2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
مرسی عزیزمممم ایشالااا قسمت همه وقتی جوابمو گرفتم همرو دعا کردم عزیزمممم مرسی از دعا خوبت دوست خوبم

تبریک میگم عزیزم⚘⚘

بارداری خوب و سبکی داشته باشی ان شاء الله🤲

امیدوارم قسمت همه ی منتظران..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم بدترین درد دنیا نازایی نیست من الان همش دوست داشتم جای شما بودم بالاخره مطمین میشدم باردار ...

والا اینم خیلی سخته گلم 😔😔ولی حداقل شما دیگه مشکل نازایی نداری ولی ما به هر دری میزنیم که فقط یکبار باردار بشم نمیشم😭اصلا نمیدونم بارداری چجوریه

عزیزم شما قرص dhea رو راحت پیدا کردید؟بسته ای چقدر خریدید ؟من پانکچر قبلی دو بسته اووابوست و اینوفول ...

عزیزم من ایران نیستم

ببین چند تا دکتر اینجا به من گفتند حتما اوابوست یا اینو فولیک یا هر دارویی که اینوزیتول توش هست مصرف کنم

اگر dhea و کیوتن میگیری هم عالیه ولی همون اوابوست رو هم ادامه بده  حتما از یکماه قبل از پانکچرت شروعش کن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم من ایران نیستم ببین چند تا دکتر اینجا به من گفتند حتما اوابوست یا اینو فولیک یا هر دارویی که ...

ممنونم از توضیحاتت عزیزم،حالا باید بگردم اصلا ببینم چی پیدا میکنم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم ایشالا ایندفه جواب بگیرید حتما ولی نسبت به ذخیره تخمدانتون تعداد کمی تخمک میدید 

خوب هر بدنی یه جور به دارو عکس العمل نشون میده ، نباید مقایسه کرد. اما دکترم از اول گفت با این ذخیره تخمدان، ۷ تا ۱۰ تا تخمک انتظار داریم بگیریم و همون هم شد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم مشکل شما چیه؟ توکل کن به خدا تا خدا نخواد هیییچ اتفاقی نمیفته..

گلم 😔😔 من الان ۵ساله در حال تلاشم هنوز هیچ که هیچ.

اول که این همه آزمایش و عکس رنگی دادم بهم گفتن رحمت سپتوم داره باید عمل بشی سپتومتم خیلی بلنده.

عملم کرد دکتره نامرد گفت همشو برداشتم دیگه باردار میشی در صورتی که نصفشو گذاشته بود.باورت میشه تا ۷ماه به من دارو و آمپول میداده که طبیعی باردار بشم دیده نشدم فرستادم پیش یه دکتر دیگه حالا که رفتم پیش اون گفت باید دوباره هیسترو بشی حالا که هیسترو کرد دید نصف دیگه سپتوم مونده که کامل برش داشت. ۳ماه بعدش آی وی اف کردم که هیچ منفی شد... بعدشم که افتادیم تو کرونا بیمارستانم میگه انتقال نمیده حالا قراره توی یه بیمارستان دیگه از اول پانکچر بشم😭😭

همسرمم ضعیفه. مورفولوژی ۲۷درصد شکل صحیح داره. 

یعنی دیوونه شدم از دست این دکترا دیگه 

گلم 😔😔 من الان ۵ساله در حال تلاشم هنوز هیچ که هیچ. اول که این همه آزمایش و عکس رنگی دادم بهم گفتن ...

وااای چقدر سخت..

متاسفانه خیلی از پزشکان زنان توجه و دقت لازم رو ندارند.

ان شاء الله به زودی زود باردار بشی به طور طبیعی..توکل کن به خدا

مورفو همسرت خوبه دارو هم مصرف میکنه برای تحرک و تعداد..

همسر من مورفو نرمال یک درصد تحرک صفر و تعداد ۱۲ میلیون با کلی دارو کمی تعداد بالا رفت و ۲ درصد تحرک مورفو تغییری نکرد خودم هم ضعف تخمک

من هم تقریبا مثل شما قربانی پزشکان بی دقت و بی توجه هستم...

الان مراکز ناباروری فعالیت میکنند من این هفته باید بیام تهران برای شروع سیکل انتقال..

اره عزیزم.فعلا همون مثل قبل ادامه بده تا تشکیل قلب .یواش یواش دوز داروهات کم میشه ان شاء الله بعد دی ...

مرسی عزیزم ایشالاااا حالا استرس اونو گرفتم 😁😁😁

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود