2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
یدوفولیک اسید فولیک و ید هست ب کمپلکس هم قرص بود هر دو ایرانی بودن اره فک کنم سر خیلی مهمه خیلی تا ...

آهان‌پس‌منم‌‌یدوفولیک‌میگیرم‌باقرص‌‌ب‌کمپلکس

روزی‌یدونه‌بخورم؟

حتمامهمه‌که‌تاکیدکردن؟

پاهاچی‌حتما‌باید‌بسته‌باشه‌؟‌منظورم‌‌اینه‌نگفتن‌پاهاتونو‌چجوری‌نگه‌دارین؟

معلومه‌دکترخوبی‌داشتی

جنین‌های‌منو۳روزه‌فریزکردن..

گریدشون‌هم‌آوب‌هس..

توکل‌برخدا‌این‌دفعه‌میخام‌آماده‌تربرم

دعاکن‌‌منم‌بارداربشم‌پسرم‌ازتنهایی‌دربیاد

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
نه عزیزم مگه همچین شوخی ای میشه کرد ...نمیدونم واقعا ازهمه نظر جنینا خوب بودن 

الهی بگردم درکت میکنم خیلی سخته که امید آدم ناامیدشه....ولی خدا رو چه دیدی شاید شنبه رفتی همون اتفاقی که سر پسر قشنگت برات افتاد ایندفعه هم بیفته...انشاالله خدا سورپرایزت کنه و بتات شنبه یهو بره بالا

برات امشب سر اذان دعا کردم خدا دلتو شاد کنه  و حاجتتو بده عزیزم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آهان‌پس‌منم‌‌یدوفولیک‌میگیرم‌باقرص‌‌ب‌کمپلکس روزی‌یدونه‌بخورم؟ حتمامهمه‌که‌تاکیدکردن؟ پاهاچی‌حتما ...

بله روزی یه دونه

نه پاها رو نگفتن بسته باشه، گفت کمر و پات رو میتونی تکون بدی ولی سر رو بلند نکن اصلا

برای منم سه روزه فریز بود

اخرین ویزیت که رفتم دکتر گفت زنگ بزن بیمارستان بگو برا سه شنبه جنینهات پنج روزه باشن حتما

منم چند روز قبل انتقال زنگ زدم گفتم

ان شاالله که بزودی باردار بشی دختر منم خیلی تنهاست خیلی غصه شو میخوردم

با آرامش و توکل برو جلو ان شاالله نتیجه میگیری

من یکی از دوستای مجازیم کل رحمش پر کیست بود و باردار شد  الان پسرش ۳ سالشه  خدا بخواد بد ...

اخی بمیرم .منم همینجور ایشالله که خدا نگامون کنه.منم تو خودم میریزم ولی جلوشوهر و خانوادم جوری رفتارمیکنم که اصلا مهم نیست ولی داغونم.چندروز پیشا مادرشوهرم به شوهرم گفته نکنه زنت مشگل داره که بچه دار نمیشین خیلی ناراحتم.اونا از هیچی خبر ندارن .نمیدونن دوسالم هست اقدامم.الکی میگیم بچه نمیخواییم

الان دوستتون باردار شد ؟ دی اف ای ۲۱که خوبه  مال همسر من مشکل اصلیش dfiهست ....اگر بالاباشه ب ...

عزیزم نگران نباش ان شاالله نتیجه میگیری

همسر من قبل میکرو به توصیه دکتر ازمایش دی اف آی داد عددش ١٩ بود

دکتر گفته بود تا ٢٠ باشه خوبه اگه بالاتر بود بیا دارو بدم

پس حتما با دارو بهتر میشه

دکترش احسان اطرج بود دکتر خوب و با ارامشی بود

اخی بمیرم .منم همینجور ایشالله که خدا نگامون کنه.منم تو خودم میریزم ولی جلوشوهر و خانوادم جوری رفتار ...

من که حتی مامان خودمم نمیدونه الان ۳ سال و نیم اقدامیم 😭😭

منم به روی خودم نمیارم ولی حسابی داغون داغونم 😔

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
من که حتی مامان خودمم نمیدونه الان ۳ سال و نیم اقدامیم 😭😭 منم به روی خودم نمیارم ولی حسابی داغون ...

اخی منم مامانم نمیدونه .حتی خبر نداره دوبار دیگه عمل پولیپ داشتم گناه داره حرص میخوره.فقط آجیام ازهمه چیم خبر دارن ولی بازم به اونانگفتم که چه حس بدی دارم وقتی هرماه پریود میشم.قشنگ درکت میکنم چی میگی .شما ای وی اف کردی ؟ 

توکلت به خدا خدا بخواد همه چی ممکنه

اول توکل بخدا...اما وقتی میگن برو اینم بخاطر دی اف ای سخته....چون فکر نمیکنم مشکل اونقد حاد باشه که اینقدر راحت ردم میکنن...

اگر یک بار تهران میومدم دکترای تهران مشورت میکردم قانع میشدم

خیلی دوسدارم بدونم نظر دکترهای تهران چیه