2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684461 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان ماهک خیللی تبریک میگم بهت ایشالله بارادری خیلی خوبی داشته باشی دعا کن برا ما چشم انتظارا&n ...

مرسی عزیزم بله ما همه همدیگرو خوب درک می کنیم حتما قابلی باشم دعا می کنم ایشالا بزودی یکی یکی میایین میگین مامان شدین 

الهی آمین😍😍😍

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
چرا سرشو بلند نکنه ؟؟

من دفعه قبل اینکارو کردم بعد دیدم پرستارا یه خانمرو و که می خواستن بزارن رو تخت با کمک گفتن سرتو نیار بالا بعد اندفعه من انتقال داده بودم تخت بغلی دکترش اومد براش انتقال بده گفت اصلا سرتو نیار بالا به رحم فشار میاد منم گفتم نکنم چیزی که شنیدم و انجام دادم گفتم به شماهام بگم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

ديشب خواب ديدم ي ني ني اوردم اسمش رو مهدي گذاشتم شوهرمم از خوشحالي گريه ميکرد 

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
همسرم منم تو آزمایشی که واسه انتقال داد نوشته بود مورفولوژیش بین صفر و یک هست و تحرکش هم خیلی کم بود ...

ممنونم خداکنه. البته همسرم از وقتی شنیده بیوپسی ترسیده

بخاطر همین من داروهامو قطع کردم که یکم تحقیق کنه ترسش بریزه که با استرس جلو نریم. از ماه بعد شروع میکنم که همسرمم همراهم باشه. چون یه طرف قضیه و طرف مهم قضیه همسرمه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار

سلام دوستان من تازه عضو این تاپیک شدم

میخوام این ماه که پریود میشم برم برای آی وی اف

آی وی اف با میکرو چه فرقی داره؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم خیلی سخته این شب بیداریاشون ولی. ب مرور درست میشه تا یکماه چهل روز فقط بیداره یا گریه هم میکن ...

جای شکرش هست که گریه نمیکنه .فقط گاهی نق میزنه.خداکنه تا چهل روزگیش درست شه.دلم یه خواب چند ساعته میخاد 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
لیلا جون اسمش رو کاری ندارم میخوام بدونم کارش خوبه یا نه

لوبیا جون من تعریف شنیدم ازش و از اونجایی که دکتر نصر با هر گروهی کار نمیکنه چون آمار مثبت هاش بالاست واسه همین به نظرم جنین شناس مرکزش باید مورد تایید باشه

حتی کسایی که بار اول میخوان به عنوان واسط باهاش کار کنن همون اول یه جلسه میذاره باهاشون که اگه دست از پا خطا کنن اخراج میشن.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ديشب خواب ديدم ي ني ني اوردم اسمش رو مهدي گذاشتم شوهرمم از خوشحالي گريه ميکرد 

خیرباشه عزیزم..ان شاء الله به زودی زودهمین طور شیرین  تعبیر میشه خوابت 😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚