2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
چون ایشون کلا بچه ندارن ریسکش خیلی میره بالا که تخمک ها کم میشن ، چون تو تعین جنسیت خیلی از جنین ها ...

اوکی 

ترسیدم

فکرکردم درموردسلامتش میگن

ممنون گلم که جواب دادین🌹🌹🌹🌹

برادوستتون مثبت شد؟

خدایابه امیدخودت🌺
منم سه بار وارد سیکل شدم.شوهر منم اسپرماش بی حرکت و مورفولوژی یک هستش.شما کدوم شهرید؟طب سنتی رفتید.ه ...

من از شهرستان میرم تهران.۳ساعت تا تهران راه هست.دکتر زنان از همون اول به من گفت وقتت رو تو استان خودمون تلف نکن مستقیم برو تهران. طب سنتی هم فکر کنم ۸ماهی بود تحت نظر بودیم ولی دریغ از یه تغییر کوچولو .فقط وقتی ازطب اسلامی دارو گرفتیم بعد از چند ماه تحرک آ اسپرم شد ۵ که بعدش میکرو کردم وهمسرم تسه هم انجام داد ولی جنین برامون تشکیل نشد. .همسرم تا حالا چند بار توسط دکترهای ارولوژی مختلف ویزیت شده معاینه کردن و سونو هم رفته هیچ مشکلی نداره .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات انشالله.انشالله قسمت همه منتظرا.ولی اون دفعه ک هم منفی شدم همیطوری لکه بینی داشتم😢.آخرین شانسم ...

نگو اینطوری انشالله انشالله مثبت میشه عزیزمم.

من ک دیگ روحیم داغون شده من با تو ی روز انتقال دادیم.دو شبه قایمکی گریه میکنم .خدا چرا ب اونایی ک بچه میخوان نمیده ب اونایی ک نمیخوان میده😞

نگو اینطوری انشالله انشالله مثبت میشه عزیزمم. من ک دیگ روحیم داغون شده من با تو ی روز انتقال دادیم. ...

انشالله مثبت میشی گلم.منم توش موندم عروس مابچه نمیخاست همون ماه اول ازدواج حامله شدایقدازپله هاپریدوزعفرون خوردک نگو.ولی سقط نشد.اون وقت من 5ساله له له میزنم ی بی بی چک مثبت ببینم حالم خیلی بده

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
انشالله مثبت میشی گلم.منم توش موندم عروس مابچه نمیخاست همون ماه اول ازدواج حامله شدایقدازپله هاپریدو ...

خدا خودش رحم کنه هزینه‌هام خیلی بالان.

نمیدونم حکمت خدارو.

انشالله هممون مثبت میشیم❤

اوکی  ترسیدم فکرکردم درموردسلامتش میگن ممنون گلم که جواب دادین🌹🌹🌹🌹 برادوستتون مثبت شد؟

اره عزیزم اول ۲ تا جنینش گرفت ولی بعد یک ماه دیگه رشد نکرد ! ماشالله یه پسر ناز الان دار😍

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
اگه میشه بگید چند سالتونه؟من ۴۱ سالمه.هم تبریز میکرو شدم.هم رویان.ولی بی نتیجه

سن مهم نیست عزیزم زیاد بهش فکر نکن فقط اون بالایی باید بخواد شما تلاشت رو بکن بقیش روبسپر به خدا.من ۳۱هستم.۲تاجنین فریز دارم الان ال دی میخورم تاماه بعد اگه خدا خواست انتقال بدم.این اخرین تلاشم هست ونتیجه هرچی باشه دیگه هیچ وقت تواین راه قدم نمیزارم.از خدا می خوام این سختی ها و انتظار برای من، شما و همه دوستان منتظر خیلی زودتموم بشه وصاحب فرزندانی سالم وصالح بشیم.

سلام پروانه جان  مگر نگفتید دی اف ای همسرتون اومد پایین؟یعنی باز رفت بالا؟

سلام .نمیدونم الان بالا هست یانه.مهم هم نیست اینبار وقتی ۲۳ بود ما میکرو کردیم ولی باز ۲تا جنین برام تشکیل شد .وهر دکتری ما رفتیم گفتن تاثیرش تو میکرو ثابت نشده فقط در حد تحقیق هست.

خدا کنه عزیزم  ۹ ماه پیش ۱.۹ بود الان نمیدونم ولی میخوام باز یکی دو هفته دیگه برم آزمایش بدم&n ...

شما اکثر ازمایشات رو بده بیا این جا وقتت رو نگیرن 

فقط عکس رنگی رحم نخوان که من دیگه نمیتونم 😬

عزیزم مویز مجازه بخوریم؟ با چای زعفرونی 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺