2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045372 بازدید | 684462 پست
والا عزیزم بصورت تجربی ندیدم که بخوام خیلی واضح و دقیق بگم، ولی طبق چیزهای علمی، انگار برای سندروم د ...

شایدم به خاطر فشار خون 

چون فشارم رو دکتر گرفت ۸ روی ۶ بود شاید به این خاطر آزمایش نوشته 

ممنوون عزیزم 💓

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم نوروزی درست میگه روزی که ال دیت تموم میشه حتما برو یه سونو بشی ...بعد دوباره روز دوم پری میری ...

بابا۸۵روبورسه😂😂😂

مرکزرویش مثل رویانه برای ناباروریه

ممنون گلم ازراهنماییت🌹🌹🌹

خدایابه امیدخودت🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم مگه چند هفته ای که نگران تکون هاش هستی؟؟ 

مرضی جون از کی روی تکونای نی نی باید حساس بشیم ؟ الان فقط من احساس میکنم یه چیزی خودشو جمع میکنه اونم بعضی اوقات این درسته ؟ یا جنین نیست 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خیلی ممنونم از توضیحاتتون عزیزم،  پس واقعا باید جدی بگیرمش چون واقعا نمیتونم کارمو عوض کنم حداق ...

برای منکه خیلی جدی شد دست راستم، ولی دست چپم کمتر، که دکتر گفت بهت قول میدم بعد از زایمان زود خوب میشی، آتل عااااالیه، حتماً برا هر دو دستت ببند 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام بچه ها خوب هستین؟ به نظرشما اگه شرایطش رو داشتم طبیعی زایمان کنم؟؟؟ دکترم میگه چون ای وی افی ...

عزیزم تو تایپیک داشتیم دوقلو داشته طبیعی زایمان کرده 

شایدم به خاطر فشار خون  چون فشارم رو دکتر گرفت ۸ روی ۶ بود شاید به این خاطر آزمایش نوشته  ...

ببخشید عزیزم که بیشتر ازین نتونستم راهنماییت کنم، نگران نباش فقط 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
برایه منم مثل شما گفت یکشنبه زنگ بزن برات فریز میکنیم ویک روز بعد از انتقال تعیین جنسیت میکنیم اما د ...

اره دقیقا ..شما چنتا تخمک داشتی

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
خیلی عالین اینا میگن چیزای شیرین نخورید ایناشیرینن اشکال نداره؟

چرا چیزای شیرین نخوریم 

من واسه انتقال همینارو استفاده کردم عزیزم 

ممنون عزیزدلم که همیشه هوای بقیه رودارید وپاسخگو هستید🌹🌹🌹🌹

فدات بشم 💙💙

مرجان خانمم باای وی اف دوقلو باردارشدن؟

بله عزیزم 

مرجان آسمان میاد تایپیک اسفند ماه گل پسراش دنیا اومدن 

خیلی عالین اینا میگن چیزای شیرین نخورید ایناشیرینن اشکال نداره؟

قبل از تخمک‌کشی میگن چیزای شیرین نخورین چون روی کیفیت تخمک اثر داره.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
مرضی جون از کی روی تکونای نی نی باید حساس بشیم ؟ الان فقط من احساس میکنم یه چیزی خودشو جمع میکنه اون ...

ببین عزیزم از 28 هفته به بعد باید حواست به حرکات جنین باشه، یعنی شما تو سن 20 هفته بری زایشگاه بگی حرکت جنین کم شده، میگن برو خونه، هیچ کاری برات نمیکنن، در مورد نحوه حرکت، من چون اولین تجربه م بود از هرکی میپرسیدم تجربه ش رو بهم میگفت ولی دو سه تا چیز تو خیلی هاشون مشترک بود، مثلاً انگار ماهی کوچولو زیر دلت حرکت میکنه، یا انگار حباب تو شکمت میترکه، یا یه حالتی مثل حرکت روده ها، نمیدونم تونستم منظورمو بگم یا نه، دختر من دقیقاً حالتی بود انگار ماهی گلی تو دستت لیز بخوره، من اون حس رو داشتم، بعدشم که دقیقاً نبض رو احساس میکنی نبض خیلی ضعیف که بعدش شدت میگیره، من تو 20 هفته احساسش کردم بصورت واضح 

مامان سبحان من دارم با بند پ سزارین میشم چون شکم اول هستم، بخاطر همین هر دکتری قبول نمیکنه، مجبورم م ...

ان شا الله كه به سلامت زايمان كني عزيزم ولي مگه تهران نيستي ؟ تهران كه سزارين خيلي هم سخت نيست دكتر من فقط سزارين انجام ميده

باور کن استرس ندارم اما حالتام پریودیه

لیلا جون از خدا میخوام سوپرایزت کنه و آزمایشت مثبت بشه برات صلوات میفرستم 🌷🌷