2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
خیرباشه عزیزم..ان شاء الله به زودی زودهمین طور شیرین  تعبیر میشه خوابت 😍

سارا جون شما چندتا  جنین انتقال،دادین که یکیش گرفت ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم  به سلامتی انشالله ❤❤تو آی وی اف اسپرم و تخمک رو کنار هم میزارن تا خودشون لقاح انجام ...

ممنون شاینا جون که توضیح دادی

بعد شما از هزینه های آی وی اف خبر دارین؟ دکتر من که گفت ۶،۷ تومن در میاد ولی من شنیدم بیشتر از ایناس   

بخوای تعیین جنسیت کنی هزینه اش جدا هست؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ممنون شاینا جون که توضیح دادی بعد شما از هزینه های آی وی اف خبر دارین؟ دکتر من که گفت ۶،۷ تومن در م ...

اره عزیزم هزینه تعیین جنسیت جداست و بستگی به مرکز و تعداد جنین هات داره حدودا شش هفت تومن در نظر بگیر واسه تعیین جنسیت

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ممنون شاینا جون که توضیح دادی بعد شما از هزینه های آی وی اف خبر دارین؟ دکتر من که گفت ۶،۷ تومن در م ...

خواهش میکنم ❤عزیزم من رویان انجام دادم بدون تعیین جنسیت همون ۶ .۷ تومن شد آره تعیین جنسیت هزینه ش جداست  تو رویان فک کنم زیر دو تومن باشه بعضی از دوستان اینجا انجام دادن میتونین سوال کنین

تو مراکز خصوصی هزینه ها تقریبا دو تا سه برابره ❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
ببخشید که این سوالو میپرسم .شوهر چند روز قبل از تخمک کشی تخلیه ی اسپرم داشته باشه نمونه خوبه؟

۳ روز

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》