2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
دوستان ، من سری پیش هم یبوست داشتم الانم دارم ، چیکار کنم ؟ احساس می کنم به خاطر یبوستمم منفی شد

نداجان‌انتقال‌دادی‌به‌سلامتی..

منم‌دوباریبوست‌شدم..

انشالله‌ایندفعه‌‌دیگ‌صددرصدمامانی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نداجان‌انتقال‌دادی‌به‌سلامتی.. منم‌دوباریبوست‌شدم.. انشالله‌ایندفعه‌‌دیگ‌صددرصدمامانی

نه عزیزم هنوز انتقال ندادم، دیروز 10 پری بودم رفتم دکتر سونو کرد گفت ضخامتت کمه و شنبه دوباره بیا اگه اوکی بود این ماه انتقال بدیم . من این سری 3 روز تموم شدید پری شدم فک کنم ضخامتم به خاطر همین کمه .

یبوستم خیلی اذیتم می کنه ، چیکار کردی برطرف شد؟

نه عزیزم هنوز انتقال ندادم، دیروز 10 پری بودم رفتم دکتر سونو کرد گفت ضخامتت کمه و شنبه دوباره بیا اگ ...

آهان

برعکس‌من‌فقط‌دوروزخونریزی‌داشتم‌اونم‌‌زیادنبود

والا‌من‌سوپ‌خوردم‌وزردآلولواشک‌وآلوچه‌ایناخوردم

یکم‌بهترشدم..

شماهلو‌بخور‌..انجیرم‌عالیه

بگیربریزتوآب‌خیس‌‌شه‌هرروزچندتا‌بخور‌

من‌خودم‌دفعه‌بعدمیخام‌چندروز‌مونده‌به‌انتقال‌انجیربخورم

تایبوست‌نگیرم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ممنون عزیزم فقط برام دعا کن فعلا مهریه و نفقه نزاشتم اجرا فقط بابت کتک زدن و بیرون کردنش شکایت کر ...

نرفتی پیش یه روانشناس گلم؟ به نظر من بندازشون اجرا لیاقت تو رو ندارن واقعا.. انشاالله خدا جوابشون بده😊

سلام عزیزم منم مث شما این ماه تو پریودیم رفتم برا شروع سیکل انتقال ولی مشخص شد کیست سه سانتی دارم کن ...

مرسی عزیز دلم...همه اش میترسم کیست نترکه...اخه بعضیا رو توی تاپیکای دیگه خوندم کیستاشون میترکیده...واقعا نمیدونم باید چیکار کنم...ایشالله شماهم به زودی هم کیستت برطرف میشه هم ازمایشت درست میشه...نگران نباش...خیرتی توش هست...شک نکن

منم حس حالت تهوع داشتم و ادرارمم زیاااد

برایه منم مثل شما گفت یکشنبه زنگ بزن برات فریز میکنیم ویک روز بعد از انتقال تعیین جنسیت میکنیم اما دو خانوم دیگه بودن اونام تعیین جنسیت ولی به اونا گفت انتقالتون این ماه نمیدونم چرا عقب میندازن بعدم من این همه پول فریز میدیم شاید اصلا پسرس توش نباشه که انتقال بدم

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
اخه هزار بار خدا جوابشونو داده بازم نمیفهمن نمیدونم کی بفهمن اصلا دوست ندارم جدا شم ۵ سال عمرمو گ ...

یعنی شما شوهرت میگه نمیخوامت و کتکت زده و بیرونت کرده بازم دلت نمیخواد جداشی!!!!

وقتی شما میگی طلاق نمیخوام خب اونام سواستفاده میکنن فکر میکنن چه تحفه این...اگه مهریه و نفقه و اینارو بذاری اجرا اون وقت آدم میشن اگه هم بحث تمکین و کشیدن وسط بگو من که خودم نرفتم سرخود اینا بیرونم کردن پس باید مهریه و نفقتو کامل بدن

الان شرایط جوریه که اونا باید بیفتن دنبال شما چون مهریه و اینا سنگینه براشون نه که ازتون طلبکار باشن برو تقاضای مهریه و نفقه کن ببین چجوری میفتن به دست و پات بنظرم یکم بهشون رو دادین و شمارو مظلوم گیر آوردن با گرگایی مثل اینا باید مث خودشون رفتار کنی

معذرت میخوام که اینو میگم ولی مردی که به حرف مادرش آدم و کتک بزنه و بگه نمیخوامت لیاقت دوس داشتن و زندگی نداره حالا چه به علت دعا باشه چه هرچی دیگه من اگه شوهرم بگه نمیخوامت و برو یک دقیقه پیشش نمیمونم اگه واسه اونا زن فراوونه،مرد خوبم کم نیست

البته ببخشید من دخالت کردم عزیزم ولی واقعا اعصابم خورد شد از اینکه اینیییینهمه اینا اذیتتون کردن و همچنان دارن یه جور دیگه اذیتتون میکنن اما شما بازم کوتاه میای و انقدر مظلومی،،،خدا لعنت کنه یه همچین آدمایی رو انشالله البته اگه بهشون گفت آدم

انشاالله هرچه زودتر مشکلت حلشه و از این بلاتکلیفی نجات پیدا کنی،خدا خودش از شر همچین ادمایی حفظتون کنه

مرسی عزیز دلم...همه اش میترسم کیست نترکه...اخه بعضیا رو توی تاپیکای دیگه خوندم کیستاشون میترکیده...و ...

ممنون عزیزم...کیست یه چیز عادیهبرا ۹۰ درصد افراد نمیترکه ،،من دوستم کیست داشت به چه بزرگی دکتر بهش گفت چیز سنگین بلند نکن که میترکه ال دی خورد برطرف شد مجردم هست دوستم

کیست ۴ سانتی که چیزی نیست مطمئن باش نمیترکه

خودم میدونم که از استرس و عصبانیت این دو روزه که تپ محیط کارم داشتم از بس من سعی میکنم همیشه خونسرد ...

نگران نباش گلم بسپاربه خدا 

وخداوند بهترین نگهدارنده هست🌹🌹🌹

خدایابه امیدخودت🌺
سلام ممنونم عزیزم والا دو روز خبر مثبت شدن کرونا چندین نفر از همکارای ادارمونو شنیدم عصبی و استرسی ش ...

نمیتونی مرخصی بگیری اینجوری که سخته همش استرس داری عزیزم 

ما هم خوبیم خداروشکر

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
راستی عزیزم من چند شبه که وقتی صبحش بیدار میشم مفاصل انگشتای هر دوتا دستم به شدت درد میکنه یعنی وسط ...

نمیدونم کمبود کلسیم نداری ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷