2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای وای چقدر نفهمه جاریت 😡😡😡 بیجا کرده این طور گفته .چه ربطی داره اصلا! لیلا فکر کنم جاریت کم دا ...

مرسی عزیزم خیلی سعی میکنم اهمیت ندم اما واقعا یه وقتایی دیگه سرریز میشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
تا حالا کاری برای تقویت تخمک انجام ‌دادی عزیزم؟

مکمل باید بخورم که چون گوارشم شدید ناز میکنه نمیتونم هیچ مکملی بخورم! یا میخورم هم به سختی و با معده درد. اما سبک زندگی سالم رو دارم البته از لحاظ تغذیه. چون تو ورزش کردن متاسفانه یه کم تنبلم

دکتر نصر تو مرکز مام هستش درسته  اگر بتونید تماس بگیرید و بپرسید خیلی بهتره عزیزم  احتما ...

راستش یه بار پرسیده بودم اما الان اصلا اسمشون یادم نیست. چون هنوزم گذرم به جنین شناسی نیوفتاده. به مرکز مام دوستمون زنگ بزنه بهش میگن اسم جنین شناس رو

آخه همسر من مورفوش صفره و تحرکشم کمه دکترم گفت بیوپسی 

همسرم منم تو آزمایشی که واسه انتقال داد نوشته بود مورفولوژیش بین صفر و یک هست و تحرکش هم خیلی کم بود ولی موتیلیتی روز آزمایش ۳۰ درصد بود که رسونده بودن به صد درصد  منم انتظار بیوپسی داشتم ولی از همون نمونه استفاده کرد  واسه تشکیل جنین که کیفتشون بی و سی بود

به امید خدا جنینای سالم و خوبی واستون تشکیل میشه و به همین زودیا انشالله شما هم مامان میشی عزیزم🤲🤲❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
مرسی عزیزم نه فک نکنم بتام ۱۲۷۹ بود

ای جانم 😍😍😍خیلی مبارک باشه 😘😘 انشالله که صحیح و سالم بیاد تو بغلت❤❤مواظب خودت باش عزیزم❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
اره عزیزممم مرسی😍😘

مامان ماهک خیللی تبریک میگم بهت ایشالله بارادری خیلی خوبی داشته باشی

دعا کن برا ما چشم انتظارا 

خودت میدونی که انتطار چقدر سختهه و همش با خودم میگم یعنی میشه منم مادر شم

التماس دعا مامان ماهک جون

😊😂😂رها جون شما چند هفته اولین شونو تو رفتی؟

اولی رو بخاطر لکه بینی که داشتم ۷ هفته رفتم ، ساک رو دیدن ،دوباره ۸ هفته رفتم‌که خداروشکر ضربان قلبشو شنیدم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزیزممممممم کاش بودی حسابی بغلت میکردم و بهت دلداری میدادم  تا خدارو داریم ک اینقدر مهربونه و ...

فدای تو بشم خواهری 😭😭😭

احساس میکنم بدترین درد توی دنیا نازایی هست. دردیه که هم از بیرون آدم میسوزه هم از داخل..

از بیرون حرفایی که بهمون میزنن برای بچه دار نشدن از داخل هم خود خوری خودمون.

خیلی سخته شوهرت کارگر باشه و با هزارتا وام و قرض بخواد برات آی وی اف کنه. که آیا بگیره یا نگیره. درسته میگه فدا سرت ولی من واقعا شرمنده ام خیلی

عزیزم اکثر ماهایی که تو این تاپیک هستیم حداقل یه چند باری با خودمون گفتیم یعنی میشه من هم مادر بشم ی ...

فداتشم خدا فرشته کوچولوتون رو براتون حفظ کنه😍😘میدونم تمام کسایی که اینجا هستن با بزرگترین مشکلات و سختی ها دارن مادر میشن فدای تک تکشون.

دیگه منم دلم خواس یهویی

من فولیک اسید ۵ می خورم الانم باید ۵ بخورم؟ استرادیول و آسپرین م ادامه بدم؟

اره عزیزم.فعلا همون مثل قبل ادامه بده تا تشکیل قلب .یواش یواش دوز داروهات کم میشه ان شاء الله بعد دیدن قلب قشنگش

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚