2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
بچه ها هزینه میکرو با داروهاش چقدر میشه

پارسال هزینه  پانکچر بعلاوه انتقال جنین فرش ۳۸۰۰ میلیون بود، هزینه داروها و ویزیت و سونوها هم برای هرکسی بنابه شرایطش فرق داره برای من حدود سه نیم تا چهار،  مرکزم رویان بود اینا هزینه ها بجز هزینه فریز جنین هست،،، البته رویان برای فرزند اول تعیین جنسیت نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی چه خبرا چیکارا میکنی با نینی داری از کی غذای کمکی دادی شما؟ دخترم بیستم ۵ماهش تموم ...

سلام عزیزم قربونت خوبیم خداروشکر

خودت ودخملی خوبین؟

من از 5ماه تموم غذا رو شروع کردم هرچند دکتر بهم گفته بود6ماه تموم اما من گوش نکردم..ولی حس میکنم باید صبرمیکردم.چون پسرم علاقه ای هم ب غذانشون ندادکلا

اگه دخترت وزن گیری خوبی داره عجله نکن تا6ماه

الان.مثلا واکنش ب غذا نشون میده ؟اگه اره که این یعنی امادگی غذا خوردن داره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
جای شکرش هست که گریه نمیکنه .فقط گاهی نق میزنه.خداکنه تا چهل روزگیش درست شه.دلم یه خواب چند ساعته می ...

عزیزم خداروشکر ک گریه نمکنه.ماشاءالله بهش

اره ب امیدخدا درست میشه.

یادم ب بیخوابیام افتادکلااینطوری بودم😑😴

😂😂😂

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
تبریزی نیستم ولی تبریز میام واسه درمان کلینیک میلاد پشت بیمارستان الزهراس ، میلاد کلینیک ناباروری ه ...

عزیزم شما میدونی هزینه ی تعیین جنسیت تو همون مرکز چقدره؟

دکترتون کی بودن؟ ببخش گلم زیاد سوال میکنم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
الهی فدای اون دل شکستت مطمئن  باش بزودی بزودی دامنت سبز میشه خیلی برات گریه کردم عجب خواب قشنگی ...

قربونت برم انشالله خيلي مشکلات داريم خداکنه بتونم برم انتقال 

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
قربونت برم انشالله خيلي مشکلات داريم خداکنه بتونم برم انتقال 

عزیزم انشاء الله هر مشکلی داری خدا با دستای اقا ابوالفضل عباس حل کنه .پروسه سختیه همه مون بدون استثنا تواین راه سختی کشیدیم باتمام مشکلاتی که داشتیم باز توکل کردیم به بزرگی خدا وتواین راه قدم برداشتیم .مطمئن باش خدا ناامیدت نمیکنه .انشاء الله انتقال هم میری و دست پر برمیگردی 

عزیزم شما میدونی هزینه ی تعیین جنسیت تو همون مرکز چقدره؟ دکترتون کی بودن؟ ببخش گلم زیاد سوال میکنم

نه عزیزم نمی دونم ، اگه تبریز هستین برین از بخش حسابدارس بپرسین . 

دکتر من کبری حمدی هستن.

عزیزم انشاء الله هر مشکلی داری خدا با دستای اقا ابوالفضل عباس حل کنه .پروسه سختیه همه مون بدون استثن ...

فدات بشم ايشالله خدادامن همه منتظرا رو سبز کن

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
دوستان من امروز۶ روز انتقال داد خیلی کمر درد دارم لگنم و پامم خیلی درد میکنه زیر دلمم خیلی کم درد می ...

نه عزیزم ایشالا نی نی داره جاشو سفت میکنه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مشکل منم ایمنی بدنم بود دکترای احمق رویان قبول نمی کردن و می گفتن ربطی نداره دلشون نمیسوزه که فقط می ...

وای خدا ازشون نگذره هیر نبینن😐😐

خداروشکر که بعد از اون همه تلاش خدا یه فرشته کوچپلو بهتون داد. عزیزدلم خدا نگهش داره براتون😍😍😘

کلا خرج نازایی و آزمایشا و....خیلی گرونه خیلی سخته😐😔