2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
مشکل منم ایمنی بدنم بود دکترای احمق رویان قبول نمی کردن و می گفتن ربطی نداره دلشون نمیسوزه که فقط می ...

آزمایش چی دادین

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم. ان شاء الله حال خودتون و نی نی هاتون خوب باشه. نی نی های منم دو هفت‌س دنیا اومدن.میخواست ...

ای جانم .تبریک خانومی .قدم نورسیده ها مبارک .نامدار باشن الهی .ببخشید من هیچ اطلاعی ندارم دوستان حتما میان راهنمایی میکنن .وقتی بچه هارو شیر میدی برا اعضای این تاپیک حتما دعا کنید 

سلام خانوما خوبین؟کسی از برنجک خبری نداره هایپر شده بود

نگرانشم.

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه عزیزم ایشالا نی نی داره جاشو سفت میکنه

تبریک عزیزم مبارک باشه ♥️

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
خانما می تونم سماق بخورممم مشکلی نداده؟

من که میخورم فکر نکنم مشکلی داشته باشه رو غذا 

نوش جان 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام خانوما خوبین؟کسی از برنجک خبری نداره هایپر شده بود نگرانشم.

دیروز اومد تو تایپیک دیگه نیومد انشاالله حالش خوب باشه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
فدات بشم اما من تازه انتقال دادم تیکرم برای دلخوشی خودم انشاالله مامان شده باشی 

لیلا جون انشاالله تیکرت واقعیه واقعیه نه دلخوشی 🥰🥰🥰

سلام عزیزم خوبی چه خبرا چیکارا میکنی با نینی داری از کی غذای کمکی دادی شما؟ دخترم بیستم ۵ماهش تموم ...

سلام آرامش جون ، واي عزيزم چه قدر زود گذشت انگار همين ديروز بود دخترتون به دنيا اومد اصلا باورم نميشه ٥ ماهش شده ، ان شا الله كه سلامت باشه ، من براي هر ٢ بچه ام تقريبا ٥ ماه و نيم غذاي كمكي رو شروع كردم .