2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045839 بازدید | 684484 پست
اخی منم مامانم نمیدونه .حتی خبر نداره دوبار دیگه عمل پولیپ داشتم گناه داره حرص میخوره.فقط آجیام ازهم ...

دوبار پولیپ عمل کردی ؟ یعنی برگشت بعد بار اول؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
دوبار پولیپ عمل کردی ؟ یعنی برگشت بعد بار اول؟

اره عزیزم به فاصله یکسال پولیپم برگشت دوباره عمل کردم .حالام اندومتریوز دارم دکتر گفت دیگه عمل برات خوب نیست تخمکات از بین میرن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی بگردم درکت میکنم خیلی سخته که امید آدم ناامیدشه....ولی خدا رو چه دیدی شاید شنبه رفتی همون اتفاق ...

مرسی عزیز دلم فدای مهربونیت ...خودم  خیلی ناراحت شدم واقعا دلم شکست خدا هیچکسی رو نا امید نکنه امیدوارم خدا دامن همه ی منتظرارو سبز کنه ...اون برای بارداری پارسالم بود سه ماهگی سقط شدپسرم ۸سالشه ،  سرپسرمم ۷هفته بودم تازه بتام ۲۰۰بود ولی ایندفعه دیگه هیچ امیدی نمونده برام چون مطمئنم اگه قراربود باردارباشم حداقل بتام مشکوک میشد 

سلام دوستان شکر خدا انتقال منم مثبت شد وتا الان همه چی خوبه اومدم بگم امیدتون از دست ندین توکل به خدا کنین وادامه بدین  راه خیلی خیلی سختیه وپر استرس ...فقط باخدا خلوت کنین تااسترستون کم بشه  خودتو بسپارین به دستا پر مهرش برا منم دعا کنین که انشاللله نی نی کوچولو بغل بگیرم😍😍😍😍😍

خدایا به داده ونداده هات شکر شکر شکر مواظب همه نی نی ها باش خداجون
سلام دوستان شکر خدا انتقال منم مثبت شد وتا الان همه چی خوبه اومدم بگم امیدتون از دست ندین توکل به خد ...

مبارکت باشه عزیزم 😍انشالله سلامت باشه بچت 

ممنون میشم اگه از شرایطت برامون بگی 

اولین انتقال بود؟ مشکل خاصی داشتین؟ تعیین جنسیت داشتین؟ دارو و رژیم داشتین؟ 😂هرچی داشتی و بگو 😁

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
آهان‌پس‌منم‌‌یدوفولیک‌میگیرم‌باقرص‌‌ب‌کمپلکس روزی‌یدونه‌بخورم؟ حتمامهمه‌که‌تاکیدکردن؟ پاهاچی‌حتما ...

صاحل جان تختت صاف بود مگه ؟ 

تخت من ی جوری بود پاهام بالا بود و سرم پایین و 1 ساعتم خوابیدم ولی فک کنم سری پیش ناخودآگاه سرم رو ی لحظه بالا آوردم ولی این سری نه . فقط مثانه ام رو زیاد پر کرده بودم اذیت شدم

اخی منم مامانم نمیدونه .حتی خبر نداره دوبار دیگه عمل پولیپ داشتم گناه داره حرص میخوره.فقط آجیام ازهم ...

منم فقط خواهرم خبر داره ، من مامان همین الانم نمیدونه داره حرص میخوره که چرا من لکه بینی دارم ، خدا به داد برسه خبردار بشه 😁😁😁 بله یبار ای وی اف کردم که فقط یک نی شد ، البته گریدشون خوب و عالی بود ولی نگرفت متاسفانه 😔

حالا دکترم میگه لوله سمت چپ ببندیم شاید به خاطر اون که دفعه قبل نگرفت ، چون میگه یه مایع ترشح میکنه که باعث میشه لانه گزینی انجام نشه و جنین از بینه بره ، دفعه که انتقال جنین داشتم همه چیزم خوب خوبد که دکترم خیلی تعجب کرد که نگرفته 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام دوستان شکر خدا انتقال منم مثبت شد وتا الان همه چی خوبه اومدم بگم امیدتون از دست ندین توکل به خد ...

وااای عزززیزم مبااارک باشه 

خداروشکر خبر خوبم شنیدیم تو این چندروز 😍😍😍

برامون تعریف کن از راه هایی که رفتی و مشکلت و این که چطوری صبوری کردی و چیا خوردی تا یکم ماهم امید بگیریم 😊😇😇😇

نه عزیزم ١٠ تیر انتقال دادم تازه مثبت شدم دکتر هاله رحمانپور بیمارستان خاتم اره ما ط دومم همون روز ...

مبارکه عزیزم انشالله زودتر این چندماه تموم بشه سریع بیاد تو بغلت 🥰🥰

این تایپیک خبرای خوبم داره انگار😍 

برلمون تعریف کنید از شروع تا الان که چه کارایی کردید و از نا امیدیهاتون و صبوری کردنا 😇😇

امیدوارم جلوشو بگیره چون یه دونه بیشتر آمپول جلوگیری از آزاد سازی بهم نداده اونم امشب بزنم  بر ...

شاید دکترت همون یه دونه رو کافی دونسته گلم، انشاءالله که دست پر با تخمکای عالی از تخمک کشی برگردی

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام هزيزم  بله من هم شمارو شناختم.  ممنونم با دل پاكتون واسم دعا كنيد  الان مجدد ...

عزيزم من دعاگوي همه منتظرها هستم هميشه و هر لحظه ، ان شا الله ايندفعه به سلامت باردار ميشي و بارت رو هم به سلامت زمين ميگذاري .

بله خانمي من الان پسرم يعني بچه دومم يك سالش هست و دوباره نميگم ناخواسته بلكه خداخواسته باردار هستم .

ان شا الله قسمت همه منتظرها بشه .

بچه ها من دیروز داروهای سیکل ای وی اف رو شروع کردم اچ ام جی و سینال اف روزی یکی من نمیخوام هایپر شم ...

از هایپر شدن نمیشه جلوگیری کرد فقط میشه بعدا علائمشو کمتر کرد 

بعضیا تخمدان‌هاشون  زیاد به دارو جواب میده دلیلشم سطح هورمونا تو بدنشونه 

مگه اینکه دکتر خیلییی حساب شده بهت دارو بده که اینجا برا همه یه نسخه میدن تازه وقتی هایپر میشی بهت تبریک میگن چون خیلی تخمک داشتی 😅

اما نگران نباش بابت هایپری ایشالا که نمیشی ولی شدیم نهایتا یه هفته اذیتی بعد خوب میشی 

رژیم غذایشم خوردن سفیده تخم مرغ و کلا پروتئینه بعلاوه دوغ شور 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
مبارکه عزیزم انشالله زودتر این چندماه تموم بشه سریع بیاد تو بغلت 🥰🥰 این تایپیک خبرای خوبم داره ان ...

الهی آمین 

ممنون از دعای خیرت

اوه نگم برات از ناامیدیها و روزای سخت

من انقدر این چند سال بهم سخت گذش که هنوز باور نمیکنم مثبت شده

بعد از ازمایشم بازم بی بی چک گذاشتم ببینم واقعا مثبته😁

من این چند سال خیلی دکتر رفتم

انواع درمانها رو امتحان کردم ولی نشد که نشد دکتر میگفت دیگه نمیدونم چیکار کنم همه راه ها رو رفتیم

که اخرش این دکتر رو بهم معرفی کرد گفت برو برا ای وی اف

حقیقتش خیلی برام سخت بود ورود به این مسیر، هیچوقت فک نمیکردم منم مجبور شم ای وی اف کنم ولی دیگه چاره ای نبود هم خودم هم دخترم و همسرم عاشق بچه بودیم

دیگه عزممو جزم کردم و وارد این راه شدم

خدا ان شاالله در بهترین وقت و به بهترین شکل فرزند سالم به همه عنایت کنه