنه و وروجک بازی

ان شاالله قسمت خودت البته نه یکی، چند تا بچه خوش خواب و خوش خوراک😍😍😍😍

مرسی عزیز دلم فدای مهربونیت ...خودم  خیلی ناراحت شدم واقعا دلم شکست خدا هیچکسی رو نا امید نکنه ...

نازنین جون من ازصبح خیلی سرچ کردم به نظرم زودرفتی آز

بتای دخترپایین میشه بودن کسایی که بعدامثبت شدن 

ناامیدنباش گلم خداروصدابزن شایدشنبه مثبت شد🙏🙏🙏

خدایابه امیدخودت🌺

خانم‌ها لطفا ظروف پلاستیکی رو همه رو کنار بذارید به هیچ وجه از ظروف پلاستیکی استفاده نکنید

تو بطری های پلاستیکی به هیچ وجه آب نخورید 

بیشتر از اونچه که تصور کنید روی کیفیت تخمک تاثیر میذاره 

من نمیدونم تو ایران همچین آزمایشی هست یا نه، ولی اگر الان BPA خونتون رو اندازه بگیرید بعد از یکی دو ماه کنار گذاشتن پلاستیک هم اندازه گیری کنید تفاوتش فاحش خواهد بود

لطفا غذاتون رو فقط تو ظروف استیل و چدن بپزید تفلون ضرر خیلی زیادی داره و خیلی روی کیفیت تخمک تاثیر داره

از همین فردا شروع کنید تا روز پانکچرتون حداقل رعایت کنید

سلام بچه ها جواب آزمایش لیلا چی شد یه نی نی انتقال داده بود؟ چند روز نبودم.صفحات زیاده.نتونستم بخو ...

سلام.ساراجون 

الان توفکرت بودم بعدچندروز سایتو باز کردم چ خوب ک همین اول پیام تورو دیدم

حالت چطوره عزیزم ..گل پسری چطوره .؟دل درد وبیخوابیاش بهترشد!

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹