2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
نون پنیر و گردو  مربای گل محمدی یا به  تخم مرغ (کبک ، بلدرچین)  شیره خرما یا انگور ...

خیلی عالین اینا

میگن چیزای شیرین نخورید ایناشیرینن اشکال نداره؟

خدایابه امیدخودت🌺
نه عزیزم اگه شرایط خاص باشه استراحت  مرجان جون که یه پسر کوچیکم داشت دوقلو باردارشد خداروشکر م ...

ممنون عزیزدلم که همیشه هوای بقیه رودارید وپاسخگو هستید🌹🌹🌹🌹

خدایابه امیدخودت🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای عزیزم هردوتا دردو کشیدی لگنت تنگ بود؟ بچه ت درشت بود؟؟ وزنش چقدر بود؟البته اگه دوست داری تا ...

تا توی اتاق عمل دکترم داشت میگفت لگنت خیلی خوبه، حیف شد سرش نیومد پایین.

۳۷۰۰ بود وزنش

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
ببین عزیزم کی گفته فرق داره؟؟؟؟ فرقش اینه من بصورت طبیعی اسپرم اومده با تخمک لقاح پیدا کرده، تو آی و ...

ممنون گلم خیلی خوب راهنمایی کردید ولی چراانقدرعصبانی😑

خدایابه امیدخودت🌺
اره من خیلی دوس دارم طبیعی زایمان کنم ولی وقتی دکتر اینجور گفت دو دل شدم‌گفتم شاید حین زایمان اتفاق ...

عزیزشماچندتاانتقال دادین که یه گل پسرباردارین؟دکترتون کی بود؟

خدایابه امیدخودت🌺
عزیزم دفعه قبلی که انتقالم کنسل شد ۵روز کرم واژینال استفاده کردم که البته دوروز مونده به انتقال باید ...

کرم کلوتریمازول بود؟

چرانینیاروفریزکرددکتروبرات فرش انتقال نداد؟

خدایابه امیدخودت🌺
خواهش میکنم عزیز دلم ایشالا شما هم به زودی مامان دوتا نینی نازمیشی ...امروز ۶ انتقالم عزیزم 

ای جانم به سلامتی گلم انشاالله خبر مثبت شدن آزمایشتو بیای بهمون بگی ما ذوق بزنیم 😍😘🤗

نه عزیزم من روزی که مامان ماهک زد قبل انتقال من بود گفتم منم میخرم میزنم اصلا یادم رفت بیبی چک بخرم ...

سلام.منم روز ۸ انتقالم.روز اول و روز ۴ هاش سی جی زدم، 

علائم چیزی ندارین شما؟ 

نازنین جان چیکار میکنی با این روزای انتظار؟منکه کلافه شدم 

عزیزم منم کلافه ام خداروشکر پسر همسایمون میاد باپسرم بازی میکنن وگرنه تو این اوضاع کرونا هم نمیشد پسرجایی بره بدتر اعصابمو خورد میکرد خودمم دوس دارم پاشم یکم کارکنم ولی صبح تاحالا شوهرم دوبار اخطار داده میترسم ازش ...همش سرم توگوشیه یا کتاب میخونم یا قران فیلم درست حسابی هم نیست ببینیم سرگرم بشیم ایشالا شمادوسه روز دیگه باخبر مثبتیت میای با هم امیدوارمیشیم 😍😍😍