2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
سن مهم نیست عزیزم زیاد بهش فکر نکن فقط اون بالایی باید بخواد شما تلاشت رو بکن بقیش روبسپر به خدا.من ...

ممنونم از روحیه ای که میدی.ان شاالله به نتیجه برسی.من هم ان شاالله میخوام شروع کنم.ولی متاسفانه استرس دارم.از ماه رمضون هم همسرم داروهاشو نخورده.

خدایا شکرت  
یعنی میگید فعلا مکملهارو بدم وبیخیال دی اف ای بشم یمدت؟

اره به نظر من چند ماه بیخیال دکتر وداروبشو وفقط سبک زندگیتون سالم باشه شستشوی مرتب رو همسرتون انجام بده.وبه قصد لذت ن ز د ی ک ی داشته باش نه بارداری.اصلا به روزهای تخمک گذاری هم کاری نداشته باش ریلکس ریلکس.به خدا توکل کن ان شاالله مامااااااان میشی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما تو روخدا اگ کسی میدونه جواب بده. خیلی نگرانم من 25 سالمه دوره هام 35 روزه. تنبلی هم کم دا ...

از کجا میدونی تنبلی دادی ؟ آزمایش ذخیره دادی ؟ 

اگه ذخیرت بالا باشه احتمالا تعداد تخمک زیادی داشته باشی برا پانکچر 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
اره به نظر من چند ماه بیخیال دکتر وداروبشو وفقط سبک زندگیتون سالم باشه شستشوی مرتب رو همسرتون انجام ...

انشالا....همش نگرانم که حرف دکترا صحت داشته باشه ودرمان نداشته باشه دی اف ای

بااین نگرانی نمیشه ریلکس باشم 

واینکه من هنوز درمانی نکردم اصلا تازه اول راهم که دارم اینقدر ناامیدی میشنوم از دکترا

اخه من مجبورم اگه بدون پی جی اس بذارم ریسک کردم دیگه خدا خودش رحم‌کنه خدا کنه حداقل تعداد خوبی تخم ...

عزیزم مکمل بخور اوابوست و پرینیتال بخر با خودت ببر ، ویتامین ای و دی هم خوبه برات، من ال آرگینین و DHEA هم دکترم گفت بگیرم

میدونی که خیلی جاهای دنیا فقط پی جی اس میکنن و‌بدون اون انجام نمیدن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم مکمل بخور اوابوست و پرینیتال بخر با خودت ببر ، ویتامین ای و دی هم خوبه برات، من ال آرگینین و D ...

اره عزیزم خریدم میخوام با خودم ببرم

الان یادم اومد شما هم امریکا هستید

شما هم اینجا بهتون گفتن که تو pgd یا pgs جنین ها از بین می‌رن؟😓😓😓

راستی dhea روزی چنتا میخورید و ذخیرتون چنده؟

خدعروشکر عزیزم ،پیامتونو خوندم امیدوار شدم ،ماهم مورفو دو!!!!! 

انشاالله شما هم طبیعی مامان بشی عزیز دلم همیشه امید داشته باش 💓💙

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷