2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
سلام عزیزم. ان شاء الله حال خودتون و نی نی هاتون خوب باشه. نی نی های منم دو هفت‌س دنیا اومدن.میخواست ...

عزيزم مبارك باشه تولد ني ني هاتون . خدا بهت توان بده من كه تجربه ٢ قلويي نداشتم باز بچه شير به شير كمي راحت تر هست ، ولي حتما به نظرم حداقل تا ٦ ماهگي بايد كمك داشته باشي ، ان شا الله خدا كمكت ميكنه .

مامان ماهک توماشالا ادم دل وجرأت داری هستی .خداروشکر خدا انچه که میخواستی رو بهت داد .امیدوارم به زو ...

من كه روز ٨ بيبي گذاشتم عزيزم ، هر كس بايد روحيات خودش رو براي گذاشتن بيبي چك بسنجه به نظرم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم بدترین درد دنیا نازایی نیست من الان همش دوست داشتم جای شما بودم بالاخره مطمین میشدم باردار ...

عزيزم ان شا الله كه شما هم به زودي مشكلتون مشخص ميشه و صاحب فرزنداني سالم و صالح ميشي ، نميدونم قابل باشم يا نه ولي با ديدن پستتون خيلي ناراحت شدم و همين لحظه از خدا خواستم به واسطه آقا امام رضا كه امروز تولدشون بود هم شما و هم همه دوستان اين تاپيك به خواسته دلشون برسن .

عزيزم ان شا الله كه شما هم به زودي مشكلتون مشخص ميشه و صاحب فرزنداني سالم و صالح ميشي ، نميدونم قابل ...

ممنون عزیزم

البته من یه بچه دارم خدارو شکر

ولی ۵ ساله واسه دومی درگیر سقط مکرر شدم خیلی خیلی دردناکه

سنم هم بالاس 

ایشالا بتونم ایندفه با میکرو جواب بگیرم شاید بمونه واسم

بازم ممنون از دعای خیرتون❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ممنون عزیزم البته من یه بچه دارم خدارو شکر ولی ۵ ساله واسه دومی درگیر سقط مکرر شدم خیلی خیلی دردنا ...

ان شا الله خدا بچه گلتون رو براتون حفظ كنه و به زودي يك خواهر يا برادر سالم و صالح براش بياري ، باز هم خدا رو شكر كه يك بچه داريد ولي واقعا دركتون ميكنم وقتي آدم باردار ميشه انگار از همون لحظه اول بچه به وجودش وابسته ميشه من الان وقتي سومي رو باردار شدم اولش خيلي گريه كردم و واقعا شوكه شده بودم و هنوز هم به هيچ كس نگفتم به جز همسرم ولي الان اگر خدايي نكرده بخواد بلايي سرش بياد انگار جون من هم باهاش ميره ، ان شا الله ديگه هيچ وقت سقط رو تجربه نكنيد و يك بارداري عالي با پاياني خوش داشته باشيد .

عزیزم خداروشکر ک گریه نمکنه.ماشاءالله بهش اره ب امیدخدا درست میشه. یادم ب بیخوابیام افتادکلااینطور ...

شیرخشک اپتامیل میدم بهش.خیلی نفخ میکنه چند روزه.امشب داره گریه میکنه 😣 دلم میسوزه براش.

چه شیرخشکی بهتره براش نفس جون؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ان شا الله خدا بچه گلتون رو براتون حفظ كنه و به زودي يك خواهر يا برادر سالم و صالح براش بياري ، باز ...

خدا حفظش کنه برات مامان سبحان .من اگه بارداریم راحت بود حتما سومی رو میاوردم.ولی با شرایطی که برام پیش میاد غلط کنم فکر سومی رو کنم 😁 ان شاء الله سالم و صالح باشه دونه الماست ...دوست دارم نی نی ت دختر باشه که دخترت خواهر داشته باشه 😍😍خواهر داشتن خیلی خوبه 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
خدا حفظش کنه برات مامان سبحان .من اگه بارداریم راحت بود حتما سومی رو میاوردم.ولی با شرایطی که برام پ ...

ممنونم عزيزم از دعاي قشنگت ، من خودم هم خواهر نداشتم و هميشه جاي خاليش رو حس كردم ، اول دعا ميكنم هر چي كه هست فقط سالم و صالح باشه بعد هم اگر صلاحم هست دخترم صاحب يك خواهر بشه .

منم امریکا هستم چون میخواید همونجا ای وی اف کنید یا میاید ایران انجام میدید؟ چون امریکا خیلی گرونه ...

وای از گرونیش نگو... پدرمون دراومد

من تا حالا دوبار انجام دادم ماه دیگه بار سوممه 😭

آخه برم ایران باید خیلی بمونم، کارم رو از دست میدم

بعد هم تو این اوضاع کرونا هواپیما خطرناکه بعدش هم هی برم دکتر هی برم خونه مامانم، خطرناکه یهو کرونا بگیرم میبرم تو خونشون

اینجا داروهاش فقط ۷۰۰۰ دلار میشه هربار...

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
لیلا جان من انگار نه انگار انتقال دادم ؟ یه جوری ام .نمیدونم چون دفعه قبل منفی شدم اینبار نگرانم یا ...

ارزو جانم اصلاااا فکر نکن به علائم...امیدوار باش و مطمئن باش نی نی توی دلت جا خوش کرده...اخ فدای اون جاخوشیش