2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
سر زايمان از دستش دادم. 😔 شما علائمتون چي بود بعد انتقال؟  لكه بيني هم داشتي؟

سلام سمانه جان خوبی عزیزم

تااسمتو دیدم برام.اشنا امد..خیلی وقتی نمیومدی سایت

الهی عزیزم خدابهت صبربده😔😔😔چی شد اخه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سمانه‌جون‌آندومترشماچندبود‌انتقال‌دادین؟ مال‌من‌۷ونیم‌بود‌‌۲روزبعدش‌شروع‌کردم‌به‌آمپول‌زدن‌‌روزی‌۲ت ...

واسه من ٩/٦ بود روز انتقال. 

فكر نكنم با خوردن ٤ استراديول اومده باسه پايين. ايتراديول خارجي ميخوردي؟ زير ٦ خوب نيست 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهان استرادیول هم میخوردم از قبل از انتقال و همچنان میخورم

سلام عزيزم تبريك ميگم. شما علائم هم داشتي؟ لكه بيني چطور؟ جنينات چند روزه بودن؟ 

عزيزم من دعاگوي همه منتظرها هستم هميشه و هر لحظه ، ان شا الله ايندفعه به سلامت باردار ميشي و بارت رو ...

واااي خيلي خوشحال شدم 

واقعا خدا خواسته ان شالله به سلامتي به دنيا بياد و قدمش برات پر از خير و نيكي باشه. خيلي خوشحال شدم. با كوچولو و هديه خدات واسه من خيلي دعا كن 🙏❤️😔

سلام سمانه جان خوبی عزیزم تااسمتو دیدم برام.اشنا امد..خیلی وقتی نمیومدی سایت الهی عزیزم خدابهت صبر ...

سلام عزيزم 

كوچولوي عزيزت خوبه خداروشكر؟ 

بله ٦ ماهي ميشه نيستم يعني بگم اگر پسرم بود دقيقا ٦ ماهش تموم ميشد امروز قسمتم نبود بمونه برام. فشارم يك دفعه بالا رفت و ختم بارداري دادن ولي تا زايمان كنم دير شده بود... 

سلام دوستان  دوستاي قديمي تر منو ميشناسن تو اين گروه بودم و با موج مثبت گروه پارسال مثبت شدم و ...

سلام عزيزم وقتي فهميدم واقعا جا خوردم وًناراحت شدم...اخه تو تاپيك عاطي جون يادمه كه مثبت شدي...تو هفته چند برات همجين اتفاق افتاد؟؟انشالله كه اينبار مثبتي و صاحب دو ني ني ناز بشي 

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
به سلامتی ایشالا بری و جنین های خوب و زیاد داشته باشی واقعا موندم چیکار کنم

نداجان‌نتونستم‌اون‌پستت‌روپیداکنم

همون‌زنگ‌‌بزن‌حال‌برادر‌شوهرتوبپرس

بگوسرماخوردم‌‌..علایم‌کورنادارم

دکترگفته‌‌خودموقرنطینه‌کنم..‌

ازاین‌حرفها

انشالله‌دوهفته‌دیگ‌‌‌‌‌باآزمایش‌مثبت‌خوشحالمون‌کنی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم نگران نباش ان شاالله نتیجه میگیری همسر من قبل میکرو به توصیه دکتر ازمایش دی اف آی داد عددش ١٩ ...

خیلی‌کارخوبی‌کردین‌دی‌اف‌آی‌دادین

من‌خیلی‌بی‌تجربه‌گی‌کردم‌

کاش‌منم‌قبل‌شروع‌میکرو‌این‌آزمایشومیدادم

کلا‌اشتباه‌کردم‌‌توقزوین‌‌دکتررفتم

ازاولش‌بایدمیرفتم‌تهران

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
بله روزی یه دونه نه پاها رو نگفتن بسته باشه، گفت کمر و پات رو میتونی تکون بدی ولی سر رو بلند ن ...

ببخش‌بانوجان‌زیادسوال‌میپرسم

من‌‌احتمالا‌شهریوربرم‌براانتقال

شماازچه‌روزی‌داروهاروشروع‌کردین؟

الهی آمین  ممنون از دعای خیرت اوه نگم برات از ناامیدیها و روزای سخت من انقدر این چند سال بهم ...

حرف‌دل‌منوگفتی‌بانوجان

منم‌این‌۴سال‌انقدربهم‌سخت‌گذشته

اینسری‌خیلی‌امیدداشتم‌که‌با‌انتقال‌اول‌جواب‌میگیرم

اونم‌که‌نشد..‌بازمن‌موندمو‌چی‌کنم‌چی‌نکم😔

واسه من ٩/٦ بود روز انتقال.  فكر نكنم با خوردن ٤ استراديول اومده باسه پايين. ايتراديول خارجي م ...

نه‌استرادیول‌ایرانی‌میخوردم