2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045414 بازدید | 684464 پست
وای مبارکههههه آذری جون احتمالا دیر لانه گزینی کرده منم تگ‌کن جواب آزتو گرفتی🤗🤗🤗

شما کي ميري ازمايش عزيزم

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
قربونت عزیزم آره بهترم ممنون

الهي شکرت عزيزم ايشالله هر چي بخاي همون باشه 

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای خوب و مهربونم از تک تک تون ممنونم انشاالله همتون هر چی از خدا میخاین بهتون بده من ۱۷ تا ...

وای مبارکههه ایشالا همین یکی میگیره برات عزیزمم چشمت روشن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
انشالله.سپردم به خدا .حتما میام نیگم

چ ساعتي ميري😁من بيشتر تو ذوق دارم  

الهي شکرت عزيزم ايشالله هر چي بخاي همون باشه 

ممنونم مهربون

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

دخي خوشکلا هر کي حاملست همين الان دست بزاره رو دلش برا من دعا کنه مشکلايي برام پيش اومده خيلي اعصابم خورده با اين حجم استرس ميترسم برم انتقال

چ ساعتي ميري😁من بيشتر تو ذوق دارم    

ساعت 6 گفت حاضره جواب یه جورایی الان استرس گرفتم تا قبلش اصلا استرس نداشتم جوزی که بی بی منفی دیدم پاشدم کارای خونمو کردم کلی خم شدم .سپردم به خدا هر چی صلاح منه خودش پیش پام بزاره

اره اخه گفتید مبل جابه جامیکنید همونه طبیعی باردارشدید پس به سلامتی انشاله

عزيزم من دو بار آی وی اف کردم و هر دو بار تو انتقال هام اصلاً حساسیتی نشون نمیدادم، خیلی ها تو همین تاپیک مثل زینبی جان، روند عادی زندگی داشتن و حتی بقول خودش میگفت فعالیتم بیشتر از قبل بود چون شاغل هم بود، ولی خداروشکر الآن پسرش چند ماهه دنیا اومده، والا بخدا به این چیزها نیست 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
ساعت 6 گفت حاضره جواب یه جورایی الان استرس گرفتم تا قبلش اصلا استرس نداشتم جوزی که بی بی منفی دیدم پ ...

حق داري ولي من ميدونم مثبتي با بتاي تپل😁

دخي خوشکلا هر کي حاملست همين الان دست بزاره رو دلش برا من دعا کنه مشکلايي برام پيش اومده خيلي اعصابم ...

توکل به خدا انشالله با روحیه میری جلو من واقعا روزای بدی رو گذروندم از کرونا همسرم تا فوت شوهر خواهر شوهرم اونم بر اثر کرونا .واقعا الان اگه مثبت بشه معجزه شده .

عزيزم من دو بار آی وی اف کردم و هر دو بار تو انتقال هام اصلاً حساسیتی نشون نمیدادم، خیلی ها تو همین ...

انشالله خدا به همه بده و هیچ زنی تو حسرت بچه نمونه هرچند من یه دختر دارم که اونم ای وی افی بود ولی بازم دوست دارم یه به دیگه داشته باشم روزی که بی بی منفی شدم دخت م بغض کرد کلی باهاش حرف زدم که آروم شد الانم بهش نگفتم تا جواب آز بیاد نمیخام الکی امیدوارش کنم

توکل به خدا انشالله با روحیه میری جلو من واقعا روزای بدی رو گذروندم از کرونا همسرم تا فوت شوهر خواهر ...

عزيزم ي سوال داشتم مشکل داشتن فوت شدن