2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
منم همسرم باید باشه عمل خودش هم همون روزه.منم نمیخوام‌کسی بدونه.کاری لازمه همراه انجام‌بده؟کارای پرو ...

نه اصلا نیازی نیست چون خودت حالت خیلی خوبه بعد پانکچر سرحالی 

فقط اگه هایپر بشی از فرداش مریض میشی که دیگه همسرت هست

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم انشاء الله پری خانوم نه ماه بعد بیاد .انوقتی که فندق کوچلو بغلته داری ازوجودش لذت میبری .همون ...

الهی راست میگی انشاالله تو همین روز مبارک شادی دوباره قسمت بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیلا جان ۴ ساله دارم تلاش میکنم ولی تابحال نشده دنبال لباس بگردم .اما الان تو دیجی کالا لباس نوزادی ...

الهی فدات شم انشاالله جواب آزمایشت مثبت بشه مامان مهربون مامان آرزو

عزیزم بعضی وقتا هم خود دکتر نظر میده مثلا من چون هایپر شده بودم دکترم فهمید تعداد جنینام احتمالا زیا ...

هاا منم جنینام ۱۸تا شد 

ولی قبلش تعیین جنسیت کردن البته ما گفتیم ۱۰تاشو فقط فعلا بکنین

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام دوستان من یه پیام طولانی می خوام بنویسم امیدوارم حوصله تون سر نره من دوسال پیش به پزشک ب ...

خیلی خیلی بهت تبریک میگم انشاالله مابقی دوران بارداری به همین خوبی برات بگذره و نی نی جونترو بغل بگیری

انشاالله که پریود نمی شی و نی نی داره جاشو آماده میکنه بد بدلت راه نده منم دیروز خیلی کمر درد و پادر ...

نه والا من فقط دو روز اول استراحت کردم نه بعدش فقط چیز سنگین بلند نکردم کارای سنگین نکردم

آره واقعا مسیر طولانی خیلی بده،انشالله که سیکل کوتاه برات در نظر میگیره که نیاز به رفت و آمد زیاد ند ...

مرسی عزیزم 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
عزیزم حتی آب معدنی که توی بطری پلاستیکی از بیرون میخریم هم بده؟ و اینکه شما مواد غذایی که باید فریز ...

واااای اون خیلییییی بده خیلییییی

لطفا آب تو بطری پلاستیکی نخورید اگر بدونید چقدر ماده سمی تو اون پلاستیک ها هست 

فرقی نداره چه ابی باشه عزیزم اصلا نخور

والا من تصمیم گرفتم تا ۳-۴ ماه فریز نکنم هفته ای سه بار خرید میکنیم به اندازه مصرف. حداقل جوری خرید کنید که بیشتر از یه هفته فریز نباشه

یا توی ظرفای فلزی در دار اگه گیر آوردید فریز کنید

واااای اون خیلییییی بده خیلییییی لطفا آب تو بطری پلاستیکی نخورید اگر بدونید چقدر ماده سمی تو اون پل ...

عزیزم کی میای ایران؟ پرواز هست؟ 

دوماه دیگه؟ یعنی ممکنه دکترها تعطیل کنن😢😢

نمیدونم اصلا 😓حالا شما یه پروازم داری از راه دور 

کلا مطب ها رو واسه کرونا نبندن 

از طرفیکار ما به پاییز میخوره اوج کرونا ... 

رسما همه چی رو هواست و چه ریسکی میکنیم ما تو این اوضاع