2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
خوبم شکر بیبی چک خریدم میخام پنج شنبه بزنم البته اگر فردا پریود نشدم من پریودام خیلی دقیقه یعنی اصلن ...

عزیزم انشاء الله پری خانوم نه ماه بعد بیاد .انوقتی که فندق کوچلو بغلته داری ازوجودش لذت میبری .همون علائم پریودی رو دارم بعضی وقتا بیشتر .میاد ومیره .منم اگه پنج شنبه جمعه پریود نشم حتما شنبه بی بی میزنم .روز ازمایشت کیه؟ به من گفته روز پانزدهم برم .راستی دقیق میفته به سالگرد ازداواجم.انشاء الله خدا بهمون کادو بده 

خوبم شکر بیبی چک خریدم میخام پنج شنبه بزنم البته اگر فردا پریود نشدم من پریودام خیلی دقیقه یعنی اصلن ...

لیلا جان ۴ ساله دارم تلاش میکنم ولی تابحال نشده دنبال لباس بگردم .اما الان تو دیجی کالا لباس نوزادی رو نگام میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دفعه قبل هبچ علائمی نداشتم درست روز پریودم لک دیدم .الانم که روز هشتم انتقالمه دردای پریودی رو ...

ايشالللللله كه مثبت ميشي عزيزم 

هممون دردمون يكيه و همديگه رو درد ميكنيم 

سلام دوستان

من یه پیام طولانی می خوام بنویسم امیدوارم حوصله تون سر نره

من دوسال پیش به پزشک برای بارداری مراجعه کردم و به علت باردار نشدن طی شش ماه و ۳۵ ساله بودنمتوصیه به درمان نازایی شدم 

سال ۹۷ دوبار iui شدم دو بار پانکچر و دوبار انتقال منفی

سال ۹۸ یک بار پانکچر و دو انتقال مثبت که هردو هفته های اول سقط شدن

بعد سقط دوم بلافاصله طبیعی باردار شدم و تا مرحله شنیدن صدای قلب رفتم اما بازم سقط شد

یعنی سال ۹۸ من سه تا سقط رو تجربه کردم می تونین حدس بزنین که چقد داغون شدم

از بابت آزمایشات باروری مشکل خاصی نبود و از بابت آزمایشات سقط هم همین طور

روزهای خیلی خیلی بدی رو گذروندم با توجه به اینکه دلیل خاصی هم پیدا نمی شد. 

تا اینکه کرونا اومد و من درمان رو بی خیال شدم برای یه مدت

و دوباره طبیعی حامله شدم

کلی استرس گرفتم چون می ترسیدم تجربه سقط برام تکرار شه که خیلی زجر آوره

با خودم تصمیم گرفتم پزشک نرم چون کار خاصی هم نمی تونستن بکنن

هشت هفتگی خودم رفتم سونو که خدا رو شکر قلبش تشکیل شده بود و ده هفته اولین ویزیت دکتر رو رفتم

الان فعلا هفته ۱۵ هستم و ازتون می خوام با دلای پاکتون دعام کنین

من پارسال خیلی بهم ریختم سه تا سقط در یک سال

شاغل بودم و نمی خواستم محل کارم موضوع رو بفهمن نمی تونستم مرخصی بگیرم افتضاح بود یعنی

اما اینکه می گن اگه بی خیال شین باردار می شین واقعا درسته

امیدوارم همتون تو زندگیتون آرامش داشته باشین

من يكي تا پروژسترون رو فطع نكنم پريود نميشم 

روز ٢١ پربودي برام انتقال داد اگه پريود ميشدم بايد پس فردا بشم ولي تازه ميشه هشتم انتقال فك نكنم تا قطع نكنم بشم 

ايشالللللله كه مثبت ميشي عزيزم  هممون دردمون يكيه و همديگه رو درد ميكنيم

اینجا همه همدیگرو درک میکنن .شده من با دلداری همین دوستان اروم شدم .قوت قلب گرفتم .ودعای خیر دوستان یه ارامش خاصی به ادم میده .

ليلا جان چندم انتقالته؟

علايم چي داري ؟

جاييت درد ميكنه؟

خوبه‌نازنین‌جون آخه‌پس‌چرا‌‌نشد😭 یدونشم‌برام‌نموند😔 یادم‌میوفته‌گریم‌درمیاد.. مدام‌دنبال‌اینم‌ ...

عزیزم بگو ایندفعه برات بلاستشون کنن و حتما حتما بگو برات هچینگ کنن خیلی خوبه یه خانومی تو یکی از تاپیکا میگفت یه بسته جنین که کیفیتشون خوب بوده انتقال داد نگرفت براش،،دفعه دوم جنیناش کیفیتشون کمتر بود اما هچینگ کرد و باردار شد...

کیفیت جنینات هم به نظر خوبه توی هر بسته حداقل یه جنین آ داری توکلت بخدا باشه

عزيزم چقدر سخت بوده خدارو شكر كه الان بارداري  هپارين ميزني؟

من کلا خود درمانی کردم این بار 

هپارین و آسپرین شروع کردم از اول 

بعد که رفتم دکتر گفت هپارین لازم نبوده 

هفته ۱۲ قطع کرد

سلام دوستان من یه پیام طولانی می خوام بنویسم امیدوارم حوصله تون سر نره من دوسال پیش به پزشک ب ...

ای جانم .چقد سختی کشیدی عزیزم .خیلی تبریک میگم واقعا خوشحالم که خدا معجزه شو بهت داده .فدات بشم خدایی که بهت داده خودشم نگهش میداره .لایق باشم حتما دعا میکنم فندقتو سلامت بغل بگیری

نه عزیزم جنین شناس تشخیص میده که جنینی به ۵روزه میرسه یعنی رشدش خوبه که بشه ۵ روز یا نه دو روزه سه ر ...

عزیزم بعضی وقتا هم خود دکتر نظر میده مثلا من چون هایپر شده بودم دکترم فهمید تعداد جنینام احتمالا زیاد خواهد بود همون روز که برام اچ سی جی و تجویز کرد تو پروندم درج کرد که جنیناش فریز بشن و موقع انتقال بلاست باشن حتما...

[QUOTE=144612389]عزیزم پریود شدن ربطی به پروژسترون نداره من تو یکی از انتقالام با وجود پروژسترون پری ...

انشاالله که پریود نمی شی و نی نی داره جاشو آماده میکنه بد بدلت راه نده منم دیروز خیلی کمر درد و پادرد داشتم

همش استراحت میکنی؟