2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
خوب منم دفعه قبل نشد ولی اندفعه شد نترس حالا آزمایشتو بده خیالت راحت بشه ولی فاصله زیاد ننداز بنظر م ...

اون‌سری‌به‌دکترم‌گفتم‌نکنه‌ایمنیه‌بدنم‌بالا‌باشه

گف‌سربچه‌اولت‌چرابالا‌نبود‌..‌بالانیست‌‌ازاین‌فکرانکن

میخام‌اول‌این‌پریودم‌درست‌کنم

آزمایش‌ایمنی‌هم‌بدم

ژل‌رویال‌هم‌بگیرم‌بخورم

ایندفعه‌میخام‌آماده‌تربرم‌..البته‌اگه‌خدابخاد

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم    خیلی زوده .بعدشم بنظرمن دنبال علائم نباش چون بدن با بدن فرق داره

الان یک روز ونصفیه انتقال دادم 😐😐😐😐 شوهرم همش میگه بیخیال باش اصلا فکرشم نکن ولی مگه میشه من امیدم به همین دفعه اس چون دیکه جنین ندارم ایشالا مثبت میشم 😍😍😍😍من وهمه دوستایی که انتقال دادیم بقیه هم ایشالا طبیعی  باردارمیشن ایشالا کلی فسقلی های هزارو چهارصدی داریم 😍😍😍😍

بچها‌این‌‌لیست‌جنین‌های‌‌منه

البته‌یه‌بستشوانتقال‌دادم

به‌نظرتون‌کیفتشون‌چطوره

آیاضعیفن؟؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
الان یک روز ونصفیه انتقال دادم 😐😐😐😐 شوهرم همش میگه بیخیال باش اصلا فکرشم نکن ولی مگه میشه من امی ...

انشالله‌نازنین‌جون

انشالله‌‌خدابهت‌یدونه‌دختر‌تپلی‌بده‌مثل‌عکس‌پروفایلت

الان یک روز ونصفیه انتقال دادم 😐😐😐😐 شوهرم همش میگه بیخیال باش اصلا فکرشم نکن ولی مگه میشه من امی ...

حتما مثبت میشی عزیزم .اره واقعا نمیشه بیخیال بود وبهش فکر نکرد .روزا هم نمیگذره انتظار بیشتر ادمو خسته میکنه .نمیدونم تخمه خوبه یا نه اما من هروقت استرس میاد سراغم میارم تخمه میشکنم   الهی امین .انشاء الله همه دوستانی که انتقال دادن مثبت بشن منو شما هم بین اونا

کیفیتاشون که خیلی خوبه 

خوبه‌نازنین‌جون

آخه‌پس‌چرا‌‌نشد😭

یدونشم‌برام‌نموند😔

یادم‌میوفته‌گریم‌درمیاد..

مدام‌دنبال‌اینم‌چرانشد..کجای‌کاراشتباه‌بود

حتما مثبت میشی عزیزم .اره واقعا نمیشه بیخیال بود وبهش فکر نکرد .روزا هم نمیگذره انتظار بیشتر ادمو خس ...

ایشالا عزیزم ...اره راست میگیا تخمه خوبه منم بگم شوهرم بخره اومدم دراز کشیدم توپذیرایی تواتاق میرم یه حس خفگی دارم 

جایی که تایپ می کنی بغل صورته یه عکس بزن روش بعد باز میزنه کلیک بزن بعد عکستو انتخاب کن بفرست

مرسی‌ماهک‌جون..

ایشالا عزیزم ...اره راست میگیا تخمه خوبه منم بگم شوهرم بخره اومدم دراز کشیدم توپذیرایی تواتاق میرم ی ...

اره تخمه ادمو سرگرم میکنه نمیزاره فکروخیال بیاد سراغت.خوب کردی خواهری