2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
عزیزم شما سالمی شوهرت هم سالمه... اینهمه اذیت و هزینه برای اینکه جنسیت رو تعیین کنید؟ توکل کن به خدا ...

بله همسرم سالمه‌

خودم تخمکم کم هست نتیجه میگیرم ممکن هست دیرنتیجه بگیرم طبیعی

چه میدونم همسرم میگه یه دختردارم این سری پسربشه

خدایابه امیدخودت🌺
خداروشکر یه لحظه همه امیدم ناامیدشد میشه بگی مشکلتو  نینیت دختربود یاپسر تعیین جنسیت هم کردی ...

ما مشكلي نداريم 

پسر بود 

نه اصلا تعيين جنسيت نكردم قوامي گفت نكني بهتره جنين ها ضعيف ميشن. 

بله بار اول مثبت شدم 

ولي متاسفانه پسرمو سر زايمان از دست دادم البته دكترم سر زايمان قوامي نبود، 😪😪

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما مشكلي نداريم  پسر بود  نه اصلا تعيين جنسيت نكردم قوامي گفت نكني بهتره جنين ها ضعيف مي ...

چی؟واااااااای خدایا چقدر دردناک اخه چرا

انشالله اینبار دلت شاد شه عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مرسی عزیزمم نه میکرو کردم  قلبش واساد برای شما😔😔

سر زايمان از دستش دادم. 😔

شما علائمتون چي بود بعد انتقال؟ 

لكه بيني هم داشتي؟

ما مشكلي نداريم  پسر بود  نه اصلا تعيين جنسيت نكردم قوامي گفت نكني بهتره جنين ها ضعيف مي ...

یعنی ناباروری به علت ناشناخته داشتید؟

متاسفم عزیزم... ایشالا خدا یه نی نی سالم بهت ببخشه

علت فوت نی نی چی بود؟

نه نیست پیام دادم اگه جواب بدن 

بمیرم برات حال یکشنبه آینده منوداری چون مطمئنم منفیه.انشالله طبیعی بارداربشی ب حق پنج تن.بعدآی وی اف درصدبارداری بالاست قشنگ اقدام کن باآرامش وبدون استرس

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
چی؟واااااااای خدایا چقدر دردناک اخه چرا انشالله اینبار دلت شاد شه عزیزم

بله خيلي سخت خيلي خيلي زياد. فشارم يك دفعه رفت بالا و .....

الهی 

چرا

زوددنیااومده بود؟

انشاله این بارصحیح وسالم بیادبغلت

خدایابه امیدخودت🌺
بله همسرم سالمه‌ خودم تخمکم کم هست نتیجه میگیرم ممکن هست دیرنتیجه بگیرم طبیعی چه میدونم همسرم میگه ...

وای عزیزم بخدا ای وی اف خیلی سخته....ایشالا تاقبل ازاینکه وارد سیکل بشی خدا یه پسر سالم بذار تو دلت😍

بمیرم برات حال یکشنبه آینده منوداری چون مطمئنم منفیه.انشالله طبیعی بارداربشی ب حق پنج تن.بعدآی وی اف ...

خواهر این چه حرفیه انشالله مثبتی به قدرت خدا شک نکن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بله خيلي سخت خيلي خيلي زياد. فشارم يك دفعه رفت بالا و .....

خواهر این چه حرفیه انشالله مثبتی به قدرت خدا شک نکن

عزیزم اون سری لکه بینی داشتم این سری هم دارم.من همیشه حسم درموردخودم درست بوده همیشه ردخورنداره

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢